![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cumpar car-kit de preferat parrot dar sunt liber la orice oferta. pentru doritori pot oferi la schimb+diferenta un nokia E50 cu pachet full in stare f buna atat estetic cat si functional.
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Salut ! Am unul nokia de vanzare. Merge cu toate telefoanele cu bluetooth. Aici gasesti linkul : CARKIT Nokia CK-7W
__________________ Do, or do not. There is no try. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
am notat oferta ta dar mai astept poate gasesc ceva care sa se lege la sistemul audio al masinii.daca nu gasesc o sa te sun!mersi!
__________________ Vine sfarsitul lumii?Nici o problema!mutati-va in Romania.Aici totul este cu 40 de ani in urma!!! Cu Dumnezeu inainte si cu acceleratia calcata la podea! ![]() Membru CLUBSEAT.EU | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
sorry dar am un buget limitat asa ca spun pas momentan ofertei tale.cand imi mai revin si mai e valabil il iau cu mare placere.mersi! up astept oferte cu aparate parrot mai iftine deocamdata!
|
| | #17 (permalink) | ||
|
^ ^ ^ ^
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |