![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
dupa cum vad eu acest tip de far nu cred ca are reglaj electric si este comercializat la noi de o firma de prin iasi la 75 ron bucata astfel de faruri gasiti la rxm.ro dc cumva ma insel si farurile au reglaj electric si sunt de la gm imi cer scuze dc nu sa stii ca e interzis pe acest forum sa vinzi mai scump ca in magazin http://www.rxm.ro/index.php?fuseacti...details&id=865 am vazut ca vinzi pe toate forumurile posibile asa ca bafta la pacalit | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Ca sa nu fiu in contradictie cu regulile acestui forum voi retrage de la vanzare toate produsele care sunt mai scumpe decat in magazinul de care ai vorbit.In ca odata imi cer scuze dar chiar nu m-am interesat inainte de a posta.Am mers pe incredere....omul mi-a zis ca sunt cele mai ieftine de pe piata.In fine....asta este. Thread closed. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ai o scuza acceptabila si nimeni nu poate sa te verifice poate ai dreptate si atunci esti un om bun nu stiu dc o sa scoti de la vanzare si produsele de pe softpedia, regielive, okazii.ro etc dar asta deja nu ma mai intereseaza . macar cine intra aici pe forum nu se pacaleste iti doresc toate cele bune | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |