![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Bucuresti | Renault clio 2
Dupa cum spune titlul,vand/schimb Renault Clio 2,motor 1.4l 16v,98 cp, an 2002,Km 78431,cul. albastru indigo. I-am schimbat recent distributia,consumabile,cauciucuri noi... Masina se prezinta in stare f buna,accept orice test.A fost cumparata din Rom. de la Serus,sunt practic al 2lea proprietar. Consum: 8/10l in oras; 6.5/7l afara. Dotari:CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE(asistata electronic); 4 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; JANTE ALIAJ 15"; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;CD PLAYER PIONNEER+6 DIF+SUB+STATIE O am de la 55.000 km,de 2 ani si 6 luni.Mai mult a stat decat a mers pt ca am avut mereu masina de serviciu.E o masina ingrijita pe care as fi vrut s-o dau uni cunoscut dar din pacate criza i-a cam "afectat" pe toti. PRET DE VANZARE 5300 EURO-nu e chilipir dar stiu ce vand,e o masina super ok. Pentru schimb,vreau ceva fabricatie dupa 2002,in genul: BMW seria3 diesel,Astra H,Passat - MOTOARE TURBO,minim 130 cp. Ofer diferenta corecta. Contact:PM, ym:catalinclio sau 0723217508. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Bucuresti |
Schimb,schimb,schimb...
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |