![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Se vinde motorul mai sus enuntat cu urmatoarele caracteristici: motor: 599 cmc ~ 110 CP an: 1998 culoare: albastru viteze: 6 locuri: 2 km: 33 000 greutate : 175 kg dimenisuni roti: fata -120 , spate - 190 alte info: suportul pt placuta cu numarul de inmatriculare, modificata semnale fata-spate schimbate (sport) toba esapament sport Gianelli bi-xenon crash-pads parbriz sport Puig consumabilele schimbate: ulei motul, bujii iridium, filtru ulei , lichid frana nu a suferit decat accidentari superficiale pe laterale care nu au afectat structura sau directia. are kit pentru garda joasa ( acum este mai joasa cu 3-4 cm) dar si kit-ul original din fabrica. functioneaza impecabil. merita vazuta. schimburi doresc doar cu masina + diferenta din partea mea. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
masini la care sa dau eu o diferenta de 500 - 1500 euro . anii conteaza mai putin daca masina a fost intretinuta. motoare pana in 2 litrii , ceva gen 1.7 sau 1.9 daca e motorina si 1.6 sau 1.8 la benzina. marcile produse sub egida germanilor ma incanta mai tare: opel, vw, skoda ...etc | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Al naibii GSXR 600 de cand s-o fi facut si asta motocicleta de incepatori...de buna e buna, are o ciclistica superba sradul, si e o motoreta cu adevarat robusta. Nu zic nu, se poate incepe pe ea, insa in multe situatii...ca incepator observi ca te depaseste o astfel de motocicleta...in special din cauza cuplului iregulat si exploziv in ture...si te poate depasi intr-un mod cam tragic... Pentru cel care o cumpara: sa inspecteze cu atentie distributia, e boala sradurilor..si nu e intocmai usor si ieftin de schimbat. PS: am srad de 3 ani.. ![]() Bafta multa la vanzare!
__________________ Shit does happen, life goes on ! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
asa , UnteroffizierSS , bine zici tu acolo, intr-adevar srad este o motocicleta puternica si agresiva insa a mea este "imblanzita din ambreaj , astfel incat in momentul de fata nu se ridica pe o roata doar din acceleratie. asadar, este un motor bun pentru incepatori care are totusi putere destula ! anvelopa pe spate este de 195 (fata de 185 cat are din fabrica) -> stabilitate mai mare! cauciucurile sunt ca noi. 2300 de euro
__________________ Intre lumea noastra si cea de care te temi ... exista un univers de posibilitati. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
cum zicea si colegul meu de sus, srad-urile au probleme cu intinzatorul de lant, insa la aceasta motocicleta m-am ocupat eu de problema si ruleaza perfect, nu bate nimic si nu troncane.
__________________ Intre lumea noastra si cea de care te temi ... exista un univers de posibilitati. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |