![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Statie si subwoofer Blaupunkt noi, 100 euro / bucata Statie auto Blaupunkt GTA 260 noua, nefolosita. Statia are urmatoarele caracteristici tehnice: Amplifier * Type: Analogue * Number of channels : 2 Channel * Max. Power (Watt): 400 * Signal-/noise ratio at nominal power (dB): >90 * Distortion factor at nominal power (1 kHz): <0,05 * Frequency response (Hz) -1dB: 10-30000 * Stability normal mode (Ohm): 2 * Pre-equipped for Plug & Play: No Inputs * Max. cable diameter (mm²): 10 Outputs * Loud speaker (number of): 2 * Loud speaker (connection type): Screw * Loud speaker (max. cable diameter in mm²): 6 * Connector material: Silver General * Height x Width x Depth (mm): 52x197x296 Subwoofer Blaupunkt GTt 1200 MK II sigilat: GTt 1200 Mk II Maximum power Nominal power handling (Watt): 200 Maximum power handling (Watt): 650 Frequency response (Hz) -10 dB: 35 - 500 Efficiency (dB / Watt / 1m): 88 Efficiency (dB / 2,83 V / 1m): 91 Nominal impedance (Ohm): 4 Woofer Material loudspeaker basket: Steel Colour loudspeaker basket: black Diameter membrane (mm): 300 Membrane material: SPC Membrane form: Cone Membrane colour: titanium silver Beading material: Foamed plastic Size voice coil (mm): 50 Material voice coil body: Kapton Wire material voice coil: Copper Magnet material: Ferrite Extended pole core (EXP): Yes Vented pole core: Yes Connection type: Screw Surface material: Gold Loudspeaker grill: Yes Housing Material: Chipboard Colour: Black Type: Bass-reflex Material thickness (mm): 13 Surface: carpet General Height x Width x Depth (mm): 484 Diameter (mm): 328 Operating voltage (Volt): 12 Number of lines: 1 Technology: passive Category: Tube
__________________ Pt. urgente: +40724102758 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
100 euro subwooferul si 100 euro statia???? adica 200 euro amandoua?
__________________ NU fac tranzactii cu useri noi si fara TR pozitiv! Degeneratia de astazi, esecul de maine... Multumeste-te cu ce ai iar daca n-ai nimic sa fii multumit ca n-ai...nici ce sa pierzi! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| BLAUPUNKT GTA 260 Amplificatoare auto BLAUPUNKT , GTA260 2,5 mil e amplificatorul
__________________ Q6600 @ 3.0 Ghz + Scythe Mugen / Abit IN9 32X MAX / 2x2GB Mushkin XP2-6400 4-4-4-12 800 Mhz / Sparkle 8800 GTS 512 MB SLI / X-fi Elite Pro / WD 500 GB Sata II / Silverstone olympia 1000W / Logitech G5 / Razer Mantis Control / Logitech G15 / Momo Racing feedback wheel | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
eu vad k in titlu scrie / bucata. k are preturi exorbitante, asta este altceva.
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
E pachet complet statie si sub la 100 euro , eu asa tind sa cred , altfel ar fi trebuit sters instant acest anunt . Nu are cum sa fie 850 ron ambele , le iei sigilate cu garantie si noi din magazin la pretul de 355 ron ambele si asa 100 euro e mult !! Blaupunkt GTA 260, Amplificatoare http://www.booster.ro/car-sound/subw...1200-1272.html
__________________ 0769 222 102 Cristian id mess: foica_3d | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Foarte tare ![]() Baieti, acareturile astea sunt ale unui prieten, nu ale mele, cum nici preturile nu sunt ale mele. Insa merita notat ca subwooferul este Blaupunkt GTt 1200 MK II, nu Blaupunkt GTt 1200. Eu am luat datele tehnice ale Blaupunkt GTt 1200 pentru ca nu l-am gasit descris pe MK II insa dupa poze pot spune ca sunt diferite oarecum. Preturile sunt intr-adevar foarte foarte mari, eu nu stiam ca s-au ieftinit asa tare "sculele"... insa daca nu va plac cautati in alta parte. LE: preturile scad la 299 ron statia si 299 ron subwooferul.
__________________ Pt. urgente: +40724102758 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Namhaz , eu zic sa te interesezi mai intai cat costa in magazin si apoi sa postezi un anunt , e un sfat prietenesc , asta inseamna ca faci bisnita , iei din magazin si vinzi aici mai scump .... uite dovada ca nu te interesezi de preturi : BLAUPUNKT GTt 1200 Mk II Subwoofere auto BLAUPUNKT , GTt1200MkII , GTt 1200 MkII Care era comisionul tau la vanzare ? 100 euro statia ? ( comision 100 ron ) 100 euro subwoofer-ul ? ( comision 100 ron )
__________________ 0769 222 102 Cristian id mess: foica_3d | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
namhaz - fara suparare, dar la fel de bine cum tu ne rezomanzi ''eu nu stiam ca s-au ieftinit asa tare "sculele"... insa daca nu va plac cautati in alta parte.'' si noi iti recomandam sa pui pretul corect pt. produsul in cauza.
__________________ 0724.654.579 / 0760.178.808 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 |
amice in primu rand vezi ca "sculele" tale sunt jalnice...scot ff putin,poate pt cei care isi pun pentru prima oara subwoofer pe masina sau oameni mai pe la 40 de ani sunt bune,ca pe un pusti niciodata nu o sa l incanti cu "sculele" alea...iar la 200 de E cat vrei tu pe ele imi pun altceva mult mai mai bun decat blaupunkt ul tau
| ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
DarckBoy - criticile sunt (sau ar trebui sa fie) asupra pretului, nu asupra puterii muzicale. P.S. - am avut montat pe Nubira II un subwoofer Sony de casa, de la o combina muzicala Sony, de 120W (asa scria pe el), 6 ohmi, difuzor de 20cm, bandpass, cu o cutie ceva mai mica decat un woofer trapezoidal de masina si te durea ficatu dupa 1 ora de ascultat stand pe bancheta din spate, deci nu sunt chiar asa penibile. P.S. - aia e combina, inca o mai am si facem cand vrei tu o demonstratie.
__________________ 0724.654.579 / 0760.178.808 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |