![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Bicicleta Magellan Hydra 24
Vand bicicleta Magellan Hydra 24 Folosita 2 luni, in weekend, doar in oras. Accept doar cash. Descriere: Magellan Hydra 24
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Salutare si tie. Ca sa iti raspund la intrebarea pe care cu atata amabilitate mi-o adresezi, da, a fost folosita de o fata care stia destul de putin sa mearga cu bicicleta si frana pe spate i s-a parut a fi solutia in orice situatie. Acesta este motivul pentru care textura anvelopei este putin, subliniez putin mai tocita decat pe fata. Avand in vedere ca nu ai vazut bicicleta si faptul ca, evident, nu cunosti designul anvelopei (fin pe mijloc pentru extra grip in oras si pereti laterali pronuntati pentru aderenta la depasirea obstacolelor carosabile) te rog sa te abtii de la comentarii neavizate si te rog sa formulezi intrebari coerente, corecte d.p.d.v. logic la care iti voi raspunde cat pot de corect si prompt. Explicatie la nivelul comentariului: nu toate anvelopele de bicicleta au textura uniforma a celei ce echipeaza pegasul de care te bucuri ca un copil mic pe tarlaua din fata curtii. Don't hate the player, hate the game ! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
hai amabilule lasa vrajeala, se vede de la 1km ce uzura au cauciucurile, iar faptul ca e tocit si fata inseamna ca e folosita destul, sau probabil ai inversat cauciurile intre ele. in fine, eu vroiam doar sa te informez ca nu ai pus un pret, care este obligatoriu. Ciuby: @Koais, cata are dreptate, ai nevoie de un pret pentru ce vinzi. Reply-urile despre marfa vanduta mi se par ok atata timp cat sunt pertinente si oamenii stiu despre ce vorbesc. @cata, te rog ca pe viitor sa folosesti report post pentru thread-uri care nu au pret, telefon, etc - si care imi scap mie. Mersi.
__________________ id ymsg: cataaa_polo(nu dati add!!) Last edited by Ciuby; 11-04-2009 at 20:44.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
@Cataaa am considerat ca postand un link unde sunt trecute si preturile si pozele e de ajuns. My bad. In alta ordine de idei, te invit cu cea mai mare placere sa vezi bicicleta si te rog in acelas timp, daca am dreptate, sa iti cer scuze pe acest post, iar daca tu ai dreptate, sa-mi stergi userul si postul si tot. Nu consider postul lui pertinent, corect formulat ori logic lingvistic. Bicicleta inca are aplicat abtibildul de la dealerul de unde a fost cumparata, e de hartie si nederiorat. Pret achizitie 750 RON Pret vanzare 650 RON P.S. Nu au fost schimbata intre ele anvelopele. Anvelopele sunt cele originale. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
Buna ziua cunoscatorii mei de biciclete... sunt fata care a condus aceasta bicicleta... Pentru a nu mai fi cazuri "rare" comentate la adresa "furioasei mele" am atasat poza cu cauciucurile. Alte comentarii legate de felul in care imi conduc bicicleta sau cat am scazut din pret le voi comenta mai jos. Tocmai pentru ca sunt fata am grija de lucrurile mele... drept urmare la cei 40-50 de kilometri prin parcurile din Bucuresti am avut grija sa nu iau cu toate partile bicicletei toate gropile si bordurile capitalei. Deci un calcul matematic... dupa ce am fost la magazinul de unde am cumparat-o (dealer Magellan)... am facut "o revizie" si este intacta, mi s-a spus ca as putea sa o vand ca noua. Rotile le puteti admira pe http://www.okazii.ro/catalog/21862333/Bicicleta-Magellan-Hydra.html , si va veti da seama ca nu sunt deloc tocite, ci in pozele de mai sus erau prafuite. Intre timp am dus-o la spalatorie dupa cum se vede in poza din link, e voila Astept in continuare pareri si poate si propuneri de cumparare pentru incredibilul pret de 650 RON. Va multumesc, PEACE OUT! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
salut si tie koais cunoscator/e de bicicleta.bine ai venit in lumea noastra.daca tot afirmi si te bai cu pumnii in piept ca stii tu prea mult cu bicicleta si ca noi nu stim.Sa iti spun un lucru valabil oriunde in lume chiar si in romania.Iti iei masina, o scoti de pe poarta fabricii deja pretul a scazut cu 10%.La fel si la biciclete. Daca tot noi nu prea stim nimic de biciclete (cel putin in cazul meu), daca vrei sa vinzi o bicicleta un lucru foarte important de care cred si sper ca ai tinut cont atunci cand ai cumparat-o este marimea cadrului.Alt lucru important este anul fabricatiei. P.S. Rotile nu se tocesc ci cauciucurile, o propozitie nu se incepe cu deci si bicicleta nu se conduce din cate stiu eu nu are volan."VOILA" | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
Pentru Sarsaila... A conduce citeste in DEX... daca in cazul tau esti atat de critic... inseamna... CONDÚCE, condúc, vb. III. 3. Tranz. A însoţi pe cineva. 4. Tranz. A dirija mersul unui vehicul, al unei maşini etc. [Perf. s. conduséi, part. condus] – Din lat. conducere." si ca sa nu las loc de interpretare "VEHÍCUL s.n. 1. Mijloc de transport (căruţă, vagon de tren, automobil, bicicletă etc.) ". Eu am postat pentru a vinde un produs ,nu sa fiu corectata gramatical de indivizi care nu intentioneaza sa faca altceva decat sa imi piarda timpul. Daca pretul nu ti se pare ok... nu cred ca e problema mea si nu ar trebuie sa fie nici a ta. Bicicleta si cadrul din 2008 tot 750 RON au costat. Plangeri te rog intra pe magellan.com si fa acolo. Nu este problema ta ce bicicleta am cumparat sau cum o vand. Este produsul meu la care tin si sunt mandra de achizitia mea si mai este vorba de produs cat valoreaza. Care e problema ta? Te obliga cineva de pe forum sa o cumperi sau ce? By the way... deci era o concluzie... din nou informeaza-te d.p.d.v. gramatical. Peace! | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
Si eu la randul meu m-am simtit jignit,pot spune, la comentariul dumneavoastra: "Buna ziua cunoscatorii mei de biciclete"; un comentariu care este ironic.Eu nu am de ce sa ma plang de magellan pentru ca stiu ce pot face baietii de acolo; am o nelamurire legata de modul dumneavoastra de abordare.Nu v-am "criticat lipsa de litere din comentariu",ci unele greseli de gramatica.Cand am terminat scoala generala sau liceul am invatat ca o propozitie nu se incepe cu DECI.Fiecare cu ale lui.Hai sa ne vedem de treaba noasta.Nu vreau sa intru in conflict cu tot felul de oameni bine CUNOSCATORI ai bicicletelor.
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
Modul meu de abordare la comentariile acide... a incercat sa fie pe cat de acid pe atat de haios... nu mi-am dat seama ca poate fi ofensa... pentru asta imi cer scuze. Eu am terminat mai mult timp liceul si chiar facultatea... si cuvantul deci nu iese din limba romana, cum mai sunt: prin urmare, in concluzie, etc. Folosirea lui deci ca semn de puntuatie probabil... nu te contrazic. Inca o data imi cer scuze ca te-ai simtit ofensat... dar de cand a postat prietenul meu anuntul nu s-a facut alceva decat sa se ia de bicileta mea: ca are cauciucurile tocile (nu rotile...multumec), ca are multi kilometri, ca nu e folosita doar in oras, ca are pretul prea mare, ca am inversat cauciucurile, ca am scazut prea putin. Este bunul meu si este normal sa ma apar cand este atacat. Sfaturi primesc cu cea mai mare placere... dar critici pe baza unor poze... nu! O zi placuta! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |