![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand SUZUKI GSX-R 600 Srad ! 2500 Eur Fix IMPECABILA !
Vand SUZUKI GSX-R 600 SRAD , An 1999, 35000km , 110CP. PRET FIX 2500 EUR !! Adusa si inmatriculata in Ian 2007, unic proprietar in tara, este a mea de 2 ani si am avut mare grija de ea. Merge si se aude f f bine, impecabila ! Mai rar gasesti un SRAD asa bun. Optionale si consumabile : ● Toba LeoVince SBK Evo II ● Cauciucuri aproape noi Dunlop Qualifier RR (D209RR) – 1000km rulate ● Crashpaduri MOTRAX ● Semnale micute fata-spate ● Capete ghidon si suruburi carene aluminiu ● Baterie noua YUASA YTX9-BS ● Ulei motor MOTUL 300V Competition 4T 15W50 ● Filtru ulei nou MANN ● Filtru aer nou HIFLO ● Bujii noi NGK CR9E ● Placute frana fata-spate noi Ferodo ● Simeringuri furca noi ARIETE si ulei furca Putoline Laur , Bucuresti, Tel : 0723565879 Email : ilaurentiu@huawei.com
__________________ I'm not riding away from life; I'm accelerating straight at it! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Foarte fain si ingrijit motorul Bafta la vanzarea lui .
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | Vand masca Scream cu cagula si pelerina de culoare neagra | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |