![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| ///Alpine cde-9881R Vand ///Alpine 9881R . Aspect si functionalitate : 10 / 10. Motivul vanzarii: mi-am luat alt model de Alpine. Cateva detalii despre el: -radio MP3 player, model 2007 ; -compatibil CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / AAC / CD text / ID3 tag ; -conexiune Full Speed pentru iPod ; -cautare rapida melodie/folder ; -DAC stabilizat 1-Bit ; -oprire volum pe 0 biti (0 Bit Mute) ; -pregatit pentru controlul prin comenzile de pe volan (necesita adaptor) ; -pregatit pentru intrare auxiliara (numai cu KCE-236B) ; -putere: 4 x 50W ; -2 iesiri preamplificate rear / subwoofer ; -control volum subwoofer ; -afisaj LCD alb pe fundal negru cu 5x9 puncte ; -iluminare duala:verde / portocaliu ; -filtru HPF 80 / 120 / 160Hz ; -reglaj frecventa centrala Bass/Inalte ; -ajustarea largimii de banda bass ; -tuner radio MaxTune ; -volum rotativ ; -telecomanda (optional) ; -panou frontal detasabil ; -conector ISO. Pret: 400 lei fix-nediscutabil. Cunoscatorii stiu cum se aude un player Alpine fata de celelalte !Doua filmulete cu playerul (reale): | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mutat la auto
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Vandut cu 340 lei! Topic closed. Multumesc forum.computergames pentru gazduire! | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |