![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pioneer mp3 + statie auto Poneer DEH-P5900MP radio-CD/MP3 putere: 4 x 50W MOSFET (4 x 22W RMS) compatibil: CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / WAV / CD-text display LCD RGB (orice culoare) iluminare taste: RGB (orice culoare) volum rotativ ATT (atenuator) intrare auxiliara intrare muting telefon Direct Sub Drive 2 pre-out-uri RCA stereo (2,2V) (F + R / Subwoofer) IP Bus poate controla dispozitive compatibile IP-Bus (necesita adaptor): magazie TV-tuner iPod magazie DVD DAB tuner USB Bluetooth intrare comenzi pe volan (necesita adaptor) conector ISO Radio Data System (RDS) Traffic Announcement Best Stations Memory (BSM) memorare 18 posturi suporta impedanta: 4 - 8 ohmi reglaje: balance fader bass mid treble loudness egalizator parametric Front Image Enhancer reglaj nivel surse Low Pass Filter High Pass Filter panou frontal detasabil telecomanda Pret: 550ron Pioneer GMT-3300 amplificator 2 canale putere RMS: 2 x 60W, 1 x 150W (4 Ohm, 14.4V) 2 x 75W (2 Ohm) putere Max: 2 x 120W, 1 x 300W (4 Ohm) distorsiuni: 0,008 % raport semnal/zgomot(S/N ratio): 100 dB filtru LPF: 80Hz (-12dB/oct) nivel semnal intrare: 400 mV - 6.5 V dimensiuni: 300 x 60 x 194 mm greutate: 2.4 kg Pret: 300ron Sau pachet 800ron Produsele sunt in garantie
__________________ .::in.as0t::. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
In ce stare e HU? Ultimul pret? ![]() Astept PM, daca nu vrei sa spui pe thread. Multumesc. PS: o poza reala cu HU m-ar ajuta f mult. edit: si o chestie pe care efectiv n-o inteleg de pe niciun site cu specificatii: are sau nu port usb (pentru playat direct de pe stick)? edit2: Am vazut ca nu are usb. Dar mi-am adus aminte ca n-ai pus date de contact direct (tocmai vroiam sa le folosesc). Te rog sa repari problema
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. Last edited by Ciuby; 09-05-2009 at 14:08.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
430Hu
__________________ .::in.as0t::. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |