![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
VAND FIAT BRAVO 1,9 DIESEL 101CP 1998 1.9 DIESEL, AN 1998, CARBURANT: MOTORINA, 101 CP, 152.000 KM, CONSUM 6%. Geamuri si oglinzi electrice; Servodirectie; ABS; Computer bord; Volan si scaun reglabile pe inaltime; Aer conditionat; Proiectoare ceata; + Inchidere centralizata, Alarma, CD-MP3 SONY X-Plod, Difuzoare MAC Audio, Folii luneta si geamuri spate, Jante aliaj O.Z. Racing F1, Ceas presiune ulei, Suspensii sport Are numere de italia. Se pot scoate 3 seturi de numere rosii adica 90 zile. Se poate inmatricula pe Bulgaria (unde este mai ieftin) sau Romania. Schimb doar cu ceva coupe, berlina, hatchback. PRET: 2150 EURO CASH / la schimburi creste pretul PENTRU DETALII SUNATI LA 0762.94.15.17 SE POATE VEDEA IN BUCURESTI VA ROG FARA COMENTARII INUTILE SAU OFERTE IN BATAIE DE JOC! AVETI REPORT!
__________________ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
iti dau alte jante la schimb tot de aluminiu dar doar daca sunt pe 15 astea cauta ma maine pe mes sa iti arat poza..si daca auzi careva interesat il dau si eu pe al meu cu 3000 inscris/benzina 105 cai 1,6 16 valve aer airbag etc
__________________ mess cj59mae sau tel 0723 821 697-0763 572 957 cautati-ma la datele din semnatura ca nu umaresc treadul! si nu face offtopic ,nu raspund inutil,pt ca am dat detalii destule in anunt! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Nick anterior: gamer2008 Join Date: Aug 2008 Location: In Pakistan , la o bere cu Bin Laden ... Vii ?!?!!?? |
sal , are cumva filtru de particule ? motorul este euro cat ? mersi
__________________ Daca esti cu adevarat hotarat sa cumperi ce e mai sus contacteaza-ma la orice ora din zi sau noapte (Undercover_5O ---- 0768824216) ........ daca esti nehotarat ma poti contacta doar intre orele 14:00 si 14:01 atat !!!! | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
sus
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |