![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | detector radar COBRA XRS 9530 vocal
vand detector radar COBRA XRS 9530 am la el incarcatorul si suportul de parbriz detectie radar in benzile X, K, Ku si Ka detectie LASER - 360 de grade Display alfa-numeric InteliShield - Reduce alertele false Voltmetru digital alerta vocala memorarea setarilor mod City / Highway Auto Mute protectie LASER 360 grade IntelliMute - Auto Mute in functie de turatia motorului SmartPower™ Power Saver System - Sistem de protectie consum cand este oprit SmartPower™ Strobe Alert - Atentioneaza proximitatea unor vehicule dotate cu stroboscop EasySet™ Programming Menu - Meniu de programere simplificat VG-2 Alert VG-2 Undectable - Asigura imunitate totala impotriva sistemelor de detectie a detectoarelor de radar Spectre Alert - Avertizeaza posibilitatea detectarii cu un sistem de detectie a detectoarelor de radar Spectre 1 Spectre Undectable - Asigura imunitate totala impotriva sistemelor de detectie a detectoarelor de radar Spectre 1 pret: 200 ron tel: 0726193789 Detectorul si-a facut treaba foarte bine pina acum , cand m-am decis sa imi iau unul solarsi sa scap de cabluri prin masina | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
e posibil sa fie mute-u activat incearca sa tii apasat pe butoane si vezi ce se intampla
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |