![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: Boassa Join Date: Nov 2006 | Vand E46 Coupe, an 2002
318 CI coupe, an 2002, 143 Cp, 1995 cm3, benzina(dc mai e cazul sa zic), 145.000 km, rulata cateva luni in tara, euro 4, cutie manuala 5+1, 4 geamuri electrice, oglinzi heliomate incalzite, servo, 10 airbaguri, climatronic, pilot automat, computer bord, xenon, jante aliaj, proiectoare, piele, incalzire scaune, inchidere, alarma, cotiera fata/spate, volan in 3 spite cu comenzi, radio cd bmw bussines original, magazie 6 cd-uri toate filtrele schimbate recent, uleiul, placutele, kit-ul ambreiaj.... arata si functioneaza perfect pret vanzare 9250, pret schimburi 10.250 0761.133.763
__________________ here, there, there, here...everywhere | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
BGS, urmatoarea iesire in decor de pe aria asta va fi sancionata cu ban pentru nerespectarea deciziilor administrative.
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Nick anterior: Boassa Join Date: Nov 2006 |
eu chiar nu inteleg care e problema unora ca voi.......dar sincer nici nu stiu dc ar conta...in fine, nu vreau sa plec capu' la astfel de replici revenind...se vinde urgent, doar sapt asta 8.500 eur
|
| | #16 (permalink) | ||
|
daca era motorina era vis! spune-mi te rog ce consum urban/extra are la mers linistit?
__________________ NU fac tranzactii cu useri noi si fara TR pozitiv! Degeneratia de astazi, esecul de maine... Multumeste-te cu ce ai iar daca n-ai nimic sa fii multumit ca n-ai...nici ce sa pierzi! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
@spirit-nu ms @alexxutzu-sincer pe mine nu ma incanta motorina, strict parerea mea ca e mai puturoasa, si se infige mai greu. consumul ti-l pot spune pe ala mediu pe care mi-l arata pe bord. acum e 10.6%, in conditiile in fac 2 ore dus pe zi pana la serv si 1 ora intors...la ce motor are si cum se infige mi se pare f ok consumul
|
| | #20 (permalink) | ||
valabil in continuare
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |