![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Radio CD/MP3 cu Carkit Bluetooth incorporat (model 2008) • Bluetooth streaming audio wireless A2DP • putere: 4 x 52W , S-MOSFET • control Ipod • microfon incorporat • tuner AM/FM cu RDS EON • ABC (control automat al largimii de banda) • memorare 18 posturi FM • Drive-S • Iesire Front/Rear sub preout cu reglaj LPF, BBE-MP, DSO, EQ3 Parametric™ • compatibil: CD-R, CD-RW, MP3, WMA, CD-text, ID3 • convertor D/A 24 biti • raspuns in frecventa CD: 10Hz - 20KHz • raport semnal /zgomot CD: 120dB • reglaj Bass / Treble • Loudness • EQ3 • display LCD cu 13 segmente + diverse wallpaper • culoare display: alb-albastru • dimmer • panou frontal detasabil • conector ISO • telecomanda IR • Unghi de instalare: 0 - 45 • dimensiuni: 178 x 50 x 179mm aprox 1,2 Kg Fara urme de uzura, zgarieturi sau inscriptionari sterse. In cutie cu toate accesoriile. Sasiul de prindere care se monteaza in bord prezinta urme de montare-demontare. Asigur asistenta la montaj. Cumparat in 2008, nu mai am factura, am certificatul de garantie dar nu este completat. Pret:700 lei Contact: Dan 0721.615.417 sau 0788.424.383 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |