![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | numar de inmatriculare auto preferential B-01-MAX Nota pentru moderator : rog stergeti acest anunt daca nu corespunde / nu respecta regulile acestui forum . Este singurul topic deschis cu acest subiect / Nu se vinde decat ce este in titlu - respectiv numar de inmatriculare, NIMIC ALTCEVA Se vinde numarul de inmatriculare preferential B 01 MAX , respectiv se vinde dreptul de folosinta al numarului respectiv pe masina Dvs . Asigur toate formalitatile necesare transferului . Pret 15000 Eur Nota : - Nu ma intereseaza schimburi - Pretul este cel de mai sus - Pentru orice propuneri / comentarii / intrebari / oferte folositi PM Contact : PM sau mail la : oderom @ gmail.com Multumesc | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Quote:
Up | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu am vrut sa incep cu sanctiunile pentru ca ar fi insemnat ca multi dintre voi ati fi facut pauza 7 zile. Din acest moment, nu este permis nici macar un post cu offtopic pe acest thread. Springtime, nu sunt foarte sigur care sunt reglementarile legislative in vigoare referitoare la numerele de inmatriculare, dar o sa ma documentez si, daca e ilegal sa-l vinzi, thread-ul va fi inchis, iar tu vei fi sanctionat.
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ciuby - din cate stiu eu nu-i ilegal sa vinzi asa ceva deoarece omul are drepturi de utilizare asupra numarului. Practic el a ''imprumutat numarul de la stat'' si acum il cedeaza altei persoane contra unei sume de bani. Ilegal nu cred sa fie, poate o sa intampine stiu eu probleme la transferul de pe un nume pe altul. P.S. - nu sunt offtopic (nu m-am luat de pret, om, masina etc.).
__________________ 0724.654.579 / 0760.178.808 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Vad ca ai mentionat ca nu faci shimburi, dar poate te tenteaza vreunul din nr de mai jos: B-06-DAN ( B06DAN) DJ-06-CAI Evident cu diferenta din partea mea.
__________________ Aduc pe comanda orice parfum original la preturi minime intre 5 si 14 zile -maxim (negociabile daca se gaseste mai ieftin in alta locatie din RO- pe stoc) Fara replici sau ape parfumate; Doar produse din magazine; accept orice fel de test. Stoc actual parfumuri la ultima pagina __________ Stoc actual haine la ultima pagina Contact Tel: 0765262888 Yahoo ID: keloobogdan | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Se vinde numarul de inmatriculare preferential B 01 MAX , respectiv se vinde dreptul de folosinta al numarului respectiv pe masina Dvs . Asigur toate formalitatile necesare transferului . Pret 15000 Eur Nota : - Nu ma intereseaza schimburi - Pretul este cel de mai sus - Pentru orice propuneri / comentarii / intrebari / oferte folositi PM Contact : PM sau mail la : oderom @ gmail.com Multumesc Up | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |