![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Montam folii auto pe orice tip de masina.Tipul foliei este LLumar,3M si Global(America).Se ofera garantie si lucru profesionist.Beneficiile foliilor solare Cresc confortul la volan, reducand efectul de orbire de la farurile masinilor din spate; Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat; Dau un aspect mai elegant exteriorului; Ofera un plus de protectie impotriva indiscretiei si a hotilor; Retin pana la 99% din razele ultraviolete care decoloreaza interiorul si pot cauza cancer de piele; Retin cioburile in caz de accident. Oferta-Cine vine cu 2 masini in aceeasi zi are reducere...Pt mai multe detalii la telefon.Multumesc **PRETURI ACCESIBILE!!** *350 RON LATERALE SPATE +LUNETA (autorizatie+banutz si GARANTIE) *150 RON LATERALE FATA !!!!OMOLOGATE!!!(la cerinta clientului montam si neomologate) !!***NOU SUPER OFERTA FATA+SPATE 450 RON***!! Contact-0765 509 345 0724 239 349 kain_4u1982 | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
pai factura cred k o sa putem da cat de curand adica dupa parerea mea de saptamana viitoare,iar poze sincer nu stiu sa upld aici...am cautat si nu am gasit dar daca vrei iti las id meu de mess si iti dau aklo...doar sa te recomanzi cne esti ca sa stiu de unde sa te iau.ms kain_4u1982 | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Sa iti zic ce mi s-a spus la RAR: NICI MAMA MAMEI FOLIEI N-ARE CUM SA FIE AUTORIZATA PE FATA. Ceea ce fac mesterii se numeste "va luam niste bani in plus" si nu "oferim autorizatie", iar acum sa iti explic si de ce: nici un INGINER autorizat RAR nu va lua vreodata in consideratie autorizatia voastra de pe geamurile fata! Intr-un cuvant spus, daca mergi la RAR din start foliile fata trebuie sa dispara, deci... FOLIILE FATA NU SUNT LEGALE !
__________________ • • | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
pe fata este o singura folie autorizata,este aceea care are gradul de vizibilitate de 70%,adica cat are si geamul vizibilitate din fabrica.restul,da ai dreptate nu sunt autorizate deoarece au grad de inchidere ![]() uppp!!! cu o noi servicii... cum ar fi polish auto,detailing interior(curatarea profesionala si completa a interiorului masinii),folii faruri si stopuri,curatarea galeriei de aer conditionat in curand. va astept cu orice fel de intrebari legate de serviciile noastre.Multumesc | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Moderator note: RedHat, esti penalizat pentru interventie. Ce-ar fi sa vorbesti doar documentandu-te inainte? Folii de protectie geamuri - Regia Autonoma Registrul Auto Roman Personal note: Sincer sa fiu, la 150 ron pt geamurile fata as fi venit pt un 50%, dar sunteti fooooarte departe de mine (muncii/grozavesti). Asta e...
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
deci nu inteleg de ce imi dai warn, atata timp cat kain4u a inteles problema mea, si pe alocuri m-a aprobat. WARN PRIMIT DEGEABA ! Merci ![]() -eu aveam folie "autorizata rar", aprobarea in care era specificat ca am gradul de 70% de vizibilitate si totusi am fost intors din drum ! Deci ?
__________________ • • | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
pai pe unde stai de zici ca esti asa departe de noi....dupa cum cred ca stii zona noastra este bucurestii noi,zona teatrul masca.daca te hotarasti iti fac o reducere mscine doreste sa isi faca masina la noi ,spre exemplu un polish exterior(masina o sa arate mult mai bne decat arata acum) un detailing interior(curatare profesionala a interiorului masinii) si multe alte servicii nu o sa regrete. Multumesc. Last edited by Ciuby; 31-07-2009 at 15:23.. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
upppppp!!!!!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |