![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand/SchimbJenti 15/4x114 in stare foarte buna
Vand 4 jante de 15" cu prindere 4x114 in stare foarte buna. Au fost sablate si vopsite sistem pulbere in camp electrostatic, in cuptor la 220 grade. Le-am achizitionat pentru masina mea, eu avand 4x100, insa nu se potrivesc, de aceea le vand. Jantele sunt echipate cu pneuri 185/65/15. Schimb cu jenti de 15" cu prindere 4x100 noi sau in stare foarte buna plus/minus diferenta. Pret fix 900 lei. In seara aceasta, cel tarziu maine voi atasa si poze. Tel. contact: 0723728638 - Marius.
__________________ Actorii sunt niste ipocriti prefacuti, insa cei ce se foiesc in jurul nostru si ne umplu vietile sunt niste ipocriti ce se dau mari actori....din pacate cei din urma joaca de departe mai bine... Last edited by soimuletzu; 22-07-2009 at 13:32.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Asa cum am promis, revin cu cateva fotografii ale jantelor ce se afla la vanzare.
__________________ Actorii sunt niste ipocriti prefacuti, insa cei ce se foiesc in jurul nostru si ne umplu vietile sunt niste ipocriti ce se dau mari actori....din pacate cei din urma joaca de departe mai bine... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Alaturi de cele 4 jante mai este inca una ce necesita insa roluire. Este si aceasta, la randul ei, sablata si vopsita la fel ca si celelalte. Pretul ramane neschimbat: 900 lei inclusiv janta care trebuie roluita. Asa ca.........UP!
__________________ Actorii sunt niste ipocriti prefacuti, insa cei ce se foiesc in jurul nostru si ne umplu vietile sunt niste ipocriti ce se dau mari actori....din pacate cei din urma joaca de departe mai bine... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Salut! Pret doar pentru jante 700lei. Daca doresti poti veni intr-o zi dupa ora 18 sa le vezi. Tel contact 0726279972 - Marius. Numai bine!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |