![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
am eu un bmw 318d fabricatie 11.2004.. consumul este mai mult decat ok poti sa consumi si 5,4 in afara localitatii dar mers a 5a la 80 la ora.. nu este in leasing dar as fi de acord sa facem un act la notar, sa-mi dai un avans si dupa niste rate pana achiti tot. pe masina au fost schimbate ffff multe piese, s-au schimbat la reprezentanta din Timisoara, si beneficiaza de o garantie de 18 luni. Enumar cateva piese schimbate: turbina, fulia motor, tampoane motor, aprox. toata suspensia ( bucse bara stabilizatoare fata+spate, ambele brate+bucse pe fata schimbate, unul a fost recent schimbat iar pe garantia de la BMW avea joc, bielete directie + bielete antiruliu, bucse tirant pe spate, amortizoare spate sachs in garantie 2 ani ) + alte maruntisuri.. filtrele uleiu schimbate recent de vreo 5.000 km, am mai schimbat filtru motorina.. si cam atat din ce imi aduc aminte | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Masina asta mi-a placut mai mult decit variantele mai noi. Dar din diverse considerente pe care nu le mai insir aici -ca sa nu dau impresia ca am deschis o cafenea-eu prefer masini dupa 2007 si cu km putini la bord. Cu alte cuvinte, eu zic ca nu am nas de bmw, audi, merc asa ca as lua un de ex un ford, opel, skoda, suzuki, toyota, etc dar care sa fie mai noi. De fapt nu anul ma sperie neaparat, ci acel "aprox 175.000 km. "
__________________ HAYABUSA | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
salut, skoda octavia tour sport, motor 1.9, 101 cai, an 2008, km 18.000 trebuie facuta revizia, aer, geamuri fata, mp3, discuri spate frana, jante 17 anvelope toyo noi noute 2000 km. 9500 euro!
__________________ 0723.240.678 0748.240.678 id: sirchirie | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Peugeot 207, 26000km, 2007, 1.4hdi,92cp.Masina este fff bine intretinuta. Conditii leasing:3000euro pt mine 31rate*203euro(tva,valoare reziduala incluse) 547euro casco anual(se plateste trimestrial) fara fransiza.TVA inclus Revizie+itp+baterie noua la 25000km. Nu pot sa pun poza aici ca spune ca le am deja puse la MASINILE NOASTRE,daca te intereseaza iti dau poze pe mess.
__________________ Peugeot and BMW FAN ![]() nick anterior bogdymanea2004 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | leasing
salut, cred ca am exact ceea ce cauti tu....masina mai noua,frumoasa,cu consum foarte mic(mixt intre 5,2-6%/100km) si la bani o sa ne intelegem sa fii si tu si eu multumit.....uite si nr meu de tel 0730500141 Gabi. vezi in link ford focus pachet sport....la bani o sa ne intelegem noi daca esti hotarat. Preiua Leasing ofer Seat Leon sau vand Seat Leon | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
nu am vazut dar putem face acte.. sa dai 8000 si restu in cateva luni! solutii exista!
__________________ 0723.240.678 0748.240.678 id: sirchirie | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |