![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Pachet aproape complet (lipseste incarcatorul de masina - mi-a fost furat), garantie pana in 18.08.2010, folosit foarte putin (tinut in husa) Mai vine cu un card de 2 Gb si Igo 2008 Pret 700 lei
__________________ mobil : 0722264902/0762263543 yahoo mess : krupp27 ____________________________________________ Am tot ce vreau si nimic nu e al meu/ Mai mereu,ma intreb : "Voi ramane derbedeu?" - Parazitii | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Bucuresti |
un incarcator auto dedicat e vreo 43lei; nu cred ca merg altele pentru ca am vazut pe cineva care se vaita ca ii sare din mio map cu incarcator auto miniusb luat de el (probabil necesita o conversie de voltaj) pe de alta parte un model nou poate fi luat la minim 892lei cu card de 4gb tu ti-ai da tie 700lei stiind ca mai pui 150lei si-l iei nou, neatins si cu 2 ani garantie pe numele tau? plus ca exista riscurile oricarui obiect SH; ma ales astea mici si sensibile la cazaturi (pare putin lovit pe spate pe banda aia de langa metal) nu critic, doar prezint piata; pe okazii se cer 700 de roni tot asa, pachet full cu ceva garantie ramasa; exista threaduri pe forumuri in care multi se vaita ca si le-au busit software, ca nu lemai merge conectarea cu pc dupa ce au instalat nush e software, ca li se desincronizeaza touchu... etc. si umbla cu ele prin garantii sa le refaca; o sa ti fie greu sa l dai la pretu asta. vorbesc in calitate de cumparator ![]() spor la vanzare. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
...pentru cine e interesat:UP!!!
__________________ mobil : 0722264902/0762263543 yahoo mess : krupp27 ____________________________________________ Am tot ce vreau si nimic nu e al meu/ Mai mereu,ma intreb : "Voi ramane derbedeu?" - Parazitii | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Bucuresti |
omu e liber sa ceara cat vrea; poate nu vrea neaparat sa vanda si asteapta sa pice ceva la un pret bun; prea putin probabil la criza asta; oricum cine vrea sa vanda scade la pret..asa l-ai prins tu; eu sincer mai degraba mai pun putin si-l iau nou; mai mult de 6 nu dau nici eu pe paket full cu ceva garantie...si nici eu nu ma grabesc.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |