![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| 170 biciclete import olanda
vand biciclete batavus si gazelle import olanda. bicicletele sunt si noi dar sunt si la mana a doua, au garantie,service si piese de schimb asigurate (dar nu o sa aveti nevoie de nici una din astea, garantat) vand piese pt orice tip de bicicleta si ofer si service de asemenea pt orice tip de bicicleta. preturile atat pt biciclete cat si pt piese si si service sunt cele mai mici de pe piata ( nu am chirie de platit) pt vizionare folositi telefonul din semnatura
__________________ 0767 126 905 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ce piese vinzi?furci,cadre,pinioane,schimbatoare?pune cateva exemple aici cu preturile aferente ca sa ne facem o parere
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
vand orice piesa pt orice tip de bicicleta, daca se intampla sa nu o am o aduc la comanda, gama de piese este f larga si f diversificata. sunt de ex furci sau pinioane zeci poate chiar sute de modele, nu am cum sa dau un pret pt ca daca sriu pretul la fiecare model de piesa ies la pensie de pe CG, asa ca voi ma intrebati ce va intereseaza iar eu va spun pretul (sa specificati modelul de piesa pe care o vreti pt ca pe acelasi tip de bicicleta se potrivesc zeci de modele facute de zeci de firme). referitor la poze o sa atasez cateva (sper sa pot...) numai ca sunt f greu de pozat pt ca sunt destul de multe modele si sunt greu de scos pt ca sunt depozitate destul de inghesuit insa, cine este din bucuresti (anuntul este valabil deoxcamdata numai pt bucuresti) nu inteleg de ce nu poate veni sa le vada pe viu, ma suna, eu ii zic unde sa vina exact(pe langa depou dudesti) isi alege una, poate face si o tura cu ea sa vada cum merge si daca ii place cumpara daca nu nu, nu este nici un fel de problema. pretul pt cele second hand sunt intre 500-700 lei , iar pt cele noi sunt intre 800-1000 lei in functie de model si de dotarile pe care le are. telefonul meu il aveti in semnatura si chiar functioneaza doar daca aveti si credit (glumesc)
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Un schimbator de pinioane sram x9 de exemplu la cat il poti aduce?
__________________ Tricouri Zara,Bershka,H&M,Pull-Bear,Fishbone,Smog,Springfield,etc..100% originale,50ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ice-model.html Camasi Zara,H&M,Smog,Springfield,etc..100%originale,80ron orice modelhttp://forum.computergames.ro/115-in...ale-100-a.html | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
ma intereseaza si pe mine un schimbator de pinioane(alivio,deore lx sau xt sau xtr, doar aceste modele), o caseta de 8 pinioane, alivio sau sram.astept pm cu preturile lor
__________________ Q6600 (vid 1.2125) 3.6Ghz@1.344v with TRUE(2xNoctua P12) // DFI Lanparty DK P45-T2RS Plus // 4x1Gb Corsair Dominator 9136C5D(D9GMH) // Twintech 9800GTX+ AC OC Twin Turbo // Creative X-FI Extreme Music // Samsung 501LJ with Noiseblocker // Samsung SH-S223Q // CoolerMaster CM590 modded // Corsair TX650 // Asus VW222U // Microlab Solo-6 // Gaming: A4Tech X7(mouse, mousepad and keyboard) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
modelul pe care l-ai ales tu nu il mai am dar mai am modele asemanatoarenumai ca majoritatea sunt de dama, cele barbatesti sau cam dat. mai sunt cateva modele si barbatesti dar putine, insa de dama am modele f calumea cu schimbator in butuc (5 viteze, 7 viteze) , cu sistem de franare tot in butuc, saua este siliconica... pretul este scris mai sus unde ai vazut si bicicleta dar daca nu ai vazut mai scriu inca odata. cele second hand sunt intre 500-700 lei si cele noi intre 800-1000 lei. pretul nu este fix pt ca majoritatea clientilor vor o anumita bicicleta dar vor saua de la alta sau portbagajul sau rotile. nu costa nimic sa vii sa vezi cateva. adresa: strada brailita nr 52 (pe calea dudesti, dupa depoul dudesti prima strada la stanga in sensul de mers catre posta vitan)
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |