![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Bucuresti | Corsa OPC mai 2008
Dupa cum spune titlul vand Cors OPC 192 PS Primul propietar, 11300 km, NU ARE navigatie (are CDC 40 Opera 6 CD), trapa si pregatire telefon -- in rest are tot. NU a fost lovita, forjata, remapata, etc. Detalii aici: Corsa OPC Pret 17.500 EUR --> pretul de lista 24300 DDP Metoda de contact -> PM | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
NU a fost lovita, forjata, remapata, etc. " opc-ul se tine foarte bine langa un type r, testat personal" " cu 3.0d recunosc ca am incercat si pe 400m sunt in fata mai devreme nu am cum, nu am ce face in Bucuresti tot posesorul de msina germana are TDI ce pot eu sa fac, abia am gasit un type r, un colt czt si un clio 197 sa imi testez calitatile de pilot ( type r si colt czt: am reusit sa le dovedesc, clio not so much, era si bun tipul de la volan). " Deci pana la urma cum e?
__________________ | Core2Duo E4500 @ 3ghz | Sapphire 4850| 2gb RAM Kingmax @ 800MHz | | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Fiecare intelege cum vrea conceptul de "forjat" . De exemplu, mie mi se pare ca a pleca tare de pe loc cu Loganul mi se pare " forja", dar cu o masina sport, pregatita si gandita sa fie ... sport, nu . Tu daca ti-ai lua un 911 GT3 RS , de exemplu .. ai pleca usurel de la semafor si n-ai vrea sa vezi in cat timp scoate suta sau in cat timp face 80 - 160 .. nu ?
__________________ " The liver is evil and must be punished " Vechi proverb irlandez | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Dude WTF? E masina sport ! Forja (la o masina sport) inseamna sa faci zilnic ce fac baietii de la top gear pe pista. Eu folosesc masina la parametrii normali, nu fac excese. Merg zilnic cu ea si nu are nicio problema. Rspunsul intrebarii tale este: Foarte buna. Up Quote:
| ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Mavrocook, esti interesat sa cumperi masina?
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| 1) Daca vrei sa jignesti pe cineva, macar fa-o corect dpdvd gramatical. 2) De unde si pana unde tupeul asta cand vine vorba de jigniri referitoare la moderatori/admini? Am vazut acelasi comportament si la alti "meseriasi" de pe forum, dar nu reusesc sa-l inteleg. Eu cred ca ne cam luati de fraieri... PS: La urmatoarea abatere de genul asta iei pauza.
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Bucuresti |
up contact PM | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |