![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Motocicleta Suzuki GSX-R 750 K8
Se vinde Suzuki GSX-R 750 , an 2008 , 10850 km , in garantie , ultima revizie facuta la 6000km , cumparata si inmatriculata in iulie 2008 , culoare negru/gri , 150 cai , foarte usoara , rapida si manevrabila . Are xenon de 8000k pe faza scurta , rim stripes rosii , crash-pad-uri LSL . Dau cadou o geanta X-Pack cu prindere pentru sea spate in valoare de 200 euro . Sunt din Braila si nu sunt samsar , este motocicleta mea personala si vreau sa o dau pentru ca nu mi-o mai permit . Are mici zgarieturi pe carena de jos partea dreapta (se vede in poza) datorita unui drum cu pietre pe care am trecut cu viteza cam mare . In rest este ok ca aspect si functionare , pretul de 8.000 euro fiind si asa scazut va rog sa nu trageti de el in jos inutil . (pret de achizitie a fost si inca este la reprezentanta 10.880 euro) .Dan , Braila Fac si schimb , numai cu moto mai vechi , la o diferenta in jur de 5000 euro din partea voastra.Numa bine !
__________________ you dont need a twelve inch cock..its just nice to have one Tel. 0735644059 Last edited by goguxxx; 14-08-2009 at 12:57.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Se vinde Suzuki GSX-R 750 , an 2008 , 10850 km , in garantie , ultima revizie facuta la 6000km , cumparata si inmatriculata in iulie 2008 , culoare negru/gri , 150 cai , foarte usoara , rapida si manevrabila . Are xenon de 8000k pe faza scurta , rim stripes rosii , crash-pad-uri LSL . Dau cadou o geanta X-Pack cu prindere pentru sea spate in valoare de 200 euro . Sunt din Braila si nu sunt samsar , este motocicleta mea personala si vreau sa o dau pentru ca nu mi-o mai permit . Are mici zgarieturi pe carena de jos partea dreapta (se vede in poza) datorita unui drum cu pietre pe care am trecut cu viteza cam mare . In rest este ok ca aspect si functionare , pretul de 8.000 euro fiind si asa scazut va rog sa nu trageti de el in jos inutil . (pret de achizitie a fost si inca este la reprezentanta 10.880 euro) .Dan , Braila Fac si schimb , numai cu moto mai vechi , la o diferenta in jur de 5000 euro din partea voastra.Numa bine !
__________________ you dont need a twelve inch cock..its just nice to have one Tel. 0735644059 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Se vinde Suzuki GSX-R 750 , an 2008 , 10850 km , in garantie , ultima revizie facuta la 6000km , cumparata si inmatriculata in iulie 2008 , culoare negru/gri , 150 cai , foarte usoara , rapida si manevrabila . Are xenon de 8000k pe faza scurta , rim stripes rosii , crash-pad-uri LSL . Dau cadou o geanta X-Pack cu prindere pentru sea spate in valoare de 200 euro . Sunt din Braila si nu sunt samsar , este motocicleta mea personala si vreau sa o dau pentru ca nu mi-o mai permit . Are mici zgarieturi pe carena de jos partea dreapta (se vede in poza) datorita unui drum cu pietre pe care am trecut cu viteza cam mare . In rest este ok ca aspect si functionare , pretul de 8.000 euro fiind si asa scazut va rog sa nu trageti de el in jos inutil . (pret de achizitie a fost si inca este la reprezentanta 10.880 euro) .Dan , Braila Fac si schimb , numai cu moto mai vechi , la o diferenta in jur de 5000 euro din partea voastra.Numa bine !
__________________ you dont need a twelve inch cock..its just nice to have one Tel. 0735644059 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |