![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| NAVI+Multimedia 7" 2DIN
Salut deci imi vand "vechea" (are cam un an) "scula" de navigatie (fabricatie china sau korea deci = vapor) are asa: partea din fata: navi cu SD card si winCE 5.0 -antena GPS externa -telecomanda 480x234 touchscreen display partea din spate (spun asa pt ca toate astea sunt formate in fapt din 2 calculatoare, unul cu WinCE in fata si un altul in spate conectat la display prin video-in) -Bluetooth cu microfon extern -(alta) telecomanda -2 sau 3 intrari A-V -player muzica/video/poze citeste DVD , (al 2-lea) slot SD card , USB. (nu are functia randon dar se poate selecta nr melodiei din telecomanda) -Tuner TV analogic +antena activa (cu amplificator) -Radio AM/FM (nu are RDS) -mufa si soft integrat pt comanda magazie MD/CD -Mufa pt intrare comenzi volan (universala - butoane/comenzi customizabile + Card SD 2G mai am si cutia la el, este folosit dar functioneaza. am si toate cablurile si carticelele pret , comparabil cu un gps de pus in parbriz = 890 ron. contact PM daca imi mai aduc aminte ceva o sa completez, multumesc pt atentie http://sx4club.ro/Smileys/yahoo/1.gif p.s - nu are garantie.
__________________ - | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |