![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2009 | DVD AUTO VALOR 603W okacazie
este ca nou.am dvd+cablu conectare+rama+bon fiscal+certificat garantie! PRet cam fix 1000 ron nu fac schimburi doar cashh. predare personala doar in BUC! Sectiunea DVD Player : Mecanismul DVD ruleaza: DVD Video, CD Audio, VCD, MP3, WMA Cititor de card SD Ruleaza MPEG 1,2 MPEG4 , fisiere video incluzand avi si Xvid Decodor Dolby Digital Surround incorporat Ruleaza discuri DVD audio Afseaza fisiere JPEG Ruleaza fisiere MP3 si WMA scrise pe DVD +/-R Discs Memoreaza ultima pozitie la redarea DVD-ului Ecranul LCD : Ecran 6.5" LCD full motorizat Control Touch Screen al tuturor functiilor Meniu interactiv al DVd-ului touch screen Display 336,950 pixeil Compatibil NTSC/PAL AV Receiver : Tuner AM/FM cu 36FM/12AM Presets 2.5 Volti , iesire 6-Canale RCA(Fata,Spate, Centru, Subwoofer) 1 intrare A/V 2-iesiri video spate 1-intrare pentru camera spate 2 iesiri audio pentru zona spate 5x35 Watts Control independent pentru Tuner, DVD/CD, AUX si SD Card Quasi Parametric Bass si Treble Tone Controls High/Low Pass Electronic Crossovers 24 Bit DAC's | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |