![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 Location: Bacau | Vand Volkswagen Passat 2003 Volkswagen Passat 1.9 TDI Unic proprietar. Serviceul a fost efectuat numai la reprezentanta Volkswagen din Bacau. Date tehnice: 2003, 68.000 km, verde metalizat, limuzina, 1900 cc, 131 CP, motorina, cutie de viteze in 6 trepte, emisii poluante Euro3. Dotari: ABS, ESP, 8 x airbag, inchidere centralizata, servo directie, geamuri electrice, oglinzi electrice, filtru de polen, bancheta rabatabila, climatronic, jante aluminiu, proiectoare ceata, scaune reglabile, volan reglabil. pret: 9500 EURO
__________________ tel: 0742.758.409 Last edited by Ciuby; 28-10-2009 at 19:39.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucicuresti |
Daca e prim si unic proprietar si carte service la zi, eu zic ca are atatia km, si dupa cum arata in exterior da, in sfarsit vad si eu un passat din 2003 cu sub 100000 km; apropo cum de ai facut asa putini km?
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 Location: Bacau |
masina apartine unchiului meu si a fost cumparata de noua de la porschel leasing romania. kilometrii sunt reali deoarece mai are inca 3 masini. 2 dintre ele sunt sprinter-uri, masini ale firmei si s-a folosit in exces de ele (ambele avand peste 340000 de km). nu va spun sa ma credeti pe cuvant, dar se poate verifica la reprezentanta volkswagen istoricul masini, respectiv km intrati la fiecare schimb de ulei..
__________________ tel: 0742.758.409 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |