![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | masina pana in 6000 euro
doresc ca in maxim 40 de zile sa cumpar masina pana in 5500-6000 euro (costul total) ,sa aiba sub 80 000 km ,dupa 2003. mentionez ca e prima mea masina si nu ma pricep prea bine la automobile ,totusi nu doresc chevrolet , dacia ,daewoo ,hyundai . din cate m-am informat ,cred ca m-as axa pe un peugeot 206 ,polo sau corsa.totusi astept pareri care sa ma ajute in alegere. va multumesc anticipat! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
salut, nu vrei un leasing? ce iti ramane platesti anticipat si o sa ai o rata mai mica... vezi link: PREDAU LEASING FORD FOCUS 2008 1,6 TDCI PACHET SPORT | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Preiau eu de aici , daca nu e bai, astept oferte pe PM.Cu mentiunea ca eu sunt mai al dracu, cunosc piata si ma pricep la masini. Deci astept leasinguri inchise, masini de la 2005 incoace. Trebuie sa fie ceva cu adevarat exceptional ca sa iau in consideratie masini fabricate inainte de 2004. In niciun caz nu ma intereseaza povesti despre masini din 2000 si un pic care au circulat abia suta de mii de km, pur si simplu nu mai am varsta de povesti.
__________________ ------------------------- Trekstor Vibez 12GB FLAC literate Sennheiser CX300, Sennheiser HD650, Meier Corda Cantate, Little Dot II (valve), Aeron A160 (hybrid), Monitor Audio Silver S2
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| deci...
dupa spusele lui AdWiser caut si eu ceva tot in zona asta, undeva pana in 7500e, de preferat Golf 5, clasa compact, o masina fiabila si usor la intretinut. asteptam ofertele dumnevoastra [ de preferat din iasi sau imprejurimi]
__________________ And if you only knew, Just how much the sun needs you, To help him light the sky, You would be surprised... Adidasi, Haine & Accesorii De Vanzare, Produse 100% Originale Vand 250 Sim-uri Orange Goale. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
opel astra h, 1,3 ctdi,66 000 km.inmatriculat ro
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |