![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Ultra Compact 3-in-Unul Calculator de bord Echipament de diagnosticare-Diagnosticati-va singuri masina si stingeti becul "Check Engine - " Martor motor. - Trip Computer - Afisaje digitale - Xgauge Afiseaza si consumul instantaneu chiar si la masinile care nu sunt prevazute cu un astfel de indicator (ex. Chevrolet Aveo) Functioneaza pe toate marcile europene, dupa 2000 Incluzand: Benzina, Diesel (dupa 2004), GPL si vehicule hibride. Compatibil cu unele vehicule dupa 1996 ori mai noi. Unitati de masura si americane si europene. Trip Computer-ul integrat furnizeaza raspuns in timp real si in acelasi timp urmareste trei seturi de date. Indicatoarele digitale ofera date in timp real legate de masina dumenavoastra iar echipamentul de diagnoza inclus va permite sa cititi coduri de eroare si sa diagnosticati potentiale probleme costisitoare, inainte ca ele sa scape de sub control. Toate acestea intr-un dispozitiv de dimensiuni mici si usor de instalat ce poate fi usor mutat dintr-o masina in alta. Dimensiuni mici Se potriveste aproape oriunde in masina! (KMH / LPH / Celsius ) Cablu detasabil Permite manipularea si deconactarea rapida din masina. Operatiile se selecteaza din meniu Nu necesita memorarea unor secvente complicate Functioneaza cu toate protocoalele OBD IIE.U. Protocoale OBDII Incluzand CAN, obligatorii pe toate vehiculele incepand din 2008. Display LCD cu contrast mare. Culoare de fundal schimbabila de catre utilizator Nu necesita alimentare externa Se allimenteaza prin conectorul OBD Aparatul l-am folosit personal pe o masina pentru a stinge martorul "check engine". De atunci sta nefolosit asa ca pot spune ca e aproape nou. Am cutia, manualul, cablul OBDII, si evident aparatul. (nu mai are garantie dar functioneaza impecabil) . PRET 480 ron contact: messenger lecobaur @ yahoo.com (nu dati add!!!) sau PM. Mai multe informatii pe ScanGauge II Xgauge Now available in Romania, the 3-in-one Automotive Computeran OBD 2 Scanner. Realtime feedback while simultaneously tracking three sets of trip data Last edited by NLE; 26-10-2009 at 15:51.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Care sint parametri informatiile pe care le pot afla daca il conectez la un Clio Symbol 2003 benzina 1.4L - intrucit vad ca acestea variaza in functie de masina/producator?
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ti-as raspunde concret dar...nu am clio symbol In principiu afiseaza cam acelasi lucru, difera doar anumiti parametri specifici unui anumit tip de ECM. Tot ce pot sa-ti spun e ca putem incerca, daca esti multumit il cumperi, daca nu, nu. E ok asa? ![]() Mai precis ce te intereseaza? Daca e vb de codurile de eroare, le afiseaza sigur. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Vad aici Features of ScanGaugeII OBD 2 an extremely compact automotive computer designed to read and display information about your vehicle in real time. Fuel Economy Fuel Rate Engine Speed (RPM) Car Tuning cam tot ce zice el ca face. Cu alte cuvinte el preia date din calculatorul masinii si le afiseaza. Ca acele date sa ajunga in calculator ele trebuiesc citite de niste senzori care pot exista sau nu in functie de producator. Mi s-ar parea utile: indicator cai putere instantaneu torque km reali efectuati temperatura motor temperatura ulei care e starea uleiului (trebuie schimbat?) - probabil printrun indicator de vascozitate voltajul bateriei presiune pneuri
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; BioStar TP45 HP; Intel E8400; 2x2GB DDR2 1066 Muskin Black; HIS 4870; Sony Multiscan G500 21"; WesternDigital 500AAKS; TEAC 40X; Plextor 116A2; Samsung SH-202N; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560: VAND Sistem Socket A - TBred B 2.2GHz, NF7-S, 2GB RAM Corsair, Sapphire 3850AGP | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
De ex. la Aveo HB (care nu are computer de bord din fabricatie-trip computer) afisa o gramada de chestii printre care: viteza, temperatura lichid de racire, temperatura motor, consum instantaneu, cati km mai mergi cu benzina din rezervor, incarcarea (load) motorului (in procente), presiune manifold, cai putere, tensiunea de incarcare baterie, turatie motor, plus alte lucruri care sincer habar nu am ce sunt. (nu am avut rabdarea sa ma uit in manual) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Din experienta spun ca 95% din masiniile care NU au asa ceva din fabrica nu o sa reusesti sa vezi consumul,trip,etc,si apropo,sunt curios cum iti afiseaza tie caii putere ? )
__________________ Ofer servicii diagnoza/tester autohttp://forum.computergames.ro/90-ofe...ster-auto.html | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| ha!
Ma mir de ceea ce poti sa spui. Mai zici si ca din experienta personala. Pai sa aruncam un ochi pe thread-ul tau Ofer servicii de diagnoza/tester auto si sa vedem ce scrie: -sterge codurile de eroare -stinge becul galben -Engine Check Light Off -Afiseaza parametrii senzorilor : -Rot/min -temperatura lichidului de racire -starea sistemului de alimentare -viteza -cantitatea injectata -avansul -MAF -tensiunile sondelor lambda -presiunea combustibilului -multe altele,+se pot calcula si timpii 0-100 km/h,timpul de reactie si distanta. Sa inteleg ca tu minti lumea? Ce nu pricepi este ca Scangauge II este o interfata OBD II la fel ca cea pe care o folosesti tu, diferenta este ca interfata mea are si un afisaj alfanumeric. YouTube - ScanGauge II Options Demonstration pe de alta parte esti off topic. Asa ca..la urmatoarea interventie ai report. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Prietene eu nu am scris ca iti arata caii putere,consumul instant,trip si ce ai mai zis tu.Nu sunt off-topic,doar te contrazic,nu e frumos sa minti lumea.
__________________ Ofer servicii diagnoza/tester autohttp://forum.computergames.ro/90-ofe...ster-auto.html | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
"Prietene" ai macar bunul simt si intra pe link-ul producatorului si apoi sa acuzi pe cine vrei tu dar nu pe mine. NU AI HABAR despre ce vorbesti. Si mai ales ma acuzi ca mint fara ca macar sa aduci dovezi. Daca "interfata" cu care prostesti tu lumea nu stie sa-ti afiseze caii putere,consumul instant si /sau trip, e treaba ta (nu sunt eu de vina ca ti-ai luat teapa).Ti-am postat un link, incearca si tu un youtube da search dupa Scangauge II si mai vb. Pana atunci daca nu dovedesti ca Scangauge nu-ti afiseaza ceea ce am spus esti doar unul cu gura mare care se baga in seama deci...IGNORE P.S. Dovada : YouTube - Scangauge II Horsepower Reading YouTube - On road dyno run... ScanGaugeII - Trip Computers + Digital Gauges + Scan Tool Last edited by NLE; 21-10-2009 at 14:10.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Sir_KnupSkull, pana la urma ce vrei sa spui? Ce dovezi ai ca omul vinde altceva decat spune? Sau ca produsul nu face ceea ce pretinde?
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |