![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| 2009 Nissan 370Z Specifications Body Wheelbase 100.4 inches Chassis Wheels (F) 18x8.0-inch 5-spoke Alluminum Alloy Wheels (R) 18x9.0-inch 5-spoke Alluminum Alloy Tires Front Yokohama ADVAN Sport P225/50R18 Tires Rear Yokohama ADVAN Sport P245/45R18 Front Suspension Forged Alluminum Double Wishbone Rear Suspension Unicrafted (No Welding) 4 Link Drivetrain Layout Front Engine, RWD Transmission 7 speed Automatic cu DRM (Downshift Rev Matching) Engine Type: VQ37VHR Variable Valve Timing NA V6 Engine & Transmission Displacement cu in (cc): 3.7 liters Power bhp (kW) at RPM: 332 bhp @ 7000 rpm Torque lb-ft (Nm) at RPM: 270 lb-ft. @ 5200 rpm Redline at RPM: 7500 rpm Exterior Body Type 2 Door, 2 Seat Sports Coupe Length 167.1 inches Dotari: Dau copy-paste pentru ca nu stau sa le traduc si cred ca deja toata lumea stie despre ce este vorba. Quote:
Este fabricatie 2009 si este in garantie. Culoare rosie. IMPECABILA. Are ~ 2800 MILE Pentru curiosi, am preferat sa o pun si aici, poate poate, pentru ca pe autovit nu am voie inca, din cauza numerelor de RO. Masina nu este inca in tara, spre sfarsitul saptamanii viitoare ajunge in Bucuresti. Atunci pun si pozele cu ea inmatriculata. Momentan le am doar pe cele facute de la dealer. Accept orice test, aduc cu ea si istoricul Carfax, va pot da si VIN numberul pentru verificari. PRET: 42000EURO Tel: 0724 398 110 Mail: nervozu@yahoo.com Nu ma grabesc sa o vand. Masina am luato pentru mine, dar am zis sa vad daca are potentiali cumparatori si la noi in tara, fiind unica. Multumesc. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
In Europa, noua, este pe la 40500 si este conform Euro 5 => fara taxa de inmatriculare. La tine cat e taxa de inmatriculare? Merci! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
unica prin faptul ca este singura pusa in romania la vanzare (probabil si prima din tara). legat de taxe, ma ocup de tot. am crezut ca sa inteles ca daca o aduc pt mine vand o masina inmatriculata ![]() mai exact la ce taxa ma rupe ? lol
Last edited by Nervoz; 30-10-2009 at 18:30.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Chiar mai ieftin, in Germania este 38.000 euro, 0 kilometri. @Nervoz: pana la urma masina este in tara sau nu??
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Nu cred ca vei primi vreodata un rasp sincer la intrebarea asta. Si ca sa vezi....mai are si un apartament exact la UNIREA de vanzare.NERVOZ cred ca iti facem o statuie pe forum. Scz de offtopic.Frumoasa masina.
__________________ Windows Server 2003 on HP 8710p Laptop | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |