![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | GPS auto
Cumpar GPS auto, stare buna, pachet complet. De preferinta MIO sau un brand mai renumit, sa pot instala IGO pe el. Eventual cu garantie, astept oferte. Mentionez ca zona de cumparare Bucuresti, Ploiesti pt probarea aparatului. Contact: 0721466658 sau PM. Last edited by cerber_ad2005; 02-11-2009 at 10:22.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| salut
am eu unul de vanzare: GPS Mio Moov 330 versiunea Europa de Est. Aparatul este cumparat in august 2009, este in garantie, este foarte bine intretinut si sunt primul proprietar. Aparatul are cutie si toate perifericele cu care a fost cumparat. Contine hartile Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Turcia, Slovenia, Croaţia, România, Bulgaria, Bosnia, Czarngóra, Serbia, Grecia, Ungaria. Mai multe amanunte gasiti la: Specificații - Mio Moov 330 - Serie Moov - Navigare auto - Mio Technology Dani - tel: 0745 343 560 GPS Mio Moov 330 Est Europe
__________________ Dani YM:danimesus | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Daca te mai intereseaza , am un Mio C720 , are 5 luni , in garantie , toate accesoriile , instalat pe card Igo Amigo , Garmin , player video , Word , etc. PRET 550 lei
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |