![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
Salut, Dupa cum spune si titlul, vand o Laguna. Nu imi place sa fac targuieli si smecherii, asa ca o sa va scriu toate problemele majore. 1. Motorul si turbina au fost schimbate - schimbarea nu este trecuta in carte, deci trebuie inregistrata. 2. In jur de 2000 de ture incepe sa scoata fum destul de vizibil. 3. Schimbatorul agata in treapta 1 si 3. 4. Are o lovitura/sifonare/zgarietura pe pragul din dreapta, care se intinde usor si pe usi (nu trebuiesc schimbate). Laguna este din 2001, are motor 1.9dCI, kilometrii pe bord sunt 208000, dar dupa cum am spus motorul a fost schimbat, deci nu sunt cei reali (motorul nou are in jur de 120000). Dotari: scaune textil+piele, incalzite, geamuri x 4 electrice, parbriz cu dezaburire/dezghetare electrica, clima, oglinzi electrice. Masina costa acum in stadiul in care se afla 2200 Euro. ps: Masina o dau asa cum este, nu vreau discutii de genul: mai lasa 50 de euro ca are scaunu murdar. Cine e hotarat sa vina sa o vada, daca o vrea ii fac pret bun si batem palma. contact: 0742286261 - daca nu raspund da-ti un msg "in legatura cu masina" si o sa va sun eu. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |