![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Detector radar Belltronics; Paravanturi si intinzator alternator Daewoo Nubira 1.Detector radar Belltronics STI Driver - Magnesium Fabricat in Canada (aprilie 2009) Primit in august 2009 si folosit pana acum, nu mai are cutia metalica originala. STi Driver - Beltronics Detectoare radar si sisteme de navigatie Pret:200 euro Valabil doar pentru Bucuresti Contact:0720.757.799 - Romeo Poza este luata de pe net 2.Paravanturi pentru Daewoo Nubira (doar pentru usile din spate) Valabil doar pentru Bucuresti Pret: 20 ron ambele Contact : PM Id mess: timmyadrian Tel:0724.361.215 sau 0767.346.523 3.Intinzator (fara rola) curea alternator pentru Nubira/Kalos/Aveo (vezi poza) Intinzatorul este nou, a costat 150 ron, si nu s-a potrivit cu ce aveam eu pe masina (nubira 1) drept urmare am luat rola si am pastrat intinzatorul vechi. Valabil doar pentru Bucuresti Pret: 60 ron Contact : PM Id mess: timmyadrian Tel:0724.361.215 sau 0767.346.523 Poze nu pot sa atasez deoarece cica au mai fost atasate (pozele le gasiti in topicurile inchise acum doua zile) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Detector radar Belltronics - Vandut lui packard Sa-l foloseasca cu placere! Rog un admin sa inchida topicul acesta si sa-l redeschida pe cel cu paravanturile | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |