![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #44 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
Sunt de parere ca a acest thread devine chiar foarte real! Incet ... incet ... icafe-urile mor! Eu sincer sunt o persoana foarte inventiva si am incercat in ultimile 2 luni o gramada de modalitati care in in urma cu cativa ani aduceau oamenii in sala ... acum insa nimic nu pare a da rezultate. Incasarile scad de la zi la zi ... si cel mai deranjant este impresia pe care o ai cand intrii in sala cand vezi sala pustie ... este ceva extrem de apasator. Ii rog pe cei care au idei bune sa le spuna ...
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
sa se ofere sansa sa se descarce, rapid - tot ce are omul nevoie. Crede-ma ca unii vor platii bine ca sa vina sa-si descarce tot ce vor ![]() cu toate limitarile impuse de salile de .net nu e de mirare ce se intampla.
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
Singurele fisiere care pot fi dw si apoi puse pe o discheta sau cd sunt : - fisiere personale; - drivere; - documentatie. Restul nu sunt legale ...
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
stiu la ce pericol se expune dar sincer, cred ca e singura lor salvare financiara, si infundare [a puscariilor] profesionala.adaugand la cele zile de Forte : orice *nix sau sub licenta GPL. :P
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Forte, ma gandesc ... daca tot ai o sala asa de mare .. oare nu merge sa scoti bani (imi dau si eu acum cu parerea) din: 1. xerox 2. vanzare cd-uri 3. ceva fornetti acolo, gustari etc ... ceva mici si ieftin ... 4. daca pui un proiector pe perete unde sa ruleze niste demo-uri, niste imagini din concursuri de cs ? poate chiar tv in cel mai rau caz ? videoclipuri ? (am vazut asta odata la o sala si vreau sa zic ca eu ma uitam fascinat pe perete ... si era doar un joc care era acolo, adica era imaginea unuia care se juca ceva cu masini ....) Iar pentru cei care se afla langa o scoala, chiar daca toti copiii aia au calcuri acasa, daca vor sa chiuleasca, o sa vina o parte la sala, ca acasa nu se pot duce ca ii vad parintii .. e si asta o idee .... un avantaj pentru salile de langa scoli .... Si acum din nou ideea de baza pe care am mers eu ... decat un calculator cu un tarif de 25.000 lei / ora care scoate sa zicem per zi un pret "x", mai bine unul cu 10.000 lei / ora care scoate "3x" .... sta si clientul mai mult, e si el multumit, si nu mai "ezita" cand vrea sa mearga "undeva" ... deci eu m-am pus in situatia lor si am supravietuit din acest motiv .... bine, ca sunt si multi care nu se uita la bani ... aia e partea a 2-a ... trebuie sa ai pentru tot omul ceva, si pentru cel sarac si pentru cel cu bani .... adica trebuie sa ii atragi pe toti la tine ... | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
Salutare prieteni ! dr-warp ma bag in discutie si am sa incerc eu sa dau un raspuns inainte de a raspunde dl Forte . Ma bag referitor la ideea de pret 10-25.000 lei . Daca el are un client care a stat 5 ore la un calculator de 25.000 lei .El a rezolvat ce ai castiga tu in 25 de ore . El atat are nevoie 5 ore pentru a scoate acelasi venit ca tine cu 10.000 lei in 25 de ore . Apoi in aceasta diferenta de 20 de ore intra : curent , uzura : mouse, tastatura, computer , angajati . Fiecare mie de lei care o adaugi la pret este in avantajul patronului . Este mai profitabil sa ai o ora mai scumpa si clienti ceva mai putini decat invers . Da e o treaba desteapta sa pui pe un retroproiector ce joaca unul din sala .Presupunand ca cel filmat este si un meserias in acel joc . Dar iti trebuie spatiu mare , bataie de cap , stress si angajat valoros . Iar angajatul valoros il gasesti de la 7-8 mil de lei in sus . | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
excelent spuns .. mare dreptate atat tu cat si forte .. din pacata netul din ziua de azii si tehnologia asta ce avanseaza . prea repede .. IN LEGATURA cu PIRATERIA EU CRED CA CEI DE ACASA O PRACTICA MAI DES CHIAR CONSTANT DAR. NA asta e romanai netul cat mai ieftin si intretinerea si mancarea cat mai scumpa:PP sr'mna si bafta | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
Salutare prieteni , Ultimul mesaj care l-am scris aici era acum 4 ani , in 2003 . E interesant sa vedem daca imi mai mentin ideile de atunci . Pentru inceput trebuie sa spun ca am iesit din aceasta afacere a internet-cafeului acum 2 ani de zile . Cred ca in momentul de fata se mai poate castiga ceva , dar trebuie mers puternic pe nisa . Acum 10 ani te adresai tuturor , acum cred ca fiecare internet trebuie sa aibe ceva specific pentru a ramane in piata . In sala sa se dezvolte un anume joc : CS , wow , anumite varste sa aibe acces ,in spatiul unui bar. Cred ca aceasta afacere in momentul de fata este la nivelul unei alimentari de cartier .Marea problema este ca ai blocat o suma mare in calculatoare si licente pe care ulterior nu le poti valorifica . Eu administrez in momentul de fata o activitate in domeniul financiar . Din punct de vedere al profitului nu exista comparatie cu sala de internet . Ultima idee de acum 4 ani ramane - Angajatul valoros face diferenta intr-o afacere . | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
Forte, acum aproape trei ani erai demoralizat.. Intre timp cum a mai mers? Pot sa presupun ca pe o traictorie ascendenta din moment ce si astazi sala ta e in top?.. Bafta maxima | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
Descendenta ... dar totusi profitabila! Intrebarea pe care mi-o pun: este sa reinvestesc intr-un upgrade sau sa ma reorientez?
|
| | #57 (permalink) | ||
| Ambele. Ai spatiu pentru 3 activitati (din aceeasi familie, daca vrei), nu doar pentru una. Marian cu a lui Future de pe Unirii mai exista?
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
Marian mai exista si este un exemplu de reusita in acest domeniu! In aceasta primavara are si el programata o renovare-upgrade! Ce activitati complementare credeti ca s-ar putea dezvolta alaturi de o sala de calculatoare?!
|
| | #59 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Web-hosting
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Cred ca ai putea face si un IT shop...nu stiu cum e in constanta dar la bistrita inca mai merge, desi sunt destul de multi si au venit si cateva firme mari din bucuresti tot merge (din spusele unui amic care detine o afacere intr'un spatiu fara vad comercial foarte bun)...motivul este ca marile firme la magazinele din tara nu prea au marfa si sunt aprovizionate destul de prost...prietenul meu daca vreau ceva ii cer astazi si maine are produsul... (curierat ftw :P ) Deasemenea ai putea sa extinzi ideea cu xerox-ul...si sa oferi printari mai speciale pe care un home-user nu prea poate sa le faca Nu stiu daca pentru a imprima tricouri cu diferite imagini sau teme din jocuri necesita licenta dar cred ca ar avea priza la public | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|