![]() |
| | #61 | ||
| Asta cu imprimatul pe tricouri am vazut-o undeva si 2 nopti cand am fost acolo pana se termina longnight-ul nu prea mai erau clienti prin sala fara tricou cu ceva preferat pe el. Unii iau din amuzament doar, altii ca sunt fanii si restul ca sa nu ramana mai prejos. Asta cu conditia sa fie la un pret acceptabil. Probabil mai multe materiale promotionale gen sepcute, stickere sau alte prostii ar fi o idee la fel de buna. Pe langa profit reprezinta si reclama indirecta. Intr-un oras precum constanta si cand toata lumea are net acasa putin probabil sa reusesti cine stie ce vanzare de componente, dar probabil ai avea mai mult succes in vanzarea de componente de modding. Cam toti au calculatoare acasa, dar putini au pus cu mana lor pe unitate macar un led de 3v si asta nu inseamna ca nu ar face-o. Plus ca sunt destui care vazand accesoriile live s-ar incanta mult mai mult. De pe net nu stiu cati si-ar comanda un fan luminos sau cine stie ce neon, dar daca l-ar vedea la fatza locului probabil cresc sansele sa-l cumpere, iar astfel de accesorii pe la magazinele fizice nu prea gasesti cine stie ce. @Forte: ar fi cred interesante pe situl salii imagini din interior deoarece cea din banner nu e de ajuns si e prea putin. Daca mi-ai atras atentia pe forum si ajung in constanta si vreau sa trec 2-3 ore pe la sala probabil as fi mult mai hotarat daca mi-as face o parere si despre interior. Si oricum situl arata ok si nu cred ca ar fi asa mare efort. N-am gasit multe sali cu situri 100% functionale desi e vorba de net, calculatoare si jocuri. Plus ca nu functioneaza forumul si news-ul pe site. Cu putin noroc pe forum poti creea o mica comunitate a clientilor fideli. Lasand la o parte clientii fideli majoritatea au net acasa si jocuri. La sala trebuie sa incerce alt sentiment. Acela de cel mai tare gamer. Chiar daca nu are o treaba cu jocurile. Asta inseamna marketing. Atmosfera cat mai relaxata, interior specific si sa-l faci pe om sa se simta jucator. Oricum banuiesc ca aici pe forum tot auzi lucruri pe care deja le stii sau le-ai descoperit in timp. Bafta. | |||
|
| | #62 | ||
| Parerea mea e ca pirateria electronica a dus la inchiderea multor icafeeuri. Aici trebuie sa lucrati. Sa trimiteti un memoriu catre organele abilitate sa ia masuri, etc etc. Si mentalitatea trebuie schimbata, nu uit cand vorbeam cu un tip grecia care vroia sa inceapa lucrarea de licenta si strangea bani sa isi cumpere autocadul, iar cand i-am spus de ce nu il ia piratat, a zis ca el nu face asa ceva ....
__________________ | |||
|
| | #63 | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania | Frumoase idei ... Cel mai mult ma bucur ca nu au sarit 100 pe mine cu replici de genul ... Inchide-o! Da-i foc! ... M-ati incitat ... Cursuri de calculatoare am incercat ... de fapt asa am inceput ... eu sunt prof de info ... dar interesul pentru jocuri si net este mult mai mare decat pentru a invata ... Vanatoarea de diplome este foarte profitabila, dar necesita licente de la institutii de stat ... greu de obtinut! ![]() Mini-service/Webdesign ... am propus si eu la departamentul tehnic ... dar ei merg dupa deviza ... "munca putina / bani multi" ... deci fara instalari de OS si devirusari! ![]() IT Shop general ... este pe duca din cauza marilor retele din mall-uri ... romanul isi cumpara astazi computer de la "CarreFour" sau "Cora" ... fara sa stie ce cumpara si cu soft 0%! ![]() IT Shop-ul pe produse de nisa ... cred ca este o idee buna! Produse speciale pentru pasionatii de calculatoare ... cu siguranta s-ar cere! ![]() Site-ul nostru mai trebuie lucrat ... ![]() Ideea cu Xerox-ul, printare si imprimarea pe diferite materiale promotionale ... merita incercata ... ![]() Sa va arat sala mea preferata de afara ... mai ales datorita serviciilor! http://www.cyberjocks.com/index.php
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #64 | ||
| Forte ce parere ai de console gen PS,Xbox la un I-cafe? Nu stiu cum e cu legislatia dar cred ca ar prinde la public. Si nu multe , macar vreo 2-4 ; TV ai deja in sala asa ca poti sa faci un test sa vezi .
__________________ <Megas> 70 warrior EU-Neptulon <Disbanded> | |||
|
| | #65 | |||
| Din pacate nu-i suficient sa fie frumoase. Eu m-as face pirat in Caraibe, dar citi in zilele noastre s-ar mai lasa jefuiti de o hoarda de nespalati beti de pe o corabie cu pinze? Quote:
![]() Quote:
) este o formalitate care distruge maximum 60 de minute din programul de frecare a mentei al angajatilor tai; pe o operatiune ca asta poti sa incasezi linistit 70-80 de lei, din care un procent fix poate sa-i revina ca recompensa nefericitului puturos care trebuie sa execute, nu sa cricneasca. Sau tu pui pragmatismul omului de afaceri la cheremul nesimtirii unora dintre angajati? Sa mai spunem ca desi daca ai face aici pe forum un poll in care sa intrebi citi stiu sa-si repare singuri windoza, 98% ar zice ca ei pot, in lumea "reala" lucrurile stau cu totul altfel, clientela dispusa sa plateasca preturi moderate pentru servicii de calitate exista din belsug.Quote:
Finally, daca esti intr-o zona circulata, nu vad de ce nu ai izola un spatiu in care sa pui nu un xerox, ci sa faci de-a binelea un copy center dotat exemplar.
__________________ Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype). | ||||
|
| | #66 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Upgradeaza,ar fi pacat sa nu mai existe Forte si acuma cu echipamentele astea care sunt din ce in ce mai ieftine si mai diverse parca e mai usor,nu?Apropos, daca ai face un upgrade catre ce platforma(sistem) ai opta?Am si eu un internet cafe si ma gandesc sa mai achizitionez in perioada asta inca 20-25 de comps si imi e cam greu sa ma hotarasc in privinta hardware. | ||
|
| | #67 | ||
| fi-ti atent hal de client ce sunt eu mergeam acu mai multi ani la sala cu vreo 5-6 prieteni la un starcraft si deh, ne trebuia Lan deci mergeam la sala (apoi toata lumea ae net, si hamachi e si moka) acuma mai merg pe la icafeuri, dar din cu totul alt scop - se intampla sa ajung prin diverse colturi ale romaniei, singur, ce pot face??? pierd vremea pe la un icafe bastinas de prin zona aia.
__________________ | |||
|
| | #68 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | O retea la sala sau un lan party acasa(forate practicat afara) nu se compara cu nimic. | ||
|
| | #69 | ||
eu intotdeuna am spus ca o sala de games e ca un bar... in idea ca poti sa iti cumperi o lada de bere si sa o bei acasa, dar totusi multa lume bea berea in bar chiar daca e de doua ori mai scumpa decat cea de la mall.asa e si cu gamingul. nu e fun sa joci de acasa daca nu poti sa strigi la cel cu care joci si sa-i explici ca esti mai bun decat el.
__________________ Best Games In Cluj-Napoca! | |||
|
| | #70 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Din pacate nu prea se poate face ceva asa radical.. Eu unul as face daca as putea. Si in al doilea rand mentalitatea e cea ce strica mult.. de exp: Dincolo in strainatate cum de se poate sa fie pline i-cafeurile ,daca nici acolo lumea nu are bani sa cumpere jocuri si altele .. dar au alta mentalitate .. EU sper totusi ca in viitorul apropiat sa se schimbe ceva in "BINE" .. O zi buna tuturor
__________________ athlon 64 x2 4200+ amd standard asus m2npv-mx 4 gb zepelin/800khz 250 hdd baracuda segate 7200rpm 16mb on bord crt 21 dell trinitron P1130 Antec nsk 6000/Sursa fsp 400w XP profesional sp2 64 bit | ||
|
| | #71 | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 | Ma numar si eu printre proprietarii de net-uri, in viitorul apropiat voi fi exproprietar din pacate ... La mine e alta problema. Am un net intr-un orasel mic, sub 18.000 locuitori ... acum un an eram 4 cluburi de net in oras si ne mergea la toti bine ... venind RDS-ul am ramas doar eu, si in curand n-o sa fie nici acesta. Eu zic ca in orasele mari altfel pui problema ... cei care au prins placerea jocului in sali de net o sa revina din cand in cand, chair daca termina scoala (la mine au si plecat din oras, migreaza spre orasele mari) Totusi daca incepe sa scada profitul parca nu te mai ocupi cu drag de club. Plus ca apar controale peste controale ... Dar daca esti mare pe piata eu zic ca merita sa mergi mai departe ... gandeste-te ca te numeri printre cei putini care muncesc de placere ... plus avantajul de a prelungi copilaria pana departe ... si sa stiti ca e fain sa te simti copil si la 30 de ani ... Bafta celor care raman in bransa asta! Last edited by Silviu; 29-02-2008 at 19:10. | ||
|
| | #72 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Adevarul doare! In primul rand sa luam doua cazuri: 1.Gamerul care joaca peste 6 ore pe zi. 2.Un utilizator obijnuit cu 2 ore pe zi din care o ora pe net. In cazul 1: Gamerul joaca toate titlurile noi si vrea performanta maxima. Sunt si cei din categoria "CS este viata mea" dar si ei au incercat HL2. 1.Net cafe au deobicei calculatoare mai slabe cu monitoare cu tub catodic care emit radiatii. Tastatura si mouse-ul sunt ieftine si oricum folosite pana la epuizare. Iar internetul/reteaua are lagg deci performanta nu ai de unde sa scoti. Sa fie avantajul ca ar fi mai ieftin? Un calculator 512MB Ati Radeon X1650 + Procesor Amd Athlon x64 4200+ + 2GB Kingmax DDR800 Mhz+ LCD 17"(Samsung)+(celelalte componente) costa 1800RON. Acesta ar fi un exemplu de oferta gasita la un magazin oarecare. Daca joci 6 ore pe zi(medie) si te-ar costa 6X3(Ron)=18RON + consumatie(care nu o poti lua de acasa) 7RON =>25RON/zi In 72 zile (1800:25) ai face rost de un calculator cu care: -ai internet stabil cu viteze foarte bune pentru a juca online -monitor LCD deci nu mai iti obosesc ochii asa de rapid iar performanta(timp de raspuns, calitatea imaginii) este mai buna. -ai dreptul sa faci ce vrei cu el avand posibilitatea sa iei torente, sa iti scrii dvd-uri, si sa asculti orice muzica vrei. Cel putin cu torentele nu vad bine din punct de vedere legal acele net cafes care dau voie sa le iei(vezi raidurile politiei). -inafara ca iti vor rula toate jocurile pe el chiar la detalii mari vei avea si toate jocurile care le doresti pe el(licente ieftine la 10 lei...) -la tine acasa=faci ce vrei Partea economica se intelege ca este mult mai avantajoasa acasa(adica gandind logic la net cafe au de platit chirie, angajati, mobilier, licente si desigur sa faca profit) dar patronii de net cafe vor zice ca atmosfera este mai importanta. Atmosfera: +iti faci prieteni noi, poti sa joci cu mai multi prieteni deodata -daca nu fumezi iar altii fumeaza simti ca ai nevoie de aer curat -daca se asculta muzica care tie nu iti place nu ai ce face -daca incep unii sa injure sau sa strige ca sa auda prietenii din cealata parte a salii nu ai ce face(nu poti ocoli anumita persoane care te deranjeaza) -daca nu ai loc ca toate pc sunt ocupate nu ai decat sa astepti -acasa te simti mai confortabil si relaxat In concluzie daca esti un gamer si folosesti mult pc-ul mai bine stai acasa! 2.Un utilizator obijnuit: Navigheaza pe internet, se joaca putin solitaire eventual in weekend joaca cu prietenii CS sau Fifa.Nu are pretentii asa ca performanta pc-urilor de la net cafe este foarte multumitoare. Mai mult beneficiaza de ajutor gratuit de la alt utilizator sau de la un angajat pentru a putea sa se joace in retea sau sa utilizeze pc-ul pentru ceva ce nu are cunostintele necesare. Nu are nevoie de pc performant si il costa 2X3=6RON la sala.Acasa probabil cand vine il intampina sotia si copii iar dupa o zi grea de munca nu are chef sa se mai joace. Mai mult s-ar putea sa nu isi poata permita achizitionarea unui pc. In concluzie net cafe este locul ideal pentru acesta persoana. | ||
|
| | #73 | ||
| ca sa raspund la titlul topicului... PENTRU CA NU NE MAI INTERESEAZA !
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #74 | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania | Daca intreb 100 de persoane: Are sens sa mai investesc intr-un icafe? ... 99 vor raspunde ca NU! ... Voi ce ati face?
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #75 | ||
| Lasand la o parte titlul de sub nick eu as spune DA ! In schimb nu`mi place atitudinea unor administratori ... Am fost in urma cu 2 luni la o sala din Bucuresti si vreau sa spun ca am ramas urat impresionat de mizeria care era acolo, de fumul de tigari insuportabil (sunt fumator ,dar totusi...) , de perifericile calculatoarelor devastate, de monitoarele afumate s.a Asta intelege acum un client ca trebuie sa faca la o sala...pentru ca i se permite... O mai buna organizare, o atenta supraveghere si o mai mare implicare a patronilor in buna desfasurare a lucrurilor ar duce cu siguranta la o reusita in aceasta afacere. Deocamdata pe acest forum, vad 3-4 patroni care se implica, care cer sfaturi de la clienti, care se dedica acestui business si investesc mereu timp si bani.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #76 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | dar mai ramane mentalitatea tineretului in ziua de azi .. de exp: in loc sa mai vine de 1 Ron nu mai mult itr-un club mai bine sta in parc si atarna la o stiicla cu suc 20 de persoane ..si cand vine nu are bani dar sta cu banii in buzunar .. Deci .. in strainatate nu vezi asa ceva .. pt ca mentalitatea e alta asta e.. nu tin cu strainatatea ca nici acolo nu e "Aur" dar .. eu zic ca mult mult mai bine din unele puncte de vedere. Si cum zicea cineva mai sus RDS si ceilalti isp au stricat aceasta afacere .. si pe langa acest lucru ei sunt cei ce permit aceste downloduri masive la home useri acasa .. bafta !!
__________________ athlon 64 x2 4200+ amd standard asus m2npv-mx 4 gb zepelin/800khz 250 hdd baracuda segate 7200rpm 16mb on bord crt 21 dell trinitron P1130 Antec nsk 6000/Sursa fsp 400w XP profesional sp2 64 bit | ||
|
| | #77 | ||
| Eu am un Internet Cafe de aproximativ 4 ani si vreau sa spun ca pur si simplu nu mai merge. Pana acum cateva luni mai era cum mai era, se mai faceau ceva bani dar odata cu incalzirea usoara din acest an e gata, nu mai raman cu nimic. E in zona centrala, calculatoarele merg ok, este steam, e de toate si degeaba. Daca inainte veneau clientii sa stea pe net cu orele, acum, din acei clienti, o mare parte are net acasa si care nu au, vin si stau 10 min maxim, pana citesc un mail sau mai stiu eu ce dar ideea e ca nu mai faci bani de pe urma lor si pana la urma asta e o afacere din care se doreste a scoate bani. Eu personal daca-l tin in continuare voi munci sa dau salarii la operatori si sa platesc cheltuieli, nimic mai mult. La fel ca altii, ma gandeam sa bag iar banii in el, sa fie "cel mai mare si tare" din oras, dar daca ma gandesc bine, banii daca-i bag, nu-i mai scot. Motivele ar fi urmatoarele: -nu mai este clientela de odinioara, care venea la internet sa se documenteze, sa exploreze, sa stea cu orele( cei mai multi dintre acestia au net acasa) -angajatii sunt de toata "treaba" si in plus cat ai cauta, foarte greu gasesti pe careva care nu are intentia principala sa te fure, daca nu e chiar imposibil de gasit si mai e si faptul ca nu e contor care sa nu poata fi dat jos de un operator dibaci si de aici mai multe neajunsuri, ca de exemplu ca nu poti pleca undeva ( in vacanta de exemplu ) pentru ca ei cum stiu ca nu esti in zona, "scad" incasarile vertiginos ![]() -controalele sunt tot mai dese si tot mai multe organizatii pot veni in control si oricat ai incerca, tot timpul se gaseste motiv de amenda. -clientii care au ramas sunt cei care nu au net acasa si de cele mai multe ori nu au nici calculatoare si "nu stiu sa foloseasca" unul ( persoane care nu au alte scopuri in viata decat sa strice tot pe ce pun mana ) si de la care nu te poti astepta sa se schimbe si se pare ca ei au ramas cam singurii din internet cafe-uri. De aici nedumerirea unora.. cum ca de ce e mizerie, de ce urla ala si il lasa patronul, de ce sunt rupte castile, de ce injura ala.....Raspunsul e ca aceste persoane au ramas singurele care mai aduc venit in aceste internet cafe-uri si ca, fara ele ajungi sa dai faliment. Asta e doar parerea mea si asta se intampla la mine in oras...probabil in alte orase, in zone diferite, poate fi alta situatie. Eu zilele astea urmeaza sa inchid net-ul care il am deschis din primavara anului 2004 pentru ca NU MAI RENTEAZA si asta in situatia in care eu consider ca ma pricep destul de bine la calculatoare si cam totul e pun la punct spre multumirea clientului si deznadejdea angajatului care cum ziceam, are ca scop principal umplerea buzunarului propriu. Se pare ca ori ai unul din putinele net-uri din oras, ca sa nu prea existe concurenta si clientii sa vina la tine ( care totusi mai sunt), ori inchizi si te reprofilezi. Numai bine !
__________________ Intel Core2Duo E8400 ( @4004Mhz/445fsb @24*C idle), Abit IP35, Sapphire 4850 HD Dual Slot ( 670/2200 @ 47* idle/58* full load ), 4*1g AData Vitesta 800+, Case TT Shark, Akasa 500w, Zalman 9700 Led, Audigy 1 ( gold plated ),Tast@Mouse Microsh*t, Logitech Z-5500, LG H62N | |||
|
| | #78 | ||
| ai zis corect tot ce ai zis, asta se intampla si la mine la sala
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #79 | ||
| Poate aveti dreptate cu tot ce ati spus mai sus. Insa, angajatul cum il ti asa il ai.Daca il faci sa inteleaga ca daca tie iti merge bine si lui ii merge bine, sa-l faci sa inteleaga ca asta defapt e si afacerea lui nu doar un job, sa-l faci sa se implice si el in acesta afacere cu siguranta o sa-l ai de partea ta in totalitate. In ultima vreme am observat la unele sali de internet ca au ca target cei cu varste cuprinse intre 14-22 ani.De ce nu incercati sa diversificati acesti oameni? De ce nu vin la sali si oameni care au peste 35 de ani?Probabil un motiv ar fi faptul ca unii din ei fost deranjati de tot ce am enumerat mai sus. Poate alti clienti sunt deranjati de acesti oameni de care voi spuneti ca sunt ultimii clienti.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #80 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Quote:
Si in plus de asta eu le ofer ceea ce ei nu au acasa,terminale performante+internet la o viteza mare.Daca stii cum sa-ti administrezi aceasta afacere si daca o mai ai si deschisa in locul potrivit nu ai cum sa te duci in cap,poate doar daca nu te ocupi de afacere. ![]() | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|