![]() |
| | #101 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Np .. si asa este nu se compara sa joci in lan cu priteneii si sa vezi cum ala se streseaza ,,sau tu cand nu reusesti ceva la un joc .. si na intelegeti.. dar ce zicea mai sus "Banzay" despre manelisiti ..si aia ce dau cu mousl de pamant..--=MENTALITATEA.. si aceii clienti respectuosii sunt putin in ziua de azi si majoritaea cum mai ziceam si ma repet stau acasa.. Crezi ca maine eu nu as investii inca 15000 sau mai mult .. dar se merita .. nu cred .. din cauza ca toti nu ii mai intereseaza jocurile ..doar mesul si download la greu ceea ce fac acasa.. De aceea ziceam ca ISP=providerii sunt de vina in cea mai mare parte pt acest internet care iit permite destul chiar f. destule si la un pret f mic.. :PS fac o paranteze la noi in Romania -mancarea este scumap ,intretinerea etc. si netul e ieftin.. nu stiu daca e adevarata stirea ,dar zicea ca Bil Gates nu isi mai lasa copi sa stea mai mult de o ora pe pc pt la ce a devenit de periculos internetul.. . O zi buna .. si oricum speranta moare ultima:PP sr'mna (
__________________ athlon 64 x2 4200+ amd standard asus m2npv-mx 4 gb zepelin/800khz 250 hdd baracuda segate 7200rpm 16mb on bord crt 21 dell trinitron P1130 Antec nsk 6000/Sursa fsp 400w XP profesional sp2 64 bit | ||
|
| | #102 | ||
| O sa ma bag si eu ca musca in lapte ![]() De multa vreme n-am mai mers pe la un net caffe. Cand eram mai mic, mergeam sa ne jucam jocuri in retea. Apoi mergeam doar pentru internet. Chair duc lispa acelor zile (ca eram cam mic), apoi nopti in care mergeam cu prietenii la club si ne jucam jocuri in retea ca dementii. Sincer, acum la PC-ul de acasa n-am mai jucat ceva in retea de muuulta vreme. Adica da, WoW. Joci cu multi pe care nu ii stii. Mai cunosti nu e problema, dar nimic nu se compara dupa 1 ora de Call of Duty in care fiecare avea ciuda pe altu, mergeau toti afara la tigara si vorbeam de jocul care a trecut. "Ba mai stii cand am dat cu grenada si tu ai aparut, bla bla bla... " chestii de genu. Ce ar printe bine acum ar fi un club mare si organizat. Asa cum tot aud ca este Forte. Sa fie acel BRAND. Sa mergi acolo, nu pentru PC, ci pt atmosfera. Sa iti iei 5 prieteni si sa zici, hai sa bagam un Starcraft 2, sau ceva de genu. Aici in timisoara nu cred ca mai este vreun club ok. De fapt nici nu ma prea interesat....
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #103 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Vezi PET .. e asa cum zici tu dar ai merge cu acei 5 prieteni macar odata pe saptamana daca nu in fiecare zii o ora sa jucati.. nu cred.. si gresesti pt ca sunt si in Timisoara si ar putea fii si mai frumoase.. PS; Forte in primul rand il are de mult,de cativa ani si a putut sa investeasca si sa il faca asa cum este acuma.. In 2008 in vremurile de azi asa cum e acuma chiar se merita sa fac o investitie de 30000 de mii de euro sa fac eu stiu cum clubul?? asa fi vrut sa bag console de la ps 2 pana pa x 360 ps 3 si asa mai departe scaune directorilale la toate statile si mult mai multe .. da s-ar merita daca ai stii ca vi acei 5 prieteni sau 3 de care zici tu zii de zii .. in grupuri si binenteles alti clienti pe langa.. m-as mai gandi! sr'mna
__________________ athlon 64 x2 4200+ amd standard asus m2npv-mx 4 gb zepelin/800khz 250 hdd baracuda segate 7200rpm 16mb on bord crt 21 dell trinitron P1130 Antec nsk 6000/Sursa fsp 400w XP profesional sp2 64 bit | ||
|
| | #104 | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania | Afacere = cerere + oferta! Normal acum cererea de net in locuri publice este mult mai mica ... decat acum 5 ani! Daca te gandesti sa deschizi o sala de jocuri ca acum 5-8 ani cu siguranta nu ai nici o sansa! Dar poti oferi alte servicii pentru a avea clienti multi si fericiti! Exemplu de servicii: scanare, printare, tehnoredactare, ajutor de toate felurile, bar, ambient, muzica & TV, organizare evenimente, bucatarie cu preturi foarte bune s.a.m.d. Si inca ceva ... 99% vor zice sa NU faci ... si doar tu vei zice ca vrei sa faci! Asa este in acest domeniu dar si in multe altele ... Gica Contra este majoritar in Romania!
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #105 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | asa e .. Gica contra .. mai bine nici nu puteai sa zici .. super^^ Ps: ms ca ai sters ala sr'mna
|
| | #106 | ||
| Quote:
Eventual sa fie mai multe camere cu cate 5-8 PC-uri, si cand vine grupu, sa poata sa inchirieze toate calculatoarele, se inchide usa, asa pot aia sa si fumeze sau ce vor, pot sa si zbiere ca a luat unu headshot, etc. underworld, de unde esti?
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #107 | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania | Quote:
As face asa ceva ... dar doar cu buletin la receptie si cu un pret pe masura ... sa zicem 100Ron / camera / noapte!
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #108 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Forte are dreptate.. dar daca s-ar merita sigur s-ar face asa ceva .. oricum nici dincolo in strainatate in cluburile mari nu este asa ceva... Nu se merita investitia .. pt. supraveghere s-ar putea face un sitem video f. bun si nu ar fi probleme si binenteles cum a zis Forte (Cu buletinul ).. ca si ora putin peste ora normala de net .. si cam atat .. Cel Putin asa as face eu . Speranta ca in Romania sa devina o normalitate moare ultima:PPPP sr'mna si np buna
|
| | #109 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Noi experimentam o solutie asemanatoare. Un sistem video de supraveghere combinat cu un contract cu o firma puternica de paza, protectie si monitorizare care zic eu e infailibil. Pana acum am avut rezultate bune, clientii nu strica ehipamentele pe care le au la dispozitie, clientii nedoriti n-au acces, etc. Singurul impediment (zic unii), e ca la noi nu se fumeaza in sala, ci exclusiv in zona barului. Apropos, clientela mea e formata din 80 % aceleasi persoane, ceea ce ma face sa cred ca merge facut ceva cu circuit inchis, cu legitimatie, etc. A incercat cineva? | ||
|
| | #110 | ||
| Ce conteza pentru mine la un Icafe: Eu as intra intr-un cafe sa ma joc DOAR daca nu se fumeaza (indiferent ca e la bar sau in alta parte, fumul tot iti intra in haine). Trebuie sa existe oameni care in permanenta sa curete mesele de sticle, cutii sau ce se mai consuma de la bar. Accesul facil la porturile USB, de casti, etc. Sa existe la bar sucuri sau ceva de rontait. Eu nu gasit doar un cafe care sa imi ofere toate astea si extrem de putine care intrunesc cateva din cerintele mele. | |||
|
| | #111 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | hmm nici eu nu fumez si nu beau .. dar asta cu fumatul e cu dou taisuri pt. ca in ziua de azi aproape 90 sunt fumatori.. si e la alegere zic eu . dau un exemplu.. Mergi cu un grup de prieteni in oras sa bei ceva .. in acest grup tu esti singurul nefumator.. ok barul are nefumatori--fumatori.. ce se intampla acuma eu ma duc la nefumatori si vb cu ei prin telefon .. nu cred normal ca am sa stau cu ei .. pt ca nu ei o sa renunte la fumat .. deci zic eu ca este alegerea ta sa intri intr-un local unde se fumeaza .. si oricum .. Parerea mea acuma dupa atatia ani e prea tarziu sa se lupte pt fumat.. si oricum nu ii intereseaza pe "ei" stiti la cine ma refer, de sanatatea mea.. simplu ar fi sa scumpeasca tigarile sau sa le scoata de pe piata .. si gata:PP Inca odata nici eu nu sunt pt fumat ca nu fumez ..dar.. asta e viata !! sr'mna
|
| | #112 | ||
| Gj forte games intotdeauna ai facut ceva pt noi gameri din cta si nu numai . Cand va fi facut upgrade`ul postat mai sus ? poate pe viitor se va rezolva si cazul cu galagia e cam multa ( poate niste separeuri , v`ati gandit ? ). Si eu sunt nefumator sunt de acord cu Silviu dar nu este si cazul forte games`ului kre au luat niste masuri destule de bune . In rest totul e ok mai ales ofertele gl in continuare ForteLast edited by slickkk; 29-03-2008 at 14:42. | |||
|
| | #113 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Lasand la o parte polemicile dintre fumatori si nefumatori, eu cred ca: Intr-un I-Cafe se poate fuma pentru ca in viziunea mea este un loc unde mergi sa-ti bei cafeaua (si daca ai chef fumezi), si sa-ti vezi mailul, pentru ca asta ar cam fi cred eu profilul; un bar care sa-ti ofere facilitatea de a face browsing, chat etc. Intr-o sala unde se practica gamingul cei cu pretentii de gameri n-o sa fumeze.. Imaginati-va un jucator de CS la un meci oficial in pgl care are o tigra fumeganda langa monitor intr-o scrumiera, din care sa mai traga cate-un fum intre runde.. Mi se pare o contradictie. Concluzia (parerea fiind a mea si nefiind general-valabila), este ca intr-un bar se poate fuma, intr-o sala de gaming, nu. | ||
|
| | #114 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | deh.. , inainte eram numai in sala de net, acum nu mai exista nici una in craiovita noua, toate sau inchis... naspa :-< . Lumea si'a facut rate la calcualtor , au bagat internetu prin RDS ( 8-| ) .. si stau toata ziua in casa.. | ||
|
| | #115 | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania | Astazi, de dimineata, cand am ajuns la sala ... am avut parte de o surpriza ... totul ocupat! De ce? Pentru ca NATO a dat liber la copii! Si pentru ca incepand de la ora 05.00 pana la ora 12.00 poti achizitiona un pachet care costa 5 lei si expira la ora 12.00!
|
| | #116 | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania | Inca o minune .... la ora 23.45 ... gol ... maxim 20 clienti in sala ... la ora 00.05 100% ocupat! ... Secretul? De la ora 00.00 la ora 07.00 pachet "LongNight 7 ore = 10lei"! Concluzie: Preturile mici umplu o sala, dar nu-l fac fericit pe patron!
|
| | #117 | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 Location: Univers, Sistemul Solar, Terra, Europa, Romania, Maramures, Baia Mare | Icafe Eu personal cred ca o sa iasa mai putin din ele.. Acum multi au net acasa, preturile nu is tare bune, toate jocurile alea pe paralel epuizeaza torrentele, pt ca warezu e ceva ce la putine PC-uri nu gasesti.. Copiii care au PC-uri mai slabe acasa (aproape toti copiii pt ca ei nu prea folosesc pc-u. nu is priceputi, MAJORITATEA, parintii nu isi permit sau nu au slujbe IT).. se mai duc la Icafe, pt a se juca, cu acordul parintilor... Dimineata si noaptea dau promotii normal, pt ca o sa vina turma.. In vacanta mare iara ii atac acolo cine vrea la PC-u numaru n, dar in vacanta mare v-ash reocmanda tuturor sa va duceti intr-un oras la cel putin 100KM distanta orasului vostru, unde aveti rude, si toata noaptea in oras e mai klumea decat toata noaptea internet pt mine! | ||
|
| | #118 | ||
| pt mine ICafeurile nu mai exista. Am fost in complexul studentesc din timisoara unde-s mult icafeuri si am avut "noroc" sa nimeresc la niste jafuri de PC in materie de orice(atat soft cat si hard) si pt un pret piperat 2,5lei ora (pt cica conditii excelente de gaming si net ) . Asa ca fratilor , avem net acasa .
__________________ imi plac multe lucruri | |||
|
| | #119 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | ee "Forte" VEZI CE ZICEAM eu de "MENTALITATE:" din pacate.. PS: daca acele net cafeuri din "Timisoara" si in Studenti unde pot spune ca acolo inca se face bani cu internet cafeul .. nu vor sa investeasca sa updateze statiile si "mint".. in legatura cu ce ofera .. nu inseamna ca toti sunt la fel, asa cum nu poti baga pe toata lumea in aceiasi "" Oala" nu baga toate net cafeurile .. Poate altii vor faca mai multe dar nu pot,ca nu isi permit, datorita clientelei care o are si nu se mai merita sa investeasca tot de la el din buzunar.. la asta nu te-ai gandit .. Si sala forte cel putin e una super tare .. asa ca aceiia mai sunt destule.. dar nin cauza ca traim in Romania .. se gandeste si se baga pe toata lumea in aceiasi "Oala" Sr'mna"PP
|
| | #120 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Avant-Pop artists don't give a shit about your phony social reality either. "Once upon a time" doesn't interest us whether your setting is the past (historical fiction), the present (contemporary classics) or the future (cyberhype). | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|