![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Valve CyberCafe
Singura modalitate legala prin care jocurile produse de Valve Software intr-un internet cafe, este un abonament la programul oficial, Valve CyberCafe. Toate jocurile se downloadeaza de pe serverele ComputerGames (metropolitan, din retelele RDS si Romtelecom) prin intermediul Steam (Steam - Get Steam Now). Acest program include la aceasta ora urmatoarele jocuri: Advent Rising Arx Fatalis AstroPop Deluxe Attack on Pearl Harbor Bejeweled Deluxe Bejeweled 2 Deluxe Big Money Deluxe Birth of America BloodRayne BloodRayne 2 BookWorm Deluxe Chuzzle Deluxe Commander Keen Complete Pack Condition Zero Condition Zero: Deleted Scenes Counter-Strike Counter-Strike: Source Dangerous Waters Darwinia Day of Defeat Day of Defeat: Source Deathmatch Classic Defcon Disciples II Galleans Return Disciples II Rise of the Elves Doom 2 Ducati World Championship Dynomite Deluxe Eets Feeding Frenzy 2 Deluxe Final Doom FlatOut2 Garry's Mod Geometry Wars Ghost Master Gish Gumboy Crazy Adventures Gumboy Crazy Features Half-Life Half-Life 2 Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Episode One Half-Life 2: Lost Coast Half-Life Deathmatch: Source Half-Life: Blue Shift Half-Life: Source Hammer Heads Deluxe Heavy Weapon Deluxe Heretic: Shadow of the Serpent Riders Hexen Hexen 2 Hexen: Deathkings of the Dark Citadel Iggle Pop Deluxe Insaniquarium Deluxe Iron Warriors Jagged Alliance 2 Joint Task Force Making History: The Calm and The Storm Master Levels of Doom Mystery P.I. - The Lottery Ticket Opposing Force Painkiller Gold Edition Painkiller Overdose Peggle Deluxe Pizza Frenzy Psychonauts Quake Quake 2 Quake 2: Ground Zero Quake 2: The Reckoning Quake Mission Pack 1: Scourge of Armagon Quake Mission Pack 2: Dissolution of Eternity RACE 07 Red Orchestra Ricochet Rocket Mania Deluxe Safecracker: The Ultimate Puzzle Adventure Shadowgrounds SiN 1 SiN 1 Multiplayer Space Empires IV Deluxe Space Empires V SpaceForce: Rogue Universe Spear of Destiny Talismania Deluxe Team Fortress 2 Team Fortress Classic The Longest Journey The Ship The Ship Tutorial Typer Shark Deluxe UFO: Afterlight Vegas - Make it Big Vigil - Blood Bitterness Wolfenstein 3D X2: The Threat X2: Reunion Zuma Deluxe Zuma Deluxe Pe parcursul anului vor mai fi incluse in program si alte jocuri. Abonamentul pentru Valve CyberCafe (toate jocurile de mai sus) este de 5 EURO + TVA/luna/PC, minim 10 licente, contract pe 3 luni. Plata se va face intotdeauna pentru minim 3 luni de zile. De exemplu: pentru 10 licente achizitionate, se va plati la fiecare 3 luni suma de 150 EURO + TVA (adica 5 EURO*10 licente*3luni). Pentru comenzi completati urmatorul formular. Last edited by azd; 19-06-2008 at 11:07. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
Eu am contract! Sunt extrem de multumit de ce mi se ofera in acesti bani! Este absolut super ... iti instalezi un soft oferit de Valve care face un proxy ... acel soft da jos update-urile de la ComputerGames si apoi le distribuie in sala la fiecare computer ... tu nu faci nimic ... isi face treaba singur! Conturile de Steam si parolele se introduc in acelasi soft si el le foloseste ... nimeni nu este nevoit sa le stie! In plus totul este perfect legal ... ai o gramada de jocuri licentiate ... si poti juca in lumea larga!
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
scuze pentru intrebare naiva...care din jocurile de mai sus merg pe PIII-733, 128 Ram, Win 98SE, video 16mb
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Cosmote, PS3 - 60gb, Jocuri PS3 Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Absolut toate licentele de HL, CS din comert (sau orice licenta achiztionata din retail - adica o cutie, indiferent ca este produsa de Vivendi sau EA) sunt doar pentru uzul lor ACASA. Respectiv, nu le puteti folosi pentru reinchiriere. Singurul mod legal prin care orice joc produs de Valve Software poate fi folosit in internet cafe este programul Valve Cybercafe. Toate licentele cumparate pana la 1 Sept 2005 (licentele Vivendi) si-au pierdut valabilitatea incepand cu acea data, indiferent de acordul (scris, verbal) pe care l-ati avut cu firma de la care l-ati cumparat (Best Distribution, ******* sau TNT Games). Am fost acum 2 saptamini la ORDA, au inteles foarte exact despre ce e vorba, si vor anunta mai departe institutiile abilitate care fac controale, ce sa caute exact. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
pai nu ma pricep . Am 10 calculatoare pe care as vrea sa instalez jocuri, dar nu stiu cum.Tocmai am deschis un cafe internet , dar nu dispun de un internet rapid. M-am gandit, ca jocurile in retea ar fii o solutie dar nu am idee cum sa configurez calculatoarele. Oferta ma intereseaza dar trebuie sa stiu ce sa fac dupa ce achizitionez licentele. Cum sa configurez calculatoarele, serverul, etc
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
chiar, nu se poate rezolva cu CD, DVD, cumva? Si eu voi avea o conexiune destul de lenta...
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Cosmote, PS3 - 60gb, Jocuri PS3 Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campio de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|