![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Valve CyberCafe
Singura modalitate legala prin care jocurile produse de Valve Software intr-un internet cafe, este un abonament la programul oficial, Valve CyberCafe. Toate jocurile se downloadeaza de pe serverele ComputerGames (metropolitan, din retelele RDS si Romtelecom) prin intermediul Steam (Steam - Get Steam Now). Acest program include la aceasta ora urmatoarele jocuri: 1. Advent Rising 2. Arx Fatalis 3. AstroPop Deluxe 4. Attack on Pearl Harbor 5. Bejeweled 2 Deluxe 6. Bejeweled Deluxe 7. Big Money Deluxe 8. BloodRayne 9. BloodRayne 2 10. BookWorm Deluxe 11. Bullet Candy 12. Chuzzle Deluxe 13. Commander Keen Complete Pack 14. Condition Zero 15. Condition Zero Deleted Scenes 16. Counter-Strike 1.6 17. Counter-Strike: Source 18. Dangerous Waters 19. Darwinia 20. Day of Defeat 21. Day of Defeat: Source 22. Deathmatch Classic 23. Defcon 24. Disciples II Galleans Return 25. Disciples II Rise of the Elves 26. Doom 2 27. Ducati World Championship 28. Dynomite Deluxe 29. Eets 30. Feeding Frenzy 2 Deluxe 31. Final Doom 32. FlatOut2 33. Garry's Mod 34. Geometry Wars 35. Ghost Master 36. Gish 37. Gumboy Crazy Adventures 38. Gumboy Crazy Features 39. Half-Life 40. Half-Life 2 41. Half-Life 2: Episode One 42. Half-Life 2: Episode Two 43. Half-Life 2: Lost Coast 44. Half-Life 2: Deathmatch 45. Half-Life: Deathmatch Source 46. Half-Life: Blue Shift 47. Half-Life: Source 48. Hammer Heads Deluxe 49. Heavy Weapon Deluxe 50. Heretic: Shadow of the Serpent Riders 51. Hexen 52. Hexen 2 53. Hexen: Deathkings of the Dark Citadel 54. Iggle Pop Deluxe 55. Insaniquarium Deluxe 56. Iron Warriors 57. Joint Task Force 58. Left 4 Dead 59. Making History: The Calm and The Storm 60. Mare Nostrum 61. Master Levels of Doom 62. Mystery P.I. - The Lottery Ticket 63. Oddworld: Abe's Exoddus 64. Oddworld: Abe's Oddysee 65. Opposing Force 66. Painkiller Gold Edition 67. Painkiller Overdose 68. Peggle Deluxe 69. Pizza Frenzy 70. Portal 71. Psychonauts 72. Quake 73. Quake 2 74. Quake 2: Ground Zero 75. Quake 2: The Reckoning 76. Quake Mission Pack 1: Scourge of Armagon 77. Quake Mission Pack 2: Dissolution of Eternity 78. RACE 07 79. Red Orchestra 80. Ricochet 81. Rocket Mania Deluxe 82. Safecracker: The Ultimate Puzzle Adventure 83. Shadowgrounds 84. SiN 1 85. SiN 1 Multiplayer 86. Space Empires IV Deluxe 87. Space Empires V 88. SpaceForce: Rogue Universe 89. Spear of Destiny 90. Talismania Deluxe 91. Team Fortress Classic 92. Team Fortress 2 93. The Longest Journey 94. The Ship 95. The Ship Tutorial 96. Typer Shark Deluxe 97. UFO: Afterlight 98. Ultimate Doom 99. Vegas - Make It Big 100. Vigil - Blood Bitterness 101. Wolfenstein 3D 102. X2: The Threat 103. X3: Reunion 104. Zuma Deluxe Pe parcursul anului vor mai fi incluse in program si alte jocuri. Abonamentul pentru Valve CyberCafe (toate jocurile de mai sus) este de 5 EURO + TVA/luna/PC, minim 10 licente, contract pe 3 luni. Plata se va face intotdeauna pentru minim 3 luni de zile. De exemplu: pentru 10 licente achizitionate, se va plati la fiecare 3 luni suma de 150 EURO + TVA (adica 5 EURO*10 licente*3luni). Pentru comenzi completati urmatorul formular. Last edited by azd; 25-03-2009 at 13:55.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
Eu am contract! Sunt extrem de multumit de ce mi se ofera in acesti bani! Este absolut super ... iti instalezi un soft oferit de Valve care face un proxy ... acel soft da jos update-urile de la ComputerGames si apoi le distribuie in sala la fiecare computer ... tu nu faci nimic ... isi face treaba singur! Conturile de Steam si parolele se introduc in acelasi soft si el le foloseste ... nimeni nu este nevoit sa le stie! In plus totul este perfect legal ... ai o gramada de jocuri licentiate ... si poti juca in lumea larga!
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
scuze pentru intrebare naiva...care din jocurile de mai sus merg pe PIII-733, 128 Ram, Win 98SE, video 16mb
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Absolut toate licentele de HL, CS din comert (sau orice licenta achiztionata din retail - adica o cutie, indiferent ca este produsa de Vivendi sau EA) sunt doar pentru uzul lor ACASA. Respectiv, nu le puteti folosi pentru reinchiriere. Singurul mod legal prin care orice joc produs de Valve Software poate fi folosit in internet cafe este programul Valve Cybercafe. Toate licentele cumparate pana la 1 Sept 2005 (licentele Vivendi) si-au pierdut valabilitatea incepand cu acea data, indiferent de acordul (scris, verbal) pe care l-ati avut cu firma de la care l-ati cumparat (Best Distribution, ******* sau TNT Games). Am fost acum 2 saptamini la ORDA, au inteles foarte exact despre ce e vorba, si vor anunta mai departe institutiile abilitate care fac controale, ce sa caute exact. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
pai nu ma pricep . Am 10 calculatoare pe care as vrea sa instalez jocuri, dar nu stiu cum.Tocmai am deschis un cafe internet , dar nu dispun de un internet rapid. M-am gandit, ca jocurile in retea ar fii o solutie dar nu am idee cum sa configurez calculatoarele. Oferta ma intereseaza dar trebuie sa stiu ce sa fac dupa ce achizitionez licentele. Cum sa configurez calculatoarele, serverul, etc
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
chiar, nu se poate rezolva cu CD, DVD, cumva? Si eu voi avea o conexiune destul de lenta...
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |