Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Internet Cafe

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-05-2007, 20:38   #201 (permalink)
Registered User

Arthy's Avatar

cred ca nu ati inteles problema.
este ca si cum eu as cumpara un aparat de aspirat praf
si dupa 6 luni s-ar strica, m-as duce cu el la firma de la care l-am cumparat si la care am garantie 2 ani, si firma mi-ar spune: imi pare rau... nu il putem repara trebuie sa va chinuiti cu el asa, pentru ca alte aparate nu sant in concordanta cu standardele UE si numai firma noastra produce aparate in standard UE.

eu intrebam ce e de facut cu Valve-Cafe. toate salile care au programul au probleme cu el. s-a deviat de la subiect. io nu o sa ma duc in cealata sala sa verific ce conturi de steam au si sa raportez la valve ca le folosesc ilegal.
pentru ca daca ei nu mai au steam si eu am Valve Cafe care merge prost sa iau clientii de la ei.

si nu am trimis e-mail pentru ca am considerat ca acest forum a fost si este facut pentru discutii.

imi pare rau ca am adus discutia despre probleme valve cafe.

dar.
multe sali au acest program, pe destui i-am ajutat eu sa il faca sa mearga, dar si mai multe au steamuri clasice prin sms pt ca valve cafe nu functioneaza si un patron de sala nu are cum sa impuna clientilor lui sa se chinuie si sa foloseasca un program care da erori , nu merge si pica.

http://server.citadel.ro/steam.jpg
http://server.citadel.ro/untitled.bmp
astea sant erorile din sala mea. poate sant eu singurul care pateste, sau poate sant mai prost si nu am setat bine ceva.
numa ca nu pot intelege cum de o mers perfect 6 luni si de 2 saptamani nu mai merge. ultimul update a fost un fiasco.
exact aceasi problema am avut-o cu un MORPG al carui server a scos un patch care iti restarta automat calculatorul. si dupa 3 saptamani de e-mailuri si de plangeri pe forum a aparut un patch nou si bun.
asta astept si de la valve. asta astept si de la cei care il comercializeaza in Romania. de aceea am postat pe forum. ca un client fidel care plateste bani destui pe un program pe care vrea sa il foloseasca si pe care il considera bun si pe care nu il poate folosi.

imi pare rau daca v-am suparat si daca v-am dat impresia ca nu stiu Romaneste.
dar problema mea este grava pentru mine. si chiar daca e nimic pt altcineva, eu trebuie sa fac in asa fel incat sa se rezolve.

inca o data imi cer scuze ca nu am facut cum ati spus dumneavoastra si ca in loc sa va trimit e-mail am postat problema pe forum.

Arthy is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2007, 21:46   #202 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Sunt peste 300 de cafeuri in Romania care folosesc Valve CyberCafe, peste 50% din ele folosesc deja certificatele, ABSOLUT niciunul nu s-a plans de aceste probleme in ultimele saptamini. Am organizat concursuri in Forte pe 40 de calculatoare, NU s-a intamplat niciodata asa ceva. Impresia mea este ca exagerati foarte mult totul - inclusiv la afirmatia ca platiti 1000 EURO /luna pentru 3 mega extern, cand toata lumea stie ca 1MB extern a coborat sub 100USD/luna. V-am rugat sa imi dati un mail cu problemele si cu poze atasate - pozele hostate pe site-ul dumneavoastra nu se pot deschide - dumneavoastra ignorati in continuare acest lucru.
Eu am trimis mai departe problemele dumneavoastra, insa sunteti singurul care are aceasta problema la aceasta ora, in Romania.

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2007, 22:50   #203 (permalink)
Registered User

:(

re...Sunt client in sala citadel si fac parte din clanul nreal . Ce a spus arthy mai sus e adevarat , steam`urile dau o eroare : steam service lost...sau steam ticket failed... Nu este placut sa iti pice steam`ul in timpu meciului de exemplu ,e foarte neplacut... Multe clanuri de cs au plecat din citadel si acum joaca din The Real Gamers ... pentru ca acolo nu sunt steam`uri valve, ci fiecare jucator are steam`ul lui , si nu cade de acolo . Azi de ex , am avut meci pgl . Si ne-a picat steamu de 3-4 ori . Tot picau steam`urile pe rand...

Last edited by n4aim; 11-05-2007 at 23:02..

n4aim is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2007, 22:54   #204 (permalink)
Registered User

Salut! Sunt clan leader din clanul conflict. Activam in sezonul 16 PGL in divizia D7. Noi ne-am inscris cu afiliere din Citadel initial. In primul nostru meci, steamurile au cazut in continuu, jucam fiecare runda in 3-4 oamenii. Eu am facut un post si pe www.pgl.ro unde am postat poze cu problemele de steam , screenshoturi mai exact , si ni s-a acordat rejucare. Urmatoarea saptamana neremediinduse problema am avut alta etapa pe care era sa o pierdem din cauza acestor caderii de steam. Atunci ne-am schimbat afilierea din Citadel in The Real Gamers, unde nu este valve steam caffee si nu ni s-a intamplat sa pice.

SauroN_ is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2007, 23:03   #205 (permalink)
Registered User

Salutare , sunt client "fidel" al salii "Citadel" problema cu steam urile e reala :/ cad steam urile in prostie , ganditi va ca jucati meci pgl ai tot ce trebuie + money pt urmatoarele 2 ture si iti cade steam ul..ok prima oara hai sa zicem ca se intampla ca esti tu ghinionist , reintrii in joc nu apuci sa joci 10 minute ca primesti urmatorul mesaj "Steam Service Lost" ok..te abtii si de data asta , reintrii in joc joci 1 2 ture .. poc pica colegului..sau ce s a intamplat astazi ( 11.05.07 ) jucam meci si a picat steam ul la 3 calculatoare..pai dupa chestiile astea .. iti vine sa ti bagi .. in el counter-strike si sa schimbi sala NO OFFENSE sa nu zic cate clanuri au plecat de la noi si joaca din "The Real Gamers" unde nu ai acelasi confort , nu ai aceeasi atmosfera dar nu cad steam urile .
Imi pare rau pt limbajul grafic de mai sus. Si sper ca problema sa fie rezolvata..plm mergi pgl si pierzi meciuri cu echipe mai slabe ca practic tot meciul il joci in 4 sau poate chiar 3 :/

kennyz0r is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2007, 23:15   #206 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Repet, pana la un raspuns concret de la Valve, e singura sala din Romania unde se intalnesc aceste erori.

Old 11-05-2007, 23:18   #207 (permalink)
Registered User

Salut... sunt client fidel citadel.. si chiar imi pare rau pentru ceea ce se intampla.. pot confirma si eu ca este adevarat ce au scris restu... Am stat cand au jucat cei de la myt la whitenight, cand aveau conflict si nreal meci pgl etc iar steamurile picau aproape fiecare tura, e pur si simplu impracticabil... sincer trebuie rezolvata problema.. nu se mai poate continua asa... pacat pt arthy si restu care se straduiesc sa faca ceva

Posted by XNd

rAd1kaL^^^ is offline    Reply With Quote
Old 11-05-2007, 23:24   #208 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Nu a zis nimeni ca nu e adevarat, am spus ca e singura sala unde se intalnesc asemenea probleme. Daca domnul arthy ar fi inteles cum se foloseste mail-ul, sau telefonul, am fi investigat mai mult si poate la ora asta deja problema era rezolvata. Sunt foarte multe locuri in care pot interveni factori care nu tin d softul Valve: legatura la internet (exista zeci de pseudo provideri de internet care ofera net de calitate indoielnica), o retea configurata incorect, un firewall configurat incorect, etc.

Old 12-05-2007, 09:30   #209 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Am nevoie de fisierul steam.log de pe unul din calculatoarele pe care apare aceasta problema. Aproape sigur erorile sunt de la conectivitatea ta.

Old 12-05-2007, 12:53   #210 (permalink)
Registered User

Arthy's Avatar

Quote:
Originally Posted by SauroN_ View Post
Salut! Sunt clan leader din clanul conflict. Activam in sezonul 16 PGL in divizia D7. Noi ne-am inscris cu afiliere din Citadel initial. In primul nostru meci, steamurile au cazut in continuu, jucam fiecare runda in 3-4 oamenii. Eu am facut un post si pe www.pgl.ro unde am postat poze cu problemele de steam , screenshoturi mai exact , si ni s-a acordat rejucare. Urmatoarea saptamana neremediinduse problema am avut alta etapa pe care era sa o pierdem din cauza acestor caderii de steam. Atunci ne-am schimbat afilierea din Citadel in The Real Gamers, unde nu este valve steam caffee si nu ni s-a intamplat sa pice.
doar ca idee. cealata sala din Cluj afiliata PGl ce fel de steam foloseste? de ala cu licenta prin sms sau isi baga fiecare client contu lui propriu?

Old 12-05-2007, 17:42   #211 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Arthy, inca astept steam.log pe mail, ca sa rezolvam problema.

Old 12-05-2007, 19:25   #212 (permalink)
Registered User

Arthy's Avatar

am deep freeze pe sisteme in sala. logurile sant destul de subtiri si de greu de salvat. am scos de pe 2 sisteme deep freeze si astept sa faca cat de cat mai mult de 10 kilo logfile. am trimis deja un mail cu ce este deocamdata. si o sa mai trimit dupa ce se mai salveaza cate ceva.

Old 14-05-2007, 12:20   #213 (permalink)
Registered User

pana la urma The Real gamers ce steam foloseste? cica e ilegal la o sala de net steam prin sms ... trgu nici macar nu are steam

Refresh` is offline    Reply With Quote
Old 14-05-2007, 14:35   #214 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Toate cafeurile de care avem cunostinta si nu au licenta comerciala in sala si au Steam instalat, vor fi notificati de avocatii Valve.

Old 16-05-2007, 22:52   #215 (permalink)
Registered User

pt D-l SILVIU

AS AVEA NISTE INTREBARI DACA SE POATE..

IN LEGATURA CU LICEENTELE EU AM SA DESCID IN CURD UN NET CAFE CU 12 CALCULATOARE ..AS DORII SA INTREB DACA CUMPAR LICEENTE DE LA VALVE CITE LICEENTE MI-AR TREBUII PT 12 CALCULATOARE ..SI CAT COSTA ?

PS: am inteles ca daca cumperi 10 dupa poti sa le folossti pe cate compuri vrei mai departe?

Daca nu fac updaturile la zii jocurile se mai pot folosii sau se pot face updaturile oricand?

... si mai ceva daca puteti sa imi recomandatii un contor pentru net cafe daca stii un contor bun multumesc mult de tot.

SAU poate daca d-l silviu nu poate sa imi raspunda si alcineva stie multumesc mult

angelwiz is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 23:25   #216 (permalink)
Registered User

Arthy's Avatar

http://contorizare.cifdesign.ro/
eu folosesc programul ala. sant foarte multumit de el si costa doar 250ron.
Avand in vedere ca de-a lungul timpului s-au intalnit multe mijloace ale angajatilor de a-si inmana venitul firmei, acest program a fost actualizat timp de 4 ani in ceea ce priveste santajul.

cat despre valve cafe.... poti lua 10 licente si sa le folosesti pe 20 de calculatoare, pentru ca pe fiecare calculator se instaleaza un certificat. acel certificat face conectarea intre client si serverele valve, si iti da un user de genul ValveCafePC32890 cu care poti juca orice joc din oferta.
in momentul in care toate cele 10 certificate sant folosite al 11'lea calculator va fi deconectat pana exista un loc liber, adica pleaca unul din ceilati conectati.

insa.
daca se pierde conexiunea internet chiar si pentru un minut intre dv si serverul valve, clientul va fi deconectat si va trebui sa se reconecteze.

Updateurile se fac mai intai pe serverul Valve CAfe, pe care il instalati pe un calculator server de pe care nu e va putea juca.
asta e de fapt avantajul valve cafe, ca poti sa faci updateurile local, si nu trebuie sa faci de fiecare data update de pe serverele valve.

Old 17-05-2007, 10:10   #217 (permalink)
Registered User

Salut, confirm si eu cele spuse de Arthy, acel program de contorizare este f bun, il folosesc de un an si jumatate si nu sunt probleme, se pare ca se pregateste un update la el. In plus daca ai neclaritati ai suport prompt.
Referitor la licente, nr mini de licente cumparate este 10, dar asta nu inseamna ca cumperi 10 si folosesti 12, cum spunea si Arthy, daca vrei sa mergi cu toate 12 PCuri in acelasi timp cu steam pe fiecare, iti trebuie 12 licente. Marele dezavantaj acum, ca se pare ca se va reyolva si aceasta problema, este ca daca, cade netul nu mai poti folosi steamul. Deci pauya jocuri din steam. In varianta cu CD key mergea si fara net. Dar Silviu spune ca se lucreaza un client care sa poata functiona si fara net. Sa speram ca asa va fi.

volcinsche is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2007, 10:35   #218 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

De azi 90% din cafe-urile din program din Romania au trecut doar pe autentificarea cu certificate. Restul de 10% vor trece pe 25 Mai.

Old 17-05-2007, 11:47   #219 (permalink)
Registered User

romania tara .. cui?? oricum nu e prea corect ce se intampla cu aceasta afacere pacat

pai si daca cineva vrea sa joace in retea counter nu se poate juca daca cade netul?

si o intrebare despre internet: iit trebuie neaparat un server bazat pe linux sau xp care sa iti routeze Ip care ti le da providerul sau se poate si fara sa le routeze direct ei ..

PS: oricum ar trebuii facuta o lege care sa protejeze si aceasta afacere in romania pt ca .. noi cumparam licenete si altele bla bla.. si cica vrea sa se stopeze pirateria dar pe cei de acasa .. cine ii stopeaza,eu cel putin cred ca prin aceste ramificare puternica de a impartii net acasa si pe un pret de nimica .. pirateria a crescut si mai mult .. dar ROMANIA sa traiasca doar cei milionarii din parlamenti si prietenii lor .. bafta si mersii mult de raspunsuri

angelwiz is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2007, 14:54   #220 (permalink)
Registered User

Asa este, daca nu ai net nu pti juca nici counter nici altceva din steam, chiar in retea. Referitor la net, mie netul imi intra in router, din router ies cu un calbu si intru in switch, iar de aici plec in fiecare PC. Si deci nu iti trebuie server special.

volcinsche is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Internet Cafe

Thread Tools

Posting Rules