![]() |
| | #264 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Mici probleme
Nu stiu daca au mai patit unii dintre voi chestia asta, insa poate reusesc sa rezolv problema.... Am instalat guardian-ul si steam la mine la sala. Problema e urmatoarea: daca shell-ul de guardian este activat si incerc sa rulez steam, acesta ramane la fereastra in care in mod normal baga automat user si parola. imi cere user si parola, de parca eu as avea asa ceva pentru fiecare calculator in parte. In momentul in care shell-ul de guardian este dezactivat, steam-ul ruleaza fara probleme.... HELP! Mersi anticipat! Ionut Alexandru Alpha NetCafe - Corbu, Constanta | ||
|
| | #266 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | offline mode cyber caffe
Exista varianta offline mode pentru internet caffe uri ce folosesc steam? Multumesc! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Exista varianta offline mode pentru internet caffe uri ce folosesc steam? Multumesc! Last edited by sebit; 23-07-2007 at 16:00.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #268 (permalink) | ||
|
Azi au fost adaugate si urmatorele jocuri : Gish Ultimate Doom Master Levels of Doom Final Doom Doom 2 Hexen 2 Hexen Deathkings of the Dark Citidel Hexen Heretic Shadow of the Serpent Riders Quake 2 Quake 2 Mission Pack 1 Quake 2 Mission Pack 2 Commander Keen (5 Games) Quake Quake Mission Pack 1 Quake Mission Pack 2 Wolfenstein 3d Spear of Destiny Last edited by Silviu; 04-08-2007 at 10:59.. | |||
|
| | #274 (permalink) | ||
|
pentru cei care au steam ce se joaca la ora actuala din pachetul oferit de cei de la valve? merita sa descarc toate jocurile?
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #276 (permalink) | ||
| pai nu am spatiu foarte mult de aia am si intrebat...
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Doresc sa achizitionez 10 licente dar doresc sa stiu daca completez formularul de inregistrare unde si cum pot achita suma datorata ; cum primesc autorizatia de la ORDA ; cu restul de jocuri ce fac (respectiv ce se intampla cu jocurile pe care le am si nu sunt produse de Valve sau de EA); exista un nr. de tel. prin care sa comunic cu d-voastra daca exista si alte intrebari ?
| ||
|
| | #280 (permalink) | ||
|
Volcinschi, la mine nu e nici o diferenta. Micuti, dupa ce completezi formularul, iti vine factura proforma pe mail. Dupa ce platesti prin ordin de plata este activat in sistem in maxim 48 de ore, dupa care in 10-14 zile primesti prin posta factura fiscala si contractul. Dupa ce ai contractul, te duci cu el la ORDA si te inregistrezi. Noi va oferim doar jocurile enumerate in lista. Pentru restul trebuie sa luati legatura cu cei care le distribuie in Romania. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|