![]() |
| | #284 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | salutare tuturor
salutare tuturor . In primul rand as dori sa iau legatura cu domnul Silviu , deoarece am depus si eu tot ce trebuie , pentru programul valve cyber cafe . Multumesc . Astept un Pm sau contact Y!M : pitbullz2006@yahoo.com Last edited by sebitheboss; 27-08-2007 at 14:42.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #286 (permalink) | ||
| daca nu ai dwload-at persoanal jtf.pak-u ala,si l-ai luat de la altcineva,posibil sa fi furat viermele ala , daca nu,ai tu in sistemu respectiv ceva ; e simplu : dai search keskek.a worm,gasesti soft anti personalizat pentru asa ceva si cu asta basta
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
mie mi-a mers jocul ,pe sistemul meu dar ciudat rau - ingheta orice activitate pe sistem vreo 5 minute,nu era blocat,pur si simplu nu executa nimic,dupa care intra in joc si jucam bine mersi,am incercat sa il pun pe alte sisteme din retea (prin copiere fisiere aferente jocului) - nu mi-a mers ; drept ptr care,am cumparat unu de la taraba stand alone si l-am introdus ca si cum ar fi dwloadat si instalat prin steam; singuru dezavantaj fiind ca nu are multiplayer (daca cumva are) chestiunea cu worm-u ramane totusi de actualitate in cazul tau
__________________ ...si ultimu ,pentru mama | |||
|
| | #290 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Hello
Hello. Am si eu doua nelamuriri. daca o sa cumpar steam pt cs. o sa pot sa il folosesc si in alta tara? adica sa joc din alta tara? si la nokia n 70 exista in meniu IM instat messaging. se poate folosi la noi in tara programul asta? daca da ce trebuie sa scriu la setari la server? multumesc | ||
|
| | #297 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Quote:
Bafta! | ||
|
| | #298 (permalink) | ||
|
In ultimele 48 de ore au aparut niste probleme la unele din serverele pe care se face autentificarea, la ora asta problemele au fost rezolvate. Odata cu ultimul update de Steam, folosirea unui CAS (serverul care downloadeaza jocurile iar pe urma clientii din sala il iau de pe el) devine obligatorie. Fara CAS nu mai puteti instala jocuri. | |||
|
| | #299 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: bicaz |
SILVIU, Sa inteleg ca daca toate calculatoarele aveau instalate CAC, iar jocurile de downlodau direct de pe net, pe fiecare dintre ele, de acum nu se mai poate. Acum daca vreau sa instalez un joc imi cere parola. Trebuie sa dedic neaparat un calculator pentru asta? NU putem sti parola si sa dam drumul mai departe la instalarea jocului? Adica fiecare calculator era conectat la internet dintr-un switc nu dintr-un calculator pe post de server. Multumesc Last edited by volcinsche; 15-09-2007 at 17:32.. | ||
|
| | #300 (permalink) | ||
|
Va exista un update care va rezolva problema, adica nu o sa mai fie nevoie de CAS. Pana atunci, solutia este: 1.Install the CAServer application on one of the client machines. 2.Navigate to the Steam directory and open the applist.kv with note pad. 3.For each game they wish to download change the word "Ignore" to "Download" 4.Launch the CAServer.exe 5.Once the CAServer.exe has updated the files, go to Steam/steamapps and copy the .gcf and .ncf files of that machine to the other machines. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|