![]() |
| | #442 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 |
Am si eu o problema cu jocul TrackMania Nations Forever ! am downloadat jocul de pe CAS apoi pe fiecare calc. client s-a instalat jocul, in lista aparand ca e gata de rulare ! Cand ii dau lunch imi apare This game is currently unavailable Please try again at another time. ... si asa mai imi face si la jocul Arx Fatalis ... ce sa fac ?
| ||
|
| | #446 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
O intrebare importanta pt mine .. Cum se seteaza steamul sa mearga offline pt in momentul daca nu mai este net pe sala sa se poata juca jocurile si offline adiaca sa nu necesite netul.. Va rog frumos un raspuns pt ca clientii mei nu se pot juca dac cumva pica netul .. Suntem in Romania si asa se intampla mereu cu netul pt ca nu mai sunt bagati in seama persoanele juridice acuma cand personele fizice sunt pe primul loc.. ms mult | ||
|
| | #447 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: bicaz |
Daca cade netul stai pe tusa cu steamul daca ai licentele pe baza de certificate, daca lei ai cu user si pass se poate configura. Promitea domnul Silviu la un moment dat ca se va rezolva si aceasta problema, desi nu poate el sa faca mare lucru in acest sens, deat sa mai trimuta cate un mail la valve. In rest totul este ok cu functionarea steamului. Ar mai fi loc de ceva jocuri noi . Bafta
| ||
|
| | #450 (permalink) | ||
da cum a spus si volcinsche ar fi super niste jocuri noi .. cu masini gen flatout,nfs speed. de strategye gen roma .. si geva sport.. Am auzit ca a aparut flatout ultimate carnage.. sau o sa apara in august acuma poate o sa fie inclus in programul valve ar fi super.. PS: pe pagina la valve este ceva scris de offline mod dar nu stiu dac e pt cei cu user si parola sau cu cei cu certificat.. o zi buna | ||
|
| | #451 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
Am si eu o problema cu jocul TrackMania Nations Forever ! am downloadat jocul de pe CAS apoi pe fiecare calc. client s-a instalat jocul, in lista aparand ca e gata de rulare ! Cand ii dau lunch imi apare This game is currently unavailable Please try again at another time. ... si asa mai imi face si la jocul Arx Fatalis ... ce sa fac ? PLS RASPUNDETI ADMINI !
| ||
|
| | #454 (permalink) | ||
Da s-ar putea scrie despre modul offline undeva sa stim si noi cum se procedeaza .. si e valabil pt cei ce au certificate sau pt cei ce au conturi .. am vrea si noi ce ce avem certificate ..cel putin eu sa pot rula anumite jocuri in mod offline nu tot timpul dar cand raman fara net sa se poata juca clienti pt ca altfel ..Multi dintre clienti au plecat . nU E vina lui valve cafe sau a d-lui SILVIU .. DIN PC MEU DE VEDERE e vina ca traim in ROMANIA unde furnizorii de net nu prea isi mai dau interes privid persoanele juridice .. cel putin compania astral .. DE ACCEA ar fii bine daca as putea sa folosesc si modul offline .. Poate intr-un viitor afacerea cu internetul o sa mearga iara cel putin la modul mediu .... bafta tuturor sr'mna | ||
|
| | #455 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: bicaz |
Ma bucur sa nu mai vad nimic scris pe aici , inseamna ca totul este ok.Desi este bine sa mai auzim cum merge treaba la cei care au abonament la steam. Eu recunosc, nu am mai avut probleme cam de multisor, dar rog pe Silviu sa insiste sau sa faca ce este in competenta lui, pentru a urgenta si functionarea steamului si in situatia neplacuta, in care care netul | ||
|
| | #456 (permalink) | ||
|
Deocamdata asa ceva nu este posibil. Pentru ca un cont de cafe sa functioneze, acesta trebuie sa se autentifice la serverele Steam. Neputand sa se autentifice, nu va mai exista un control asupra acestora.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #458 (permalink) | ||
|
Tocmai din acest motiv se numeste internetcafe. Oricum in aceste cazuri extreme de obicei administratorul cafe-ului m-a instiintat si am inteles problemele tuturor.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #459 (permalink) | ||
srmna la ce a spus volcinsche pt ca este adevarat . PROBLEMA E ca traim in ROMANIA . mentalitatea este prosta afacerea cu netul nu mai e ca alta data si asa este foarte greu si daca se intampla sa ramai fara net ce se face rama fara clienti . si as si aceia putini.. Interesul pt firmele juridice este foarte mic in ziua de azi. din partea providerilor. nu ma refeream la computers games. .. Ei isi fac treaba bine .. din pacate noi vrem sa fim in legalitate pe langa altii de explu .. persoanele fizice care dupa cum stim au acasa tot ce le doreste" sufletelul" si eu cum pot sa ma compar cu el cand nu mai pot oferii nimica.. PS: daca s-ar putea adauga flat out ultimate carnage si poate mai cateva cu masini si strategie.. ar fi super .. oricum MERSI mult pt treab pe acar eo faceti eu sunt multumit si sper pe viitor sa se dezvolte.. PS: eu zic cei care detinem internet cafeurle sa facem si noi plangeri contra "persoanelor fizice " sa fie controlate sau sa ni se apare si noua intrun fel interesele .. daca trebuie eu si platesc o taxa pt infintarea a ceva .. srmna si inca odata bafta | ||
|
| | #460 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Buna ziua Sunt posesorul a 10 pc-uri cu Windows Vista instalate pe ele si sincer ma gandeam cand am ales Vista ca toti cei care scot pe piata software isi vor da interesul in a optimiza cat mai bine ( si mai repede ) produsele lor pentru Vista . De peste un an de zile nu pot sa creez un joc LAN din new game ( doar Counter Strike ) pe nici un pc cu Vista . Am avut parte de zeci daca nu de sute de comentarii pe aceasta tema cu jucatorii - eu ce puteam face ? nu merge si nu merge oricat am lucrat in setarile de la network ( normal ca sunt cunoscut ca sala unde are ala Vista ) . Pana la urma am aflat despre ce este vorba , practic exista la ora actuala o problema care impiedica utilizatorii de Vista ( doar cei care joaca Counter Strike ) sa creeze un joc pe LAN ( prin new game ) si ca problema e pe masa de lucru . Domnule Silviu , avand in vedere faptul ca Windows Xp iese incet de pe piata , practic in cateva luni nu cred ca o sa mai fie licente pentru Xp si probabil ca in maxim un an-doi o sa apara programe de chat speciale pentru Vista va rog sa insistati pentru rezolvarea acestei probleme foarte serioase pentru mine . Nu cer suport pentru LINUX , cer suport pentru ultimul sistem de operare de la Microsoft care a aparut de peste un an si jumatate ! Cand a existat o problema legata de un update de la Vista , producatorii softului Deep Freez au lucrat si au rezolvat problema in cateva zile , altii nu rezolva o problema ( tot legata de software ) nici intr-un an si jumatate . Precizez ca nu Windows Vista are o problema ci jocul Counter Strike . M-am gandit sa iau licente de Xp , dar am sunat ieri la Microsoft si mi-au zis ca Xp nu o sa se mai vanda ... Va rog sa imi rezolvati problema | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|