![]() |
| | #482 (permalink) | ||
|
Buna ziua, am si eu un internet cafe mai micut undeva la tara, si imi place ideea dumneavoastra, dar sunt nemultumit de chestia cu 10 licente obligatorii daca omu' are mai putin de 10 pcuri' in cazu meu 6 ce face cu celelalte licente ??? sau se pot cumpara si mai putine.Atept un raspuns
| |||
|
| | #483 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
scrie la inceput conditile ca 10 este minim .. acesta e cotractul standard din cate stiu eu.. poate daca discuti cu cineva din cadrul firmei cine stie, dar nu cred.. dupa ce iti cumperi 10 poti sa mai cmperi cate 1, 2 ,3 pe urma .. o zi buna .. ps: TINE LA CURENT CUM MERGE INTERNETUL CAFE LA TARA .. SCOTI CEVA BANI inca pe acolo omeni nu au internet acasa .. poate asta e norocul tau.. oricum bafta .. vezi ca it trebuie certifcat ORDA PT functionare.. srmna | ||
|
| | #484 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Merita Vista , dar pe un sistem cu minim 2 giga de ram
[quote=sebit;38769645]Vreau sa aiu si io cateva pc uri pe vista. Ai rezolvat problema cu severul de cs pe vista? Ce vist folosesti? home basic, ultimate etc? Ai alte probleme cu jocurile pe vista? Parerea ta ca user de vista, varianta home basic e bun pt internet caffe, merg jocurile pe el ? Problema jocul Counter Strike pe Vista ramane in picioare . Toata problema este ca nu poti sa creezi in CS joc pe LAN , dar daca cineva din sala creeaza server de pe un pc cu Xp , cele cu Vista vad serverul creat si jocul merge ok . Am Windows Vista Home Edition Basic si ruleaza acceptabil , dar ai nevoie de minim 2 giga de ram pentru a rula bine jocurile ! Toata lume isi da cu parerea despre Vista , dar putini folosesc inca sau au instalat aceasta versiune pe pc-uri slabe . Sa invete si altii din greselile mele : 1. Cand am deschis sala , pc-urile ( toate cu Vista ) erau dotate cu 512 ram si aveam doar internet in sala deci fara jocuri . Pc-urile mergeau destul de greu , uneori chiar foarte greu , hdd-urile lucrau din greu . 2. In faza a doua am pus inca 512 ram pe fiecare pc - deci in total 1 giga per pc si placi video GT 8600 256 DDR3 varf de gama . Deja pc-urile mergeau mai bine , dar nu tocmai bine si jocurile mari gen Half Life 2 se incarcau foarte greu si sacadau . 3. In sfarsit m-am hotarat sa pun 2 giga per pc . Cu 2 giga ram imi intra MUULT mai repede in jocuri si nu mai sacadeaza deloc pot sa zic sau foarte foarte rar . Am incercat un demo de la Need For Speed Pro Street si ruleaza perfect cu detaliile la maxim si cu toate efectele la maxim pe rezolutia de 1024/768 . Asta avand in vedere ca procesoarele sunt destul de slabute pentru cerintele actuale : Semproane la 2800+ . Deci merita sa pui Vista , avand in vedere ca deja Microsoft nu mai comercializeaza Widows Xp si acuma se vand ultimele licente de pe rafturi . -------------------- Editare ulterioară -------------------- Salutari din nou ! Sunt putin offline cu acest subiect , dar sper ca nu o sa se supere nimeni , la urma urmei are legatura cu sala de net si banuiesc ca toti cei care citesc acest forum sunt administratori de sali de internet . Ce distributie de linux imi recomandati pentru a face un router cu un firewall eficient ? I-a mai picat la cineva internetul din cauza ca niste baieti destepti au intrat pe un client irc din sala si au initiat tot felul de atacuri ? Ce porturi trebuie sa blochez ca sa fiu protejat 100% de asemenea atacuri si sa nu mai am probleme cu internetul ? Merci Last edited by Wavelight; 24-09-2008 at 10:40.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #485 (permalink) | ||
din cate stiu eu de la cineva ce lucreaza in domeniu si mi-a facut si mie sererul linux . trebuie sa fii foarte priceput sa dai flood la un ne cafe .. cu programe normale nu merge pt ca nu poate trece de linus di firewall pus.. acuma depinde cum este configurat serverul binenteles.. ca sa se dea flood sa ramai fara net trebuie aceea persoana sa se conecteze la unele servere de linux si prin alea sa floodezee.. cam atat stiu eu .. bafta ps: MIE MICROSOFT NU MI-A COMUNICAT NIMICA IN LEGATURA CA NU va mai comerializa xp .. | ||
|
| | #486 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Va rog sa insistati sa se rezolve probleme de compatabilitate cu Vista !
Am fost astazi la providerul meu care mi-a explicat ca de fapt s-a initiat un atac pe ip-ul meu si pentru o perioada accesul extern a fost restrictionat din motive de securitate a retelei ( nu a mele ) ci a lor ! Mi-a explicat ca inainte ca atacul sa ajunga efectiv la mine , el trece prin serverele lor care blocheaza ip-ul meu - adica cel atacat . In fine , o sa imi pun IP real pe fiecare statie apoi nu au decat sa dea atacuri zilnic ca nu-mi pasa , alta solutie nu prea este din cate se pare . Daca in Vista as fi putut sa instalez certificat ca pe Xp , atunci as fi facut pur si simplu cu abonament cu IP aleator si atunci atacurile ar avea efect ... pana as restarta modemul , dupa restart as primi alt IP ... Va rog insistati ca problemele legate de Cs sa se rezolve pentru utilizatorii de Vista . ps - in timp ce altii care nu platesc licente pentru Counter Strike si ne rad in barba noi cei cu probleme ( marunte pentru voi ) majore pentru noi cei afectati noi ne batem capul cum sa facem sa fie bine ! | ||
|
| | #487 (permalink) | ||
|
Saptamana trecuta m-a sunat un "smecheras" care plangea la telefon ca a primit amenda de 17.000 RON si ca sa-i fac si lui un contract o factura ca ma cinsteste el... Astfel de "smecherasi" nu au viata lunga in afacerea asta. Plus de asta nu inteleg ceva, dc nu faci plangere la politie? Sunt banii tai si afacerea ta in joc si eu unul consider ca acesti "smecherasi" fura din banii tai, nu fac o concurenta loiala etc.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #488 (permalink) | ||
Ce spui tu e corect cu plangerile , numai ca de exemplu eu asa am fost educat sa nu fac rau la cineva intentionat si de nici un fel. ce sa fac nu pot sa fac asta sa ma duc sa torn pe cineva ca nu e frumos.. In ziua de azi raul il faci cat ai "clipi" , dar binele.. cam greu.. si da alti au incercat sa imi faca mi-e rau , dar exista si un Dumnezeu sus i le vede pe toate .. asta e asta cred eu si nu am sa ma duc eu niciodata la politie sa torn pe cineva.. Ar trebuii sa existe organe abilitate care din propie initiativa sa se duca sa fac controalele necesare..nu noi sa mergem sa spunemi .. vezi ca acolo e asa si asa.. PS: tatal meu a lucart 30 de ani in Finante publice .. puteam sa fiu bogat si sa am de toate .. stiu ca nu o sa ma creada nimeni dar .. el nu a facut nimic ilegal si avea posibilitatea pt ca era unul din cel mai vechi si cunostea pe toti mari afaceristi din oras, care i-au si propus multe..si mai ceva tatal meu a murit si nici nu a ajuns sa isi faca " dinti din gura " asta asa sa vedeti ce tara frumoas avem .. si inc e traim .. El si la 50 de ani invata legile si le stia din cap .. acuma cand cineva vine in control vine cu foile scoae la xerox si subliniate articolele de lege sa nu le uite .. cel putin asta am vazut eu .. . binenteles mai susnt si omeni cinstiti , dar au ramas putini si o sa rama si mai putini .. Romania tara frumoasa ,dar din pacate au distrus-o alti cu legile numai pt ei:!! In ca odata Azd ai dreptate ar trebui facute plangeri impotriva acestor persoane juridicecare au aferi , dar si impotriva celor fizice.. eu cel putin nu pot sa o fac.. srmna si daca v-am plictisit cumva imi cer scuze .. o zi cat mai buna | ||
|
| | #489 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Azi am primit urmatorul mesaj de la CAS@This caffe has been disabled in VTT@. Iar la clienti @cafe currently disabled, contact cafe administrator@ S a trecut de la autentificarea de pe certificate la sistemul pe conturi? Care i avantajul? Eu nu am primit nici un account. | ||
|
| | #490 (permalink) | ||
|
Salut, Da-mi PM cu username-ul cafe-ului
|
| | #491 (permalink) | ||
buna asa vrea sa se precizeze este obligatoriu trecerea pe conturi individuale .. Care sunt avantajele si dezavantajele acetui lucru? PS: Am lasat un pm cu faptul ca lista de servere din counter strike pe internet sunt banate taote datorita faptului unii din clientii au jucat mai de mult cu coduri si acuma nu mai pot folosiii serverele VAC din lista .. ma putetti ajuta ? mersi mult | ||
|
| | #492 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: bicaz |
Foarte adevarat ce spune underworld, la inceput and am avut si eu steamul cu autentificare pe baza de user si pass, multe servere protejate VAc erau banate, pentru faptul ca multi au vrut sa arate cat de tari sunt ei (jucand cu coduri) si deci nu ramanea sa se joace decat pe serverele unde intrau toti nemernicii cu cele mai bune coduri. Rog si eu pe aceasta cale, sa ni se explice cum vom putea evita asta odata cu trecerea pe conturi. Ca nu putem sta langa fiecare client sa vedem ce face la calculator, pentru cei de acasa, treaba lor cum joaca. Multumesc | ||
|
| | #493 (permalink) | ||
|
Totul o sa se rezolve cu un mail la sales@computergames.ro cu id-urile banate.
|
| | #494 (permalink) | ||
da volcinsche ai dreptate ms de completare la ce am zis eu.. eu am contract prin certificate cu computersgames ..de fiecare cand se logzeaza e un alt cont.. dar cum am zis mi-au fost banate serverele vac.. (id sunt prin certificate nu sunt individuale.. cum fac atunci??? ms astept raspuns | ||
|
| | #495 (permalink) | ||
|
De la 1 noiembrie toate cafe-urile vor trece pe autentificarea pe baza de username si parola. Daca aveti probleme legate de conturi banate va rog sa dati mail la sales@computergames.ro cu ID-urile(RO40xxxxxxPCx) si numele cafe-ului. Aveti aici un tutorial pentru tranzitia de la autentificarea pe baza de certificate la cele cu user/pass.
|
| | #496 (permalink) | ||
o intrebare dupa aceasta trecere .. vor merge si in modul offline adica cand nu va functiona internetul vor merge jocurile:?? ar fi nemaipomenit.. si daca poate pe viitor niste jocuri noi ar fi si mai nemaipomenit.. mersi mult si bafta incontinuare in ceea ce faceti.. | ||
|
| | #497 (permalink) | ||
|
Din pacate nu.
|
| | #498 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Azd, vreau si eu sa stiu cand imi ajunge proforma steam pentru ca in jocuri imi spune ca conturile mele steam sunt banate si sa contactez administratorul. Certificatele nu mai merg ??? si daca nu atunci in loc de xxx sa inteleg ca pun cafe id-ul meu nu ???
__________________ If you want to play game's on your computer, play original games. Sustin producatorii pentru ca asea trebuie facut si pun punct aici . | ||
|
| | #500 (permalink) | ||
|
sebit, nu ai primit mail cu id-urile si parolele? Daca inca nu ai primit mail, da-mi te rog pm cu numele cafe-lui, id-ul si adresa de email.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|