![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | nu se poate fara download?
am instalat steamul pe computere, nu-mi recunoaste jocurile pe care le am deja instalate, ca sa le downloadez cred ca imi ia 250 de ani. ce alta posibilitate mai este? contra cost evident. sau dati-mi o idee sa-l fac sa vada jocurile pe care le am deja instalate
| ||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Din cei care au instalat CAS .. are cineva mai multe lamuriri...?se spune ca trebuie sa ai "your café name, and Valve Cyber Cafe ID." ca sa poti inregistra IP/MAC-ul ... "Cafe name" si "Valve cyber cafe id-ul" cine le furnizeaza...? Mai scrie in text ca se trimite e-mail la o adresa ...in caz ca nu ai... Se trimit datele dorite ?? ca la ora asta nu mai inteleg nimic ! Multumesc!
| ||
|
| | #44 (permalink) | ||
La instalarea Steam-ului pe calculatoare , se creeaza cont-uri Steam separat pentru fiecare calculator sau se foloseste un singur cont si se activeaza licentele pe fiecare computer , folosind link-ul "Activate a product on Steam" ?
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
as dori sa intru si eu in acest program.am doar 7 calculatoare si as vrea sa te rog sa imi dai licente pt acestea ca sala mea de jocuri este una modesta de cartier si nu fac prea mare branza;nu ma indur sa o inchid si as vrea sa intru in legalitate
| ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
Am CdKey'urile la jocuri, am jocurile pe dvd in format ".GCF" acum intrebarea e, mai imi trebuie vrun programel sa le instalez sau cum fac??? Ca habar nam sa le instalez.
__________________ If you want to play game's on your computer, play original games. Sustin producatorii pentru ca asea trebuie facut si pun punct aici . | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Doresc sa cumpar si eu 10 licente dar am o retinere in achizitionarea acestora in privinta instalarii cum vad din posturile de mai sus. Poate posta cineva toti pasii in ordine de la primirea cd-key-urilor pana ce se poate juca clientul pe aceste jocuri? Ca sa nu ma trezesc cu cd-key-urile in mana si sa treaca vreo cateva saptamani pana ce pot juca aceste jocuri in timp ce abonamentul se plateste conform contractului. Si mai am o conexiune slabuta la internet, si cum am inteles, ma ia o vesnicie pana ce downloadez jocurile. Chiar nu se pot pune jocurile pe un dvd, bineinteles, contra cost? Mersi
| ||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
pai e nasol, cred ca doar in Romania se poate asta sa ai o marfa si sa-l obligi pe client sa caute teava tare sa decarce 17 GB sau sa ceara-n stanga-n dreapta, sa nu existe un numar de telefon unde sa poti cere niste detalii. Am ajuns la concluzia ca, daca vrei sa fi legal in romania la nivel de I-cafe mai bine te lasi pagubas. In general daca nu esti din Bucuresti costurile pentru un I-cafe sunt greu de suportat...n-ai de nici unele si nici nu prea gasesti sprijin... Distribuitorii nu vand CS ca nu au voie, CG iti spune cauta-ti net sa tragi 17 GB... Jocurile originale nu merg decat cu CD-ul/DVD-ul bagat deci alte costuri, asta daca vrei sa fii corect ... asta inseamna timp pierdut de tine si de client cu schimbatul cd-ului, daca ai licente nu poti fara acordul orda care dureaza cel putin o luna si care cere un fel de accept de folosire a jocurilor din partea producatorilor, de care distribuitorii nu au auzit si fara care te poti sterge undeva cu licentele. Sfatul meu desi pare nelalocul lui, baieti dati la pace cu cei ce vin in control sau apucati-va de altceva.
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Mai baieti, pe ce lume traiti? Vreti sa vin eu cu 2-3 kg de net sa va aduc? Cand preturile au cazut atat de mult la net, voi va plangeti de legaturi proaste? Cand Romania este una din putinele tari care au servere de content, voi nu puteti sa downloadati? Noi dam fiecarui cafe un contract prin care au dreptul sa foloseasca acele jocuri in cafeul lor, si din cate stiu suntem cam singurii care fac asa ceva. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
Da am reusit sa instalez steamul si e destuld e usor, doar cativa pasi si gata , trebuie ca sa dati jos de pe www.steampowered.com kitu de instalare care are 700 KB si in rest isi face el toata treaba.
__________________ If you want to play game's on your computer, play original games. Sustin producatorii pentru ca asea trebuie facut si pun punct aici . | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | Quote:
Quote:
Numai bine | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ De vanzare Cartele cu numere usoare Vodafone si Cosmote, PS3 - 60gb Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live 0755-387705 Am avut probleme cu tot_yo_andrei, mecanicdj, Cryo, Candya, El_cid, Cata1lin, Pitu, mentorica Last edited by party_man; 25-06-2006 at 13:25.. | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #60 (permalink) | ||
Am si eu o mica dilema ... Am pachetul Steam, instalat, este activat, dar ... la jocul Earth 2160, la Status ii spune ca e "Pre-Load Completed", iar in loc de "Launch" am "Purchase", ma uitai eu pe acolo si observai ca jocul este inclus in abonament, deci nu am ce sa cumpar. Repet contul este activat. Deci ce e de facut acum ???
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|