![]() |
| | #81 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
Domnule Silviu, pentru ca de aproape doua luni nu mi-ati raspuns la mailuri, va scriu aici... Pe 26 iunie am platit ultimul abonament. Dupa care am asteptat activarea conturilor ce nu mai functionau dupa ce fusesera dezactivate. Pe 17 iulie v-am trimis un mail in care va anuntam ca am platit abonamentul de trei saptamani, dar conturile Steam inca nu functionau. (Era nevoie sa va anunt eu asta? Oare cand intra banii in contul vostru, nu scrie pe hartia aia de unde au venit?) La mailul acela mi-ati raspuns ca respectivele conturi sunt active... Daca sunt active, de ce nici pana azi (21 august - adica 2 luni mai tarziu) jocurile INCA NU FUNCTIONEAZA? V-am scris DOUA mailuri de atunci la care nu v-ati obosit sa raspundeti. In ele va explicam natura problemei si va rugam macar sa-mi dati o idee, daca nu o solutie. Cum e posibil sa platesti atatea milioane si nici macar sa nu ti se raspunda la mailuri? As fi abordat un ton mai calm, dar consider ca felul in care va tratati clientii si ignorarea mai multor mailuri (care cereau nu mai mult decat cateva lamuriri) constituie o bataie de joc la adresa firmei noastre. La primul abonament ati intarziat doua saptamani pana ne-ati trimis cd-key-urile, dar abonamentul nu l-ati contorizat din ziua respectiva, ci din ziua in care am platit banii. Acum au trecut 2 luni din cele 3 ale abonamentului si inca n-am vazut vreun joc functional... Daca asta nu e neprofesionalism tipic romanesc, atunci nu stiu ce este... | ||
|
| | #82 (permalink) | ||
|
???????????????????????????????????? Absolut toate mailurile primesc raspuns. Puteti macar sa spuneti despre ce cafe este vorba? Daca este vorba de Favati SRL, ultimul mail venit de la dumneavoastra spunea ceva de genul: noi nu stim sa folosim mail-ul, ne cerem scuze ca l-am citit cu o luna intarziere. Evident ca daca nu raspundeti la telefon, mail, sunteti deconectati. | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 |
1. "Absolut toate mailurile primesc raspuns." Nu numai ca va contrazic, dar va fac si mincinos. Chiar e nevoie sa fac print-screenuri cu mailboxul meu ca sa arat ce mailuri v-am trimis? Cred ca nu e cazul sa ne tiganim. 2. "ultimul mail venit de la dumneavoastra spunea ceva de genul: noi nu stim sa folosim mail-ul" N-ar fi oare absurd sa trimiti un mail in care sa spui ca nu stii sa trimiti un mail?!? Ceea ce spusesem era ca patronul nu stie sa trimita mailuri si ca eu, persoana de contact, nu pot sa ma milogesc zilnic de dumneata si sa trimit 30 de mailuri pe luna ca sa-mi activati conturile alea nenorocite... Nu mai incercati sa trageti spuza pe turta dumneavoastra cu jumatati de adevaruri, pt ochii lumii. Aveti bun simt si cereti-va scuze pt complicatie, care a fost problema dumneavoastra, nu a mea... si rezolvati-o... 3. "Evident ca daca nu raspundeti la telefon, mail, sunteti deconectati." Evident ca daca platim factura, ne asteptam sa continuam contractul. Iar despre telefon, nu-mi spuneti ca ne-ati cautat, ca va fac mincinos a doua oara... 4. Nu este clar, pentru mine, de ce INCA nu mi-ati trimis un PM cu o solutie la problema pe care deja v-am expus-o, dar in schimb raspundeti pe forum, incercand sa va spalati imaginea in ochii lumii... | ||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
În programul VALVe Cybercafe au mai fost adăugate următoarele jocuri: AstroPop Deluxe Bejeweled 2 Deluxe Bejeweled Deluxe BigMoney Deluxe Bookworm Deluxe Chuzzle Deluxe Dynomite Deluxe Feeding Frenzy 2 Deluxe Hammer Heads Deluxe Heavy Weapon Deluxe Iggle Pop Deluxe Insaniquarium Deluxe Pizza Frenzy Deluxe Rocket Mania Deluxe Talismania Deluxe Typer Shark Deluxe Zuma Deluxe GTI Racing Xpand Rally Sniper Elite Birth Of America Jagged Alliance 2 Gold Iron Warriors: T - 72 Tank Command The Ship Uplink
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: pitesti slatina craiova |
si parca tot mai bine e cu ele piratate..... just my 2 cents On Topic: daca cumpar cd-key pt counter strike, ce alte jocuri o sa imi mai mearga prin steam cu cd-key-u ala ?
__________________ 0747 063 493 | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: pitesti slatina craiova |
si parca tot mai bine cracked ON TOPIC pai mai, cu un cd key de counter eu ma joc si oposing force, si team fortress, cum draq ? si ESF, in special esf ![]() adica daca vreau esf sa ma joc tre sa cumpar cd key de esf ? aveti asa ceva ?
__________________ 0747 063 493 | ||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Astept si io raspuns la intrebarea lui...
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [WD800JD-00JNA0 80GB SATA + WD2000JD-00HBB0 200GB SATA][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Genius 5.1 Home Theater 120W][EIZO F730 19" CRT] | |||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
esf e un mod complet gratuit si nici macar nu il poti downloada direct din steam... il iei de pe un site il instalezi frumos in folderu Steam\SteamApps\numelecontului\half-life\esf\ si aia e toata treaba nu ai nevoie de altceva si nu exista cd-key de esf | ||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
[quote=Silviu;35466322]Toate jocurile se downloadeaza de pe serverele ComputerGames (metropolitan, din retelele RDS si Romtelecom) prin intermediul Steam (Steam - Get Steam Now). trebuie modificat undeva ceva ? sau se face download automat de pe serverele voastre ? stiu ca mai demult ... trebuia modificat ceva in registri ca sa se faca download-urile prin computergames | ||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Punem pariu?
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [WD800JD-00JNA0 80GB SATA + WD2000JD-00HBB0 200GB SATA][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Genius 5.1 Home Theater 120W][EIZO F730 19" CRT] | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | ???
Doresc achizitionarea unui pachet de 10 lic. dar am cateva interbari: - Programul Steam se instaleaza pe fiecare calculator? - Daca nu am o conexiune prea buna la NET pot sa descarc kiturile jocurilor in alta parte unde exista o conexiune mai buna dupa care sa le pun pe cd si sa le instalez? - dupa instalare jocurilor mai este nevoie de conexiunea le NET? | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | licente steam
Si eu sunt interesat,dar e greu sa afli detalii s-ar parea.
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un campio de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|