![]() |
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Pentru SILVIU Salut, te rog sa ma ajuti cu urmatoarele detalii: - pot achizitiona licenta pentru STEAM doar pentru 7 statii?; - modalitatea de plata: cand, cum, unde, cat; - daca totul se downloadeaza, cu partea fizica a licentelor pe care trebuie sa le prezinti la un eventual control cum e? Multumesc mult !!! | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | sal
as dori va rog mai multe informatii dumitru_mircea77@yahoo.com am un net cafe in resita si sunt f intertesat dar nu am primit nici o informatie pe mail. daca se poate un nr de telefon,oricum am drum in bucuresti | ||
|
| | #112 (permalink) | ||
Salut Silviu In data de 21 Oct 2006 am trimis un e-mail catre "sales@computergames.ro Cerere oferta de pret Internet Cafe " si nu am primit nici un replay . Poti verifica te rog care este statusul cereri de oferta trimisa catre voi . Daca este nevoie iti pot trimite un PM cu ceea ce ne intereseaza . | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
Rog pe cineva care stie cum se configureza serverul si clietii la Steam Cafe, sa-mi de-a si mie un email cu toti pasii care trebuie urmati. Am primit prin email CD-KEY-urile dar nu stiu ce trebuie sa fac acum. P.S.1: Vreau sa am doar serverul care sa downloadeze jocurile si update-urile de pe internet, iar clientii sa downloadeze de la server prin LAN fisierele necesare. P.S.2: Am 15 calculatoare (+ 1 Server), dar numai 10 licente. Asi vrea sa am jocurile pe toate 15 calculatoare, dar numai 10 calculatoare (=numarul de licente) sa poate fi folosite in acelasi timp. Va multumesc anticipat! | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 | steam cybercaffe username/pass
Ziua buna ... Silviu, as avea nevoie de username/pass pentru CAS si Install Certificate pentru fiecare calculator. Te rog raspunde-mi la email. Multumesc. P.S. dupa ce am citit pe aici ... multa lume se plange de internet prost - o solutie ar fi, fa-ti frate un abonament o luna la clicknet sau astral sau RDS sau orice firma care ofera ADSL - pentru o latime de banda de cel putin 1 Mb care e cam 80kb/s la download si tragi 17 GB in 3 zile (aproximativ 48 de ore iese la calcul dar stim ca nu ai 80k constant ... ups and downs si deci 3 zile incarcat) ... si te costa cam 20 dolari - si sa nu-mi zica nimeni ca 20 usd e mult , mai ales pentru un caffe. oricum, este o solutie pentru cei care au net "deloc". P.P.S. o alta solutie ar fi sa mergeti in CTA si sa luati totul de la Forte, care s-a si oferit sa ajute pe cei "nevoiasi" din ce am citit pe forum, un drum in CTA te costa cam 2 mil (daca vii de la cluj or something ....), un hard portabil si da-i bataie - lucru pe care cred ca am sa-l fac si eu nu pentru ca am net prost, dar pentru ca am clienti care stau la net si nu imi permit sa demontez tot netu cu download vreo 3 zile ...Numai bine si spor la D/L!
__________________ Killer 73% Achiever 60% Socializer 40% Explorer 26% | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|