![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| sali de internet
sunt si eu curios cati din voi jucati din sali de net.. nu de alta dar am si eu una in zona vitan.. si as vrea sa o fac cu circuit inchis.. relativ.. (adica albi sau tigani civilizati (stiu eu ca exista !!)) investitia a fost pentru gameri.. licente separate diablo, war3, cs:cz, cs, starcraft.. deja am discutat cu adi (colonelu' ) o posibila colaborare pentru sezonul urmator.. momentan sunt in curs de upgrade-uri si imbunatatiri.. dar vreau sa stiu in ce masura se merita sa fac niste sisteme cu adevarat bune..
__________________ sweet lille me 0721.269.934 - Bogdan Y!: kelye00 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti |
kelye, tata, e groasa asta cu salile de net, mai ales in zona vitan. Sunt o gramada de romulani in zona si cu timpul o sa iti manance urechile. Ai grija, nu-i lasa sa stea prin sala ca o sa se invete si maine poimaine o sa trebuiasca sa le ceri chirie. Fereste-te de ciorditori ca s-ar putea sa-ti dispara intr-o zi toata sala. In zona a mai fost o sala, dot.ro. Daca vrei vreodata sa te razgandesti, sa te lasi de sala si inca nu esti hotarat, vorbeste cu fostul patron de la dot.ro. Care dumnezeu sa-l ierte a incercat...
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ma avand in vedere fauna care populeaza salile de cartier ar trebui sa-ti anagajezi un badigard si totul ar trebui sa fie ok.La mine in Crangasi e o sala care apartine unor mafioso si sunt tot timpul niste tovarasi de-ai lor pe-acolo fosti badigarzi intr-o discoteca si crede-ma ca nimeni nici macar nu ridica vocea in sala aia Si despre jocurile cu licentza parerea mea e ca o sa ai clienti tot timpul, stiu pe un tip care are in constantza cateva sali de net si se merita sa cumperi cateva licentze, la CS diablo warcraft si cam ce se joaca acum in sali
__________________ [b]"All men hate the wretched, how, then, must I be hated, who am miserable beyond all living things" Mary Shelley's "Frankenstein" | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
in privinta..minoritarilor.. ai dreptate.. sunt multi.. dar cum sunt 60-70% din timp in sala imi permit sa ma impun.. ceea ce am si facut.. mi s-a furat o camera web si au adus-o in 2 zile inapoi.. alta persoana decat cea care a luat-o.. in 3 luni nu a disparut nimic..telefoane si alte alea... iar in legatura cu salile "de cartier" ideea a fost sa fie aproape de utilizatori.. sa nu mergi 10 statii pentru o sala calumea.. am inceput sa cred ca ma insel.. si asta pentru ca multi romani sunt prea sclavi/mofturosi.. decat sa se impuna intr-un loc prefera sa mearga unde stiu ei .. normal ca ai majoritatea clientelei, la inceput, formata din lichele comode momentan hardware-ul nu este tentant pentru gameri.. dar sper ca in curand sa il fac foarte atractiv.. in privinta linistii. e asigurata.. am constatat ca lumea e mica cand vine vorba de smecheri.. daca cunosti unul imediat mai cunosti 2-3.. si daca stau si in zona.. liniste asigurata
|
| | #7 (permalink) | ||
|
hm... diablo eu zic sa incerci sa iei si 2 licente de football manager 2005... jocul asta o sa urce enorm in popularitate, si e f misto inclusiv in retea
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
e intr-adevar o problema cu fraierii care se cred jmecheri...ideea e ca dc iti faci o sala si nu te impui inca din prima zi ai cam sfeclit-o...e ca in orice afacere.... DEci sfatul meu e sa le rupi capul celor mai tupeisti inca din prima saptamana...o sa vezi ca se afla si ceilalti "jmecheri" o sa fei cei mai buni prieteni aitai...respectul printre astia se castiga prin forta si agresivitat3...vorba buna tine-o pt academicieni.. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
nu a fost nevoie de nici un scandal sau ceva de genul.. doar discutii la inceput.. in fine.. toate au trecut.. de o luna aproape nu mai calca nici un "deranjant" pe aici.. in privinta jocurilor.. am mai auzit de manager 2005 asta.. o sa il incerc.. momentan .. am avut cerere pentru Lineage ! culmea )
|
| | #10 (permalink) | ||
|
eu lucrez intr-o sala in zona univ ( intamplator a ramas fara calcuri de joace tocmai din cauza unor - sa le spunem personaje - , nu nu au fost furate ci doar s-a sucarit sefu si le-a evacuat in alta sala ) sfatu meu este daca vrei clienti nebuni , disperati , drogati si plini de bani trebuie sa iti bagi majoritatea mmorpg-urilor de pe piata , lineage 2 , camelot, anarchy online , eve si bine inteleg sefu jocurilor online warcraftul (cu liceenta ca sa poata juca pe bnet ) si diablo faza buna este ca la la mmorpg-uri nu iti trebuie liceenta dat fiind faptul ca sunt gratis de down | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania | Quote:
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
mda.. tocmai am avut o dezamagire legata de functionalitate ( ..sunt in mijlocul schimbarii de isp si unele modificari legate de spatiu si au venit 8 baieti sa joace un AoE2.. a mers super prost.. voi mai ramane un timp la "minoritari" si droghi droghi .. dar sper sa fie ok in maxim 2 sapt si sa ma revansez
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
ms mult | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
underworld , Lineage este un joc la care clientul isi introduce contul si se poate juca(contul este unul platit de client). La fel este si EVE, 9Dragons si multe altele.
__________________ ComputerGames Shop | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Ok stiu asta la fel e world of warcraft guild wars sia ltele .. problema e .. pot sa le pu in club adica lineage sau world of warcraft fara sa le cumpar din magazin .. sa downlodez clientul eu .. sau trebuie licenta pentru ele... ?? ms mult | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|