![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way: demo, movie, patch v1.1, patch v1.2, map pack ,review Contract J.A.C.K.: demo, movie, single-player demo |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
Cum zice si titlul,trebuie sa fi jucat jocul,e clar unul dintre cele mai bune 3d shootere al tuturor timpurilor si un candidat serios la titlu de jocul anului. Eu l-am terminat si pot sa zic ca mi-a placut la nebunie,singurul dezavantaj e engine-ul Litech 2.5,care e unul din cele mai bune de pe piata,dar cere sistem in genul 800Mhz+ cu gf2!! ![]() Voua ce parere v-a facut jocu'?? [This message has been edited by slick (edited 20 Decembrie 2000).] | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Am facut si eu cateva misiuni dar tocmai l-am sters din nevoie de spatiu.Chestia naspa mi s-a parut grafica care nu prea stralucea dar mergea.M-a plictisit deastul de repede cu toate ca nu am jucat pe easy si cu siguranta nu pot spune ca e cel mai bun fps al tuturor timpurilor...
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
L-am jucat si io,si vreau sa-l termin.Pe un PIII la 600 MHz,128 RAM,TNT 2 Ultra merge super pe High Detail.Cea mai bine realizata parte e muzica si cred ca nu ma poate contrazice nimeni aici.E pur si simplu perfecta,creand o atmosfera demna de filmele anilor 75.BTW:Cum pot sa o extrag????
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Guest |
Bai Slick, nu sari asa, ca n-am vrut sa zic ca esti prost sau ai gusturi proaste. Jocul mi se pare pueril (auzi, rujuri explozive), dar asta e fix problema mea. Oricum, pana la jocul anului mai e mult: de Deus Ex ai auzit ? . Sa nu zici ca-i RPG, ca nu-i. Sau e RPG tot atat cat e si Diablo, adica putin, ceea ce nu le impiedica sa fie niste jocuri excelente.Insa la partea de engine, sa ma ierti. N-am jucat decat demo-ul, da' impresia a fost ca ma plimb printr-un decor de carton. Miscarea e abulica, iar mouse-ul, indiferent ce i-am facut, parca avea o vointa proprie, numai de el inteleasa. Programatorii care nu-s in stare sa faca un engine, mai bine cumpara unul, decat sa se faca de rahat. Am jucat si Shogo si Blood 2 si pot sa zic ca si primele versiuni de Litech erau naspa. Si nu ma intreba ce parere am despre engine-urile D3D only, nu o sa-ti placa. M-am distrat destul cu WorldCraft, UnrealEd si LithEdit pt. Blood 2 ( parca asa se chema ) si pot sa zic ca diferenta e catastrofala. Oricum, apropo de engine-uri, cine a jucat Carnivores 2? Faceti rost de el, admirati-i engine-ul si imaginati-va un Delta Force pe engine-ul asta. E un simulator de vanatoare, da' nu Deer Hunter sau alte kkt-uri. Aici vanezi dinozauri, iar daca tu l-ai ratat, el nu o sa te rateze . Feelingul e maxim, dar ceea ce e adevarat e engine-ul: se misca super fluent si pe compuri f. slabe, iar vegetatia e inimaginabil de deasa. Si e facut de niste rusnaci anonimi...------------------ Better to reign in hell than to serve in heaven | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest |
Redman, ti s-o fi parand tie pueril jocul, dar n-ai inteles ca jocul nu se vrea abordat cu seriozitatea cu care abordezi alte jocuri de gen, ci reprezinta o parodie dupa filmele cu spioni din anii '60-'70. De aceea solutiile traznite si dialogurile. Daca preferi ceva mai serios, n-ai decat sa alegi altceva. Si nu fa de kkt un engine cand ai jucat doar un demo. Eu joc varianta full si controlul e foarte bun, nu merge mouse-ul aiurea. Si decorul e foarte bine realizat. Mai depinde si de gusturi. Atat! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2000 |
Mie nu imi place deloc. Copilaresc mi se pare si total nerealist. Muzica de departe e cea mai buna parte a jocului. Grafica? Intr-adevar seamana a anii 75 dar sa nu uitam ca pana si Bond evolueaza nu? Cu pusca aia pui asa o tinta undeva langa inamic tragi si moare. Luneta n-are nici un sens,tinta de finete ,headshot n-au nici o treaba. Daca aparea acum 2-3 ani poate ma gandeam la el ca la unul dintre cele mai bune jocuri ale anului respectiv; dar in nici un caz ca la cel mai bun. In ziua de azi nu pot spune decat ca este complet depasit. Si cere ceva resurse totusi; nu ma pot plange cu GTS, copper la 800 si 256 ram dar scuze cere ceva resurse. Realism , grafica bestiala si gameplay gasesti in Project IGI chiar daca e greu. Dar nu poti sa le ai pe toate nu? Problema e ca la unele jocuri nu gasesti nimic. Parerea mea. Bafta | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Rm.Valcea,Valcea,Romania |
NOFL are in toate review-urile de pe net note f.f.mari!Deci lasati-o moale cu joc slab!!Mie unul mi-a placut mai mult DeusEx dar si NOFL e pe aproape,dupa multi chiar mai sus.Chiar la Voodooextreme pe forumul lor a fost ales cel mai bun shooter al anului!!!Si engin-ul nu e deloc de rahat chestia cu mouse-ul nu e deloc reala,nu se simte trecerea de la spatii inchise la spatii deschise(ca in DeusEx!), peisaje extra,dar ptr.cine a jucat doar 5 min.normal ca nu prea a avut ce sa vada!Si chestia ca pui tinta pe langa un inamic si tragi iar acesta moare e total nereala.Poate pe easy sa fie asa,dar nici acolo nu cred!Cum naiba luneta nu are nici o treaba,nu exista headshot ce joc ai jucat domne'?Nu e deloc real!Exista nivele in care te chinui bine de tot fara luneta!Si orice lovitura in cap inseamna moartea imediata ptr.inamic.Si inca ceva:e shooter-ul cu cel mai bun AI dintre toate cele aparute pana acuma!Nici nu se compara cu Project IGI,adica e net superior! Auzi joc copilaresc!!Pe mine chiar m-a distrat atmosfera aceea de anii 60,mai putin serioasa,destinsa.Si tu AFlamethrower esti chiar asa de departe de varsta copilariei?! | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nu stau acum sa intru in detalii dar chiar nu stiu ce vedeti voi asa de extraordinar la jocul asta... BTW, ca sa nu zicetzi ca vb in necunostintza de cauza... l-am terminat. Singurul lucru care mi-a placut este faptul ca, pe langa impuscat mai sunt si parti mai interesante (condusul de vehicule, saritul cu parasuta etc ). Grafica mie nu imi place, nu in sensul tehnic ci in sensul stilului. Si mie atmosfera mi se pare prea copilareasca, parca ar fi desene cu pantera roz sau mai stiu eu ce. Nu zic ca engineul nu poate, dar nici nu zic ca e cel mai bun pe care l-am vazut. Mai ar fi multe de zis dar nu stau acum sa fac review. Si daca pe nu stiu ce site a primit nota mare ( am fost la voodooextreme si la altele ) asta nu inseamna ca trebuie sa ne placa la toti. Multora le place Counter Strike de exemplu si mie nu... prefer quakele. Acum o chestie pe care am observat-o la f. multi oameni pe forumul asta. Foarte multi se lasa imfluentati in f mare masura de ceea ce se scrie in reviste sau ce citesc pe siturile de jocuri. Nu toti care se dau gameri sunt cu adevarat. adica nu toti care zic ca au terminat un joc au facut-o. Majoritatea vorbesc doar ce citesc, sunt niste simpli "copiatori"... De multe ori vad topicuri de genul " a aparut fallout tactics" scrise dupa ce autorul a citit pe siteul x stirea, in care, de obicei postul autorului nu este altceva decat o traducere mai mult sau mai putin completa a celor scrise pe acel site... Sau oameni care se baga in discutie aducand argumente din diferite siteuri dar nestiind in mod practic despre ce se vorbeste. Tin minte o discutie despre procesorul duron in care multi vorbeau, de fapt citau din diferite articole, dar nu vazusera in viata lor acel tip de procesor. discutia a deviat de la procesor catre metodele de overclock, "copiatorii" aparand din nou, aducand in discutie alte articole si dand cu parerea, neavand nici de data asta conostintze practice. Mai departe s-a vorbit si despre placa de baza pe care o detineam ( si inca o mai am si sunt f. multumit de ea ) placa care, dupa parerea majoritatzii avea performantze mizerabile, nu era stabila, etc. la un moment dat o "personalitate" spunand 'tot din auzite' ca diferentzele dintre ea si o alta placa asus sunt extrem de mari si ca nu merite sa o achizitionezi. La ceva timp dupa asta au aparut in revista la care lucra "personalitatea" teste intre cele doua placi in care diferentza dintre ele era de MAXIM 5fps in q3 pe cele mai mari setari. Deci de ce sa dai 100$ pe placa cutarica, cand poti sa dai 170 pe ailalta ca sa mai ai si tu 5 fps in q3... De aici si din multe altele rezulta ceea ca am zis mai sus: UNII ISI DAU CU PAREREA DOAR CA SA SE AFLE IN TREBA, CUNOSCAND DOAR CE CITESC DESPRE JOC IN ANUMITE REVISTE SAU PE NET, FIIND COMPLET PE DINFARA. In incheiere ma intreb de ce nu s-a vorbit despre acest joc inainte ca el sa aiba review in Level parca sau nu mai stiu eu unde. Poate lumea nu termina un joc decat dupa ce citeste despre el in revista... sau poate nu il termina deloc si doar se plictiseste si mai baga un topic... De exemplu, mai demult eu facusem un topic despre un joc care mie mi se pare a fi foarte interesant, Dungeon Siege, in care am intrebat lumea ce parere are despre el si daca cred ca va constitui un adversar pe masura jocurilor RPG produse si care urmeaza a fi produse BLACK ISLE ( NWN BG2 etc)... Nu au raspuns multi, ceea ce arata ca pana ce revista x nu scrie despre jocul y lumea nu stie de el, iar dintre cei care au raspuns marea majoritate au zis ca nu cred ca o sa bata diablo... Ca sa vedeti raspuns... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|