![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest |
ba tot va laudatzi totzi avetzi klan (ma pish pe klanu vostru___) inshiratzile shi voi dupaia nentalnim, nemucim (ps:vamucim.)shi dupaia ne laudam x-clus [bh] klan de kkt (ps: de ex goofy) ps:nu accpt injurii pe topicu meu ps":ba aia care adminisreaza serveru scoatezii pastia care injura___________ ------------------ RESPECT PT. [KOF]-ETARY ))zise albert einstein shishi mai citi o data abecedaru!! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: bucuresti ,romania |
ba bagami-as **** si in tine si in clanul tau de tot rahatul ,clanul meu e cel mai bun ps:sa-ti dau la bot(rat)! ------------------ io-s peste tot
__________________ Dragut,sexy baiat istet,jucaus,plin de viatza,nebunatic.Nu caut nimik...doar ma laud ))
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
Bweah "cares" cei mai buni mincaciosi de kk din tot forumu'? Daca ar fi dupa asta KoF-ul e cel mai tare. P.S.:Inchipuitziva lume cit tupeu au astia de fac strigaturi si asteapta lumea sa vina la ei sa joace! DOAMNE CITA PROSTIE!!! ------------------ Awaken my child and embrace the glory that is your birthright. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Galati | Doamne voi clanu asta [kof] suteti intr-un nor de prostie )------------------ Ma pentru toti latraii un sfat:"Mai bine nu deschideti guritza aia".E mult mai bine .. ...Va pup pe toti cu bordura ![]()
__________________ So long ... Behave yourself.. Cya... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Galati |
Ceva normal ca trebuie sa ma iau de injositul de tero care din ce in ce devine mai stresant shi mai prostut! Shi eu unul nu inteleg de ce se baga in seama la subiectele de q2 cand el habar nu are joaca asta......dar in fine. Shi pana la urma ce vretzi voi ashtia din [kof] ca tot nu inteleg.Am mai zis ati invatat shi voi sa intratzi pe forum shi gata cu impresii de nu mai poate lumea sa faca nimic ca voi suntetzi cei mai buni....ca nu shtiu ce.....ca......nu isi mai are rost. Cine cred eu ca au stricat frumusetzea forumului sunt ashtia care din KOF,zgaiba shi ashtia care se mai dau mari. ------------------ And the 7 sins falled over the earth...
__________________ Heavy is the head that wears the crown | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
Shi inca ceva bai o sa ganditzi shi voi ca forumul asta nu e pentru cearta. Shi sa nu mai stricatzi frmusetzea forumului. Dar cred ca va cer prea mult. ------------------ And the 7 sins falled over the earth...
|
| | #7 (permalink) | ||
Ba vedetzi ca am facut subiect special pt. baietzii cu impresii pe Scandal. Daca vretzi sa va certztzi certztziva acolo shi nu mai stricatzi forumul.......... ------------------ And the 7 sins falled over the earth...
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|