Am observat corect? Recent, este mult mai greu să găsești scope și arme
Am observat corect? Recent, este mult mai greu să găsești scope și arme
Nu, sunt prost imprastiate. Am avut azi zona de 6 complexuri unde am gasit fix 2 s1897 si maxim vesta+casca lvl1. Urmatoarea harta am prins 4akm si m16 + 4x si 8x într-un singur complex. E prost facuta randomizarea lor. Vad totusi ca in FPP sunt aproape zero hackeri, am facut azi 2 loc 1 in DUO si in primii 10 de vreo 4 ori pe single.
Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy
V-ai uitat la starladder? Impresii, pareri?
Mi se pare aiurea cum se vede din postura observerului, as prefera si niste streamuri doar din povul jucatorilor. In rest, destule rasturnari de situatie, romanul nostru a jucat in media echipei (TSM), castigator neasteptat din punctul meu de vedere, FaZe, cei care la IEM Katowice au fost slabuti (doar locul 4). Chinezii nu joaca asa de bine precum o fac din scaunul de acasa.
Astept concursul din Ro, de luna asta.
Mi s-a parut ca fost chiar mai slab decat coechipierii, dar nu am vazut toate meciurile. Il vedem la Bucuresti.
"To know everything like me... You must endure everything like me..."
Harta aia 1/2 suna bine, va fi un brawl pe cinste acolo.
Nu inteleg cum de fac sunete pt ploaie diferentiale, in timp ce ei au scos Weather efect?
Iar legat de emote system.. gtfo..
PC 1.0 Update #7:
Steam Community :: Group Announcements :: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS
Region lock china))
I never seem to understand, the time the place and who I am, define a way to stay alive, it's like I'm living a lie
Si tu Brutus?!
Îl avem și pe Android mai nou. Merge un meci scurt asa de pofta![]()
Doar daca ai controller, altfel e horror.
Momentan merge doar pe North America. Dar te "descurci" pe gugal
Citate din Talmudul evreiesc, Talmud în care își are originea și creștinismul. Creștinismul eate un program / o religie Avraamică, ce îl are la bază pe evreul profet Avraam. Creștinismul își are baza în Tora și Talmudul evreiesc, fiind derivat din iudaism. Poți verifica până și pe Wikipedia informațiile.
https://www.seruah.com/citate-din-ta...-evreiesc.html
Citește și celelalte articole de pe site, vei găsi și soluții. Ia atitudine, ia! Măcar răspândește.
Initial pe mobil a aparut in China, acum e si in Canada. Din pacate, versiunea chineza nu reusesc sa o mai descarc, pe taptap zice ca o sa apara in curand, in loc de "descarca acum". Din Canada pare se poate face prin vpn, cu cont nou, dar nu ma complic. Prefer sa astept versiunea finala. cdkey e cat de cat legal magazinul pentru o cheie pentru pc?
Am jucat azi, merge si in Europa. Locul 15 din prima încercare, cu 3 kills. Maine joc de pe tableta cu maus si taste wireless.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/201...31d93c4702.jpg
Vezi ca sunt boti![]()
I never seem to understand, the time the place and who I am, define a way to stay alive, it's like I'm living a lie
Eu n-am vrut sa-i dau link, bine ca vii tu sa-i f%$i visul.
Nu cred ca sunt toti boti, dar e clar acum de ce unii trageau asa prost.
Bookmarks