brat Area 51
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 26

Thread: Area 51

B(.)(.)by Trapped Gizăs's Avatar

Area 51

Vad ca nimeni nu spune nimic de el. Mi se pare OK ca grafica (parca vad si un pic de SM2+/3 prin el), ca script e copiat dupa multe (HL in principiu cu arome de Painkiller). Filmele sunt chiar dragutele. Ca evolutie personala prin el stau prost, deocamdata m-am blocat printr-un laborator de teste laser.
    The greatest trick the Devil ever pulled out was democracy.

made in romania Laur's Avatar
    ce sa spuna decat ca e o prostioara. pacat de subiect ca putea iesi ceva mai bun...

apropo : te-ai blocat acolo unde ai apasat pe cele 4 butoane in limita de timp a 3 sau 4 minute si apoi nu stii ce sa faci sa sari parleazul?

Registered User
    Dap, am jucat si io sa zic, peste juma' de joc. Incepe bine dar o da in bara pe parcurs, devenind repetitiv si obositor, fara ca story-ul sa avanseze intr-un mod interesant...si nope, nici urma de ps2.0 sau 3 , ps1.0 ( sau 1.1 ) all the way. Pacat , putea fi un joc bun.
    " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi.

rdu
    rdu is offline
    Registered User rdu's Avatar
    Spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac in sala generatoarelor(la inceputul jocului),ca pe scara aia nu pot urca si nici peste descarcarile alea electrice nu am reusit sa sar ca sa ajung in capat.Ceva nu fac bine dar nu-mi dau seama.Individul ala imi arata in sus dar cum trec de barierele energetice?

rdu: sari peste ele si te ghemuiesti can vin alea pe sus.
    laoedi: am trecut de faza, acum sunt pe undeva pe la niste alieni suparati, cred ca il termin in curand. Mie imi place, e f misto mai incolo.

Paranoia is natural
    dap, e draguts, l-am terminat mai demult. Pe mine m-a distrat "teoria conspiratiei" dusa la superlativ. Toate "misterele" umanitatii moderne sunt rezolvate in acest joc - rofl.
    M-a enervat la maximum o faza, pe la aliensi, trebe sa faci zob un mutant pe care il scot ashtia dintr-un tub de sticla, nema ammo si cea mai nashpa chestie: intre checkpoint si faza cu cafteala e un film, si nu ai cum sa dai skip - cred ca am vazut filmul ala de fo 20 ori .

NU e chiar atat de repetitiv ca Halo .

O faza ciudata: tot gaseam documente "strict secret" sau alte de astea si nu puteam sa le citesc, chiar daca erau selectabile . De ce dracu le-au mai pus?
    Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.

good cop dark_one's Avatar
    trebuia sa le scanezi - ( arma 1)
    “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23)

Paranoia is natural
    oh, NU, acum imi spui?
    oricum nu il mai reiau
    Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.

Si le citeai prin databank. Oricum, erau faze de conspiracy geeks.

Banned Mikaell's Avatar
    Am jucat demo-ul...BELEA! Grafica excelenta , AI bun.... imi place Sa vad cum e si jocul full :P

LR
    LR is offline
    Registered User LR's Avatar
    Grafica excelenta
    ... unde este grafica aia excelenta ca mie mi se pare ca semana cu grafica jocurilor de prin 2001/2002
    | i5 2500k | GA-P67A-UD4-B3 | 2x2GB OCZ Blade DDR3 1600 | 2 x SAMSUNG HD103SJ | Sapphire HD6850 | 2 x Pioneer DVR-215BK | LG W2286L |

made in romania Laur's Avatar
    ma rog...cu chiu cu vai l-am dovedit! de la mijlocul jocului devine mai palpitant dar nu va faceti sperante prea mari.

Registered User darth_melk's Avatar
    @LR - daca ai placa video din semnatura, cred si eu ca vezi grafica gen 2001/2002.
    Are grafica buna - chiar mi se pare ca foloseste intens HDR cand te transformi. Sau nu?
    Sony Ericsson XPERIA X1; 8GB MircoSDHC; HBH-DS980;
    Asus R700 (iGO 8.3.2 + Riks skin)

rdu
    rdu is offline
    Registered User rdu's Avatar
    Grafica naspa,partea cu alieni de la final bunicica si destul de antrenanta:Pariah cu mult peste el.

Registered User
    Quote Originally Posted by darth_melk
    @LR - daca ai placa video din semnatura, cred si eu ca vezi grafica gen 2001/2002.
    Are grafica buna - chiar mi se pare ca foloseste intens HDR cand te transformi. Sau nu?

Efectul ala e un simplu "bloom" ..a'la Prince of Persia, efect care se vede impecabil si pe un ti4200 de exemplu....
    " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi.

Registered User

Area 51 problem with Radeon9000 64MB

Hi,

last Saturday i bought Area 51. The game itself runs on my Notebook (2,53 Ghz, 512 MB Ram, ATI Radeon9000 Mobility 64 MB) but i have Texture Problems. The people there are Flickering and you dont see the gun complete some parts are missing. Has anybody an idea which driver i should use or what i can do to play it...

Thanks, Steve

Registered User Merlin's Avatar
    did you try with the latest driver from ATI web site ?
    Cumpar sistem audio si kit wireless mouse si tastatura -> http://forum.computergames.ro/224-pe...l#post44398573

Registered User
    Hi,

yeah i tried 3 different Drivers

ATI Radeon 6.11 (Official)
    Radeon Omega Drivers 2.6.25 (Unofficial)
    Radeon Omega Drivers 2.6.53 (Newest/Unofficial)

Same problem at all...

Registered User ursamajor's Avatar
    L-am început şi, sincer, îmi place mai mult decât Quake4, pe care l-am terminat de curând. Mi s-a părut o combinaţie de Doom3, Hulk, Suffering etc. Grafica nu se ridică la nivelul altor jocuri ale prezentului, după mine, dar nici nu e rea. Filmuleţele dintre capitole, în schimb, sunt superbe. Merită jucat.

Thermaltake Wing 100RS + Seasonic 400W 80+ certified + Akasa 120mm fan
    MSI P43
    Intel E5200 + Akasa AK965
    2x2GB GEiL DDR2 800
    WD 640GB AAKS
    PNY 8800GT + Accelero S1 rev. 2
    Horizon 22"
    A4 tech X7 Oscar mouse
    A4 tech X7 G800 keyboard
    Vista x64 + SP2

Lacerta viridis MAD DAN's Avatar
    Efectul de tras cu arma si posibilitatea sa cari 2 shotgunuri m-au atras la jocul asta. In schimb au fost cam putine arme
    Start running.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 2 12 LastLast