![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
L-am luat cam din al 10-lea foc. Acum insa il iau din prima. Daca vreti mai intru in salvare si va bag si cu head-shot de la distanta aia :P
__________________ Daca voi nu sunteti mai inteligenti ca mine nu e vina mea Proud pig of THE PIG LEAGUE | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
L-am instalat si eu ca nu cere foarte mult spatiu asa ca imi permit ... chiar imi place ,are atmosfera tare captivanta insa pana acum n-am avut timp sa -0l disec chiar asa bine , tot cu THE REGIMENT am ramas in vine
__________________ vand ford focus tdci 1.8 2003 101cp->http://forum.computergames.ro/87-aut...00-caluti.html Haine(Lonsdale)->http://forum.computergames.ro/115-in...-sportive.html Cumpar anvelope de iarna R14 Ford Focus->http://forum.computergames.ro/87-aut...l#post38980381 | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
O intrebare. Unde isi face directorul de salvari? Ca vreu sa reinstalez cate ceva si vreu sa-l sterg. Avand in vedere ca se lasa cu formatare, me wants t3h saves. Multumesc. Later Edit: Am gasit. In directorul jocului se afla un folder numit "Prof". Pana m-am prins ca vine de la Profile, a trecut ceva timp...
__________________ <Meow> Last edited by zdr@ng; 06-03-2006 at 21:41.. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Eu am o problema cu comenzile! L-am instalat si am vrut sa modific comenzile de "inainte", "inapoi", "stanga", "dreapta" cu clasicile sageti dar n-am reusit decat pentru "inainte" si "inapoi". Pentru "stanga" si "dreapta" nu pot, raman pe "a" si "d". Ce as putea sa fac ca sa le modific?
__________________ Life is a shit and I want my money back!!! | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Nu le poti modifica. Dar sa stii ca e mai bine sa le ai in stanga, in formatia "w,a,s,d", pentru ca alaturi de ele iti poti pune celelalte taste de care ai nevoie. Si chiar ai.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Pana la urma am reusit sa rezolv problema cu comenzile asa cuma zis rdu! Merci! Acum am alta problema, la prima misiune(Karlshorst) imi apare mereu "mission failed" cand ajung langa omul de legatura care este ranit. Pur si simplu nu-mi dau seama ce trebuie sa fac ca sa trec mai departe! Help!
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Daca voi nu sunteti mai inteligenti ca mine nu e vina mea Proud pig of THE PIG LEAGUE | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Mai Cosmine ai facut ceva sau mai bine zis cred ca ai sarit peste ceva ce trebuia musai rezolvat,apasa pe tab si vezi exact ce ai de facut,ia-le in ordine,cind ajungi la individul ala care de fapt e unul de al tau va trebui sa rezisti unui asalt din partea inamicilor(vezi de pune grenade cu sirma intr-o usa )si dupa aia il iei in brate pe ala si il duci intr-un loc care iti apare pe harta.
| |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Salut. m-am apucat si eu de sniper elite dar m-am blocat la misiunea: "Destroy fuel dump"!!! am probleme cu time bomb...cand pun bomba in a doua locatie imi explodeaza prima prea repede...imi zice "objective competed" dar degeaba ca explodeaza bombele si..."mission failed" .am incercat sa le sincronizez la secunda dar nu reusesc, mi-am si instalat alt joc pt am crezut ca e ceva din joc.Deci ce sa fac???...sunt disperat sa aflu pentru ca jocul e super misto si chear vreau sa il continui. HELP !!! | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 |
ok here is my first post! din cauza jocului m-am si logat ..... cautam info despre save game! prima data l-am jucat fix anu trecut pe vremea asta si am ajuns pe undeva dupa salvarea savantului! acuma vreau sa-l reiau de acolo da se pare ca iara incep de la capat dc nu gasesc save-uri ![]() anyway, super tare jocu ( parerea mea) fan al doilea razboi mondial games & sniping (moh, cod) si mai nou sniper elite! ii exact ce cautam, suspans, tactica, precizie, logica ..... numa no, cum ziceati si voi, are minusuri. pe vitor dc ar scoate un upgrade la joc cu imbunatatiri la toate minusurile punctate de voi ar fi excelent!!! numa bine la toti si vb later.... | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
apesi pe e ca sa-l ridici si parca pe g ca sa-l lasi jos. Te sfatuiesc sa ii omori pe toti in drum inainte sa-l cari catre destinatie. O sa-ti fie mai usor. Eu am ajuns la misiunea a treia dar nu prea-mi place jocul. Mi se pare ca linear si putin ca plictisitor. Adicaputeau sa faca ceva cu actiunea in prezent si sa-l faca mai stealthy. Cu mai multe tipuri de sniper-e etc. Aici in loc sa ai mitraliera, ai sniper...vorba vine . Adica sniper-ul mi se pare o arma secunda. Ii mai luam pe aia de la departare da' in rest cu mitraliera. Si e cam naspa sa te tarasti tot timpu' si sa te uiti cu binoclul. Adica devine plictisitor.
| ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
prima data l-am jucat pe athlon XP 1800+ video de 64 si 512 ram si rula perfect pe rezolutie mare. Asta mi a placut la el ca nu era nevoie de multe resurse. Singura chestie deranjanta esta la loviturile de glont care e facut designul invers, locul unde intra glontul este explodat in afara, arata ca locul unde iese glontul. in rest un joc super, cred ca l am jucat de 4 ori pe diferite dificultati si tot nu ma satur de el.
__________________ Quod me non necat me fortiorem facit | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|