![]() |
| | #45 (permalink) | ||
|
muta jocul cu totul pe alta partitie si o sa mearga si fara sa fie instalat. Raman si salvarile ... L-am terminat de 2 ori, super joc.
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Da , sunt deschise ( cand au vrut sa inchida serverele , a fost deschisa o petitie in care au semnat majoritatea clanurilor din sniper elite + ceilalti jucatori ) se pare ca acea petitie a impresionat pe 'cineva' si se poate juca online in continuare ) . P.S. Daca aveti clan anuntati-ma , poate facem un fun match ..sau war .. cum vreti voi www.sniperelite.dap.ro Last edited by ROGhost; 25-06-2008 at 20:31.. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Băi frate, încearcă şi tu să vorbeşti cât de cât coerent pe forum dacă vrei să te înţeleagă lumea. Vezi că trebuie să ai un buton pentru "Empty lungs" sau cam aşa ceva, cauţi tu prin "options". Îl ţii apăsat şi personajul ce-l controlezi va expira aerul făcând ţinta mult mai stabilă când ocheşti. Nu durează mult, aşa că foloseşte-l înţelept. Ah, vezi că nu este un joc gen Counter Strike ori Unreal Tournament în care alergi de nebun trăgând în stânga şi-n dreapta. Necesită o abordare ceva mai tactică, aşa că ai grijă. Good luck!
__________________ E2180 @ 3GHz | Zerotherm Nirvana | GB P35 DS3 | 2GB Geil Ultra 800Mhz + 1GB Zeppelin 800MHz | GeCube 3850 256MB | Seagate 320GB | Sirtec 460W | TT WingRS | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
calin_banc mane am ajuns la misiunea aia assassinate bormann the reighstag si nu pot sail omor pe ala sus pe cladire trag toate gloantele si degeaba ca nu pot sail nimeresc din prima -------------------- Editare ulterioară -------------------- stie cineva cum fac sa dispara messajul ala cu info la sniper elite Last edited by Subzero999; 06-08-2008 at 14:44.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Vezi că ai şi bulet drop, adică trebuie să ocheşti puţin (sau mai mult în funcţie de distanţă) deasupra personajului asupra căruia tragi. Cuplat cu "empty lungs" trebuie să-ţi iasă în timp head shot-uri perfecte (în multi reuşeam aşa ceva destul de uşor la distanţe de 200m+). Succes!
__________________ E2180 @ 3GHz | Zerotherm Nirvana | GB P35 DS3 | 2GB Geil Ultra 800Mhz + 1GB Zeppelin 800MHz | GeCube 3850 256MB | Seagate 320GB | Sirtec 460W | TT WingRS | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Trage in rezervorul tancului - are un dop pe o parte ....
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare ...este un joc in afara de sniper elite care sa adopte acelasi stil de joc...sniper...cand ma apropii sa am un cutit..de departe cu awp-ul....stiti ?si inca ceva...vreau sa fiu intrun an mai apropiat ca de nemti si rusi is satul(1900-1980,90) ...un 2000 sa zicem anul..sau mai mult....echipa seal..cu awp...ma intelegeti | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|