Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-03-2007, 17:13   #21 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by URZI View Post
pai tocmai k imi striga aia sa fac rost de o ... ce zici tu.. si nu am asa ceva si nici nu stiu de unde mama naibi sa iau
ma invart ca un c.. in galeata pe acolo sa gasesc.. mama masii
poate iti aduci totusi aminte..
o parte din nazisti incearca sa treaca raul cu barcile..
dupa care vine o tancheta, transportator cu un nazist care mitraliaza... apoi vin panzerele astea
mama ce nervi am..

sa stii, chiar te cred ca ai nervi; asa am patit si eu cand am ajuns la misiunea de dupa cats eyes; la inceput vine un SD guner, dupa care vin cele 2 panzere
unul din oamenii tai iti spune sa iei un panzerfaust si sa arunci in aer tancurile;
problema e de unde iei alea
nimic mai simplu; vezi ca in dreapta ii o cladire in care is cativa oameni de-ai tai si pe acolo gasesti panzerfausturile, cum stai cu fata catre pod, imediat in dreapta; ai luat alea si vezi ca trebuie sa tragi de 2 ori in ele si nu oriunde, ci in partea de sus; good luck

Bianor is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2007, 17:36   #22 (permalink)
Registered User

URZI's Avatar

aha!! ok man thx!! acu ma bag
hihi

URZI is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2007, 18:22   #23 (permalink)
Ghost Rider

music4ever's Avatar

Din cate imi aduc eu aminte...(nush sigur poate gresesc) stiu ca nu luai panzerfaust ...luai un fel de mine care le puneai pe pod si explodau in momentul cand ajungea tancul sub ele

music4ever is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 07:14   #24 (permalink)
Registered User

URZI's Avatar

Quote:
Originally Posted by music4ever View Post
Din cate imi aduc eu aminte...(nush sigur poate gresesc) stiu ca nu luai panzerfaust ...luai un fel de mine care le puneai pe pod si explodau in momentul cand ajungea tancul sub ele
dap
pai cred k si asta inseamna
le-am gasit acolo unde mi-ati spus baieti.
thx a lot

URZI is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 20:52   #25 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by music4ever View Post
ba puteai sa iei si panzerfaust, insa mergea si cu minele

Old 24-03-2007, 02:28   #26 (permalink)
Registered User

Oameni buni, ajutati-ma si pe mine va rog. Abia m-am apucat sa il joc si am dat de belea... cum naiba deschid usa aia nenorocita de la misiunea 2? Ca ma invart ca tampitu pe harta si nu mai stiu ce sa fac

ova29 is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2007, 19:03   #27 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ova29 View Post
Oameni buni, ajutati-ma si pe mine va rog. Abia m-am apucat sa il joc si am dat de belea... cum naiba deschid usa aia nenorocita de la misiunea 2? Ca ma invart ca tampitu pe harta si nu mai stiu ce sa fac
Fii mai explicit; eu nu-mi amintesc sa fi trebuit sa deschizi vreo usa in misiunea a 2-a; poate vrei sa spui ca nu gasesti usa unde sunt inchisi prizonierii aceia, asta inseamna ca-i in misiunea 1;

Old 29-03-2007, 22:19   #28 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by agent 47 View Post
Fii mai explicit; eu nu-mi amintesc sa fi trebuit sa deschizi vreo usa in misiunea a 2-a; poate vrei sa spui ca nu gasesti usa unde sunt inchisi prizonierii aceia, asta inseamna ca-i in misiunea 1;
Da, cred ca usa aia nu o gasesc... este o usa care imi spune ca este "locked" insa. Se prea poate sa fie misiunea 1, cred ca prima a fost tutorialul...
Deci help me please ... unde este usa aia? cum o gasesc sa termin si eu misiunea? (ca altfel renunt la joc practic inainte de a-l incepe...)
Mersi mult!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by ova29 View Post
Da, cred ca usa aia nu o gasesc... este o usa care imi spune ca este "locked" insa. Se prea poate sa fie misiunea 1, cred ca prima a fost tutorialul...
Deci help me please ... unde este usa aia? cum o gasesc sa termin si eu misiunea? (ca altfel renunt la joc practic inainte de a-l incepe...)
Mersi mult!
OK... e clar... bine ca ai zis ca nu gasesc usa si nu ca nu pot sa o deschid... m-am pus pe cautat asiduu si am gasit-o acuma!
Mersi mult mult inca o data!
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
OK... e clar... bine ca ai zis ca nu gasesc usa si nu ca nu pot sa o deschid... m-am pus pe cautat asiduu si am gasit-o acuma!
Mersi mult mult inca o data!

Last edited by ova29; 29-03-2007 at 22:20.. Reason: Automerged Doublepost

ova29 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > First/Third Person Shooters

Thread Tools

Posting Rules