![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Timisoara | Quote:
![]() sa stii, chiar te cred ca ai nervi; asa am patit si eu cand am ajuns la misiunea de dupa cats eyes; la inceput vine un SD guner, dupa care vin cele 2 panzere unul din oamenii tai iti spune sa iei un panzerfaust si sa arunci in aer tancurile; problema e de unde iei alea nimic mai simplu; vezi ca in dreapta ii o cladire in care is cativa oameni de-ai tai si pe acolo gasesti panzerfausturile, cum stai cu fata catre pod, imediat in dreapta; ai luat alea si vezi ca trebuie sa tragi de 2 ori in ele si nu oriunde, ci in partea de sus; good luck | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
pai cred k si asta inseamna le-am gasit acolo unde mi-ati spus baieti. thx a lot | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
Deci help me please ... unde este usa aia? cum o gasesc sa termin si eu misiunea? (ca altfel renunt la joc practic inainte de a-l incepe...)Mersi mult! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]() Mersi mult mult inca o data! -------------------- Editare ulterioară -------------------- OK... e clar... bine ca ai zis ca nu gasesc usa si nu ca nu pot sa o deschid... m-am pus pe cautat asiduu si am gasit-o acuma! ![]() Mersi mult mult inca o data! Last edited by ova29; 29-03-2007 at 22:20.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |